Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielona_gruszka

Jakich stron brakuje w internecie?

Polecane posty

Nie ma.Dzisiaj ktos pytal o liczydlo kablakowe , co to jest, bo nie znalazl w necie!

Gość Przepis na zupkę
Mnie brakuje strony, na której byłyby wszystkie odcinki dawnych i nowych telenowel: cud miłości, dziki księżyc, paloma, luz maria, zbuntowany anioł, niewolnica isaura, ech :)

Gość mnie brakuje takiej gdzie
sa przykładowe prace licencjackie :classic_cool:

Gość z dobrym analem
:classic_cool:

Gość AjaMamTak
niby tyle tych stron a nie ma co robić...

Gość krups
Cześć , pomysły mam dwa ale nie wiem, być może będzie to za trudne zadanie ale może kupisz mój pomysł : - gdy szukałem tekstów wyśmienitych satyryków , którzy odeszli wiele lat temu zorientowałem się że jest kompletny MISZ-MASZ i trzeba szukać w wielu miejscach nagrań dźwiękowych lub tekstów , z tego co się zorientowałem to wielu nagrań nawet nie posiada w swoich zasobach archwalnych Polskie Radio lub TVP ale prawdopodobnie są osoby, które mają nagrania z jakiś 'cichych' koncertów z lat komuny, gdy rządził Gomułka a potem Gierek i mam na myśli teksty Jerzego Dobrowolskiego , Andrzeja Waligórskiego , Kofty , teksty i nagrania Piwnicy pod Baranami i Wiesława Dymnego , czyli męża Anny Dymny i wiele innych , przecież było tak, że w małym mieszkaniu się spotykano i ktoś zagrał na gitarze i były teksty jakich cenzura nie lubiła - a tego nagrania w dobrej jakości w wielu archiwach szukają i chyba lepszej jakości nie ma a tekst jest znany : PARODIA PRZEMÓWIENIA GOMUŁKI (ok. 1968 r. - tak myślę) http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&i=399815&t=399815 to jest moja pierwsza propozycja, trochę się trzeba naszukać aby zebrać to wszystko 'do kupy' ale może być ciekawie , pozdrawiam Arek