Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olaa.

co zrobic z facetem z ktorym jestem w ciazy ale nie chce juz z nim byc?

Polecane posty

Ola on mieszka z mamusią a ty gdzie mieszkasz? nie mieszkasz przypadkiem ze swoimi rodzicami?? co w tym dziwnego ze 28-latek mieszka z rodzicami?? Przecież jak mu powiesz że jesteś w ciąży to większość rzeczy się zmieni.. i dlaczego nic nie możesz powiedzieć jego mamie? bo co bo się obrazi? no sorry ale w ten sposób sama sobie stwarzasz problemy...

Gość IMO13256
Olaa, proszę - weź odpowiedzialność w swoje ręce i idź sie utop, złodziejko tlenu.

ercia nie ja nie mieszkam ze swoimi rodzicami, mieszkam sama, jemu nawet proponowalam kiedys zeby sie do mnie wprowadzil ale on nie chcial bo musial by isc do pracy wtedy a tak to zyje sobie u mamusi za darmo

no chyba że tak... Olu a powiedz rozmawiałaś z nim o tym wszystkim?? nie o ciąży tylko o tym co Cie boli??

ercia tak rozmawialam i to nie raz ale nic nie dociera on uwaza ze dobrze jest jak jest i nic nie zamierza zmieniac, ale co zrobi jak mamusi zabraknie? gdzie pojdzie? jak nawet do pracy isc nie moze, mowilam mu tlumaczylam ale to jest jak gadanie do sciany, dlatego wiem ze to sie nie zmieni, ze dziecko tego nie zmieni a ja nie chce tak zyc

Gość IMO13256
I z tym oto facetem będziesz miała dziecko. :D

Gość Doti:)
Autorko daj sobie spokoj z takim chlopakiem..ma 28 lat i jeszcze mieszka z mama??szok..masz racje odejdz od niego i juz..chyba lepiej sama wychowasz to malenstwo niz z nim..a ty ile masz lat?

dlatego tez to co mamusia powie jest swiete i to dlatego ze go utrzymuje to ja jej nie moge powiedziec co o tym sadze bo on potem ma pretensje jak ja sie odzywam do jego matki, a ja nawet brzydkiego slowa nigdy przy niej nie powiedzialam , jak mi w kuchni sie miesza ze to zle robie powiedzialam jej ze robie po swojemu a on potem do mnie z pretensjami ze mam sluchac jego matki, to ja dziekuje bardzo za takie cos;/

ooo to masz nie za ciekawei to taki mamisynek

to odejdz od niego, ale powiedz mu o dziecku...

doti dokladnie, dlatego nie chce z nim spedzic reszty zycia, jego sie juz nie zmieni, na poczatku mi to nie przeszkadzalo no ale ilez mozna ..

ja na twoim miejscu nie powiedziala bym ze to jego dziecko bo nie bedziesz miala juz wogole zycia nawet jak od niego odejdziesz ona bedzie cie nachodzic razem z tym swoim synalkiem...

lepiej by mi bylo gdyby nawet o dziecku nie wiedzial bo tak to nadal jego matka bedzie sie mieszac i on tez spokoju mi nie da..

Gość IMO13256
Patologia. Do jebania dobry, do ojcowania - nie.

Olaa-nie sluchaj tych glupich kometarzy...odejdzz od niego bo on cie wykoncczy

imo wez sie juz nie wypowiadaj bo gowno masz do powiedzenia, twoj zakres slownictwa konczy sie na dziwka kurwa patologia, daremny jestes

Olu -Ci może i by było lepiej, ale pamiętaj że teraz musisz myśleć również o dziecku... a ono kiedyś na pewno spyta kto jest jego ojcem. Jaki jest taki jest, ale ma prawo wiedzieć że będzie ojcem. Dziecko ma prawo wiedzieć kto jest jego ojcem, ma prawo znać swoich dziadków nawet jeśli rodzice ze sobą nie żyją, nie są razem.

Doti ale jak to zrobic, nie jest tak latwo powiedziec facetowi po 5 latach ,,wiesz co koniec z nami, narazie'' ehh

Olu- powiedz po prostu że masz dosyć życia z jego mamą:)

Olu wiem ze to nie jest latwe i wogole...ale musisz bc silna i dac rade jakos i dbaj o siebie

Gość IMO13256
Bo nie lubię idiotek, które swoja bezmyślnością zniszczą życie komuś innemu (same niech robią z sobą co chcą). A słowa: kurwa, dziwka, idiotka , szmata i debilka używam bo, w tej sytuacji do autorki pasują jak ulał.

Imo ale czemu taki jestes?? przeciez ona tez nie chce cierpiec..ja tez trzeba zrozumiec

Gość IMO13256
Doti, do jasnej cholery, czemu nie powie mu tego co ZDOŁAŁA powiedziec nam na forum? Co w tym trudnego?

IMO a mi się wydaje że ona właśnie zaczęła myśleć.. a swoją drogą to po co od razu się tak bulwersować?? :P

Ercia ma racje po co od razu sie tak bulwersowac?? Imo wiem o co ci chodzi ale moze nam powiedziec jest to latwiej niz jemu..

"Olaa. ercia tak rozmawialam i to nie raz ale nic nie dociera on uwaza ze dobrze jest jak jest i nic nie zamierza zmieniac, ale co zrobi jak mamusi zabraknie? gdzie pojdzie? jak nawet do pracy isc nie moze, mowilam mu tlumaczylam ale to jest jak gadanie do sciany, dlatego wiem ze to sie nie zmieni, ze dziecko tego nie zmieni a ja nie chce tak zyc" ile razy można mówić... jak już mówiłam nie do wszystkich wszystko dociera...

Gość IMO13256
Bulwersować? Bo bawią mnie zdenerwowane odpowiedzi autorki. Gdy odpowiadałem z sensem to omijała moje posty, ale już słowo "idiotka" zdołała zauważyć. :D

ale czego jemu nie powiedzialam? ja juz z nim probowalam o wszystkim rozwamiawiac, co jest nie tak, co mi nie odpowiada w tym zwiazku ale on to zlewa ;/

imo co bylo z sensem? kurwo dziwko? to bylo z sensem ? no gratuluje bogatego slownictwa