Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka7777777

antykoncepcja sylvie 20 a sine palce

Polecane posty

Gość majka7777777

Antykoncepcje pigułkami sylvie stosuję jakoś od 3 m'cy Jest zima - to i wiadomo, że na dworze snieg i mróz Od zawsze byłam zmarzluchem, ale chodziłam w zaspach, na długie zimowe spacery, byłam w górach itd. i moje palce od nóg były zimne jak i ręce. W tym roku zima u mnie jest łagodniejsza niż w zeszłym, o wiele. Zauważyłam, że moje palce od nóg po powrocie do domu są sino biało granatowo jakieś, ostatnio się przestraszyłam, że podchodzą pod odcień czerni. Gdy 'przysiadłam' na rękach - ręce również zrobiły się jakieś sine. Wcześniej (gdy już brałam ów tabletki) na początku zimy palce robiły mi się szybko czerwone i puchły, w nocy spać nie mogłam, bo mnie swędziały. Z środkowym palcem od ręki stało się podobnie, a zauważyłam to, gdy pierścionka nie mogłam śćiągnąć. Następnie bolała mnie też kostka od serdecznego. Gdy siedzę i podkulę nogi, (jakbym się na nim trochę opierała), z palcami od nóg dzieje się podobnie. Będąc u doktorki rodzinnej powiedziała mi, że nie jestem już pierwszą osobą, która z tym przychodzi. Niby mnie zbadała i w sumie zbyt wile się nie dowiedziałam. Nie wie, że stosuję antykoncepcję. Dodam, że mam prawie 19 lat i to moje pierwsze tabletki Jak sądzicie, czy możliwe jest, że to przez anty?

Gość majka7777777
prosze o opinie i pomoc

Gość krążenie masz kiepskie
wcześniej, tzn. przed braniem tabletek nie miałaś tych objawów? czytałaś ulotkę? miałaś robione badania krwi przed rozpoczęciem zażywania?