Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yqwert30

Dlaczego te naprawdę atrakcyjne kobiety tak kończą?

Polecane posty

Gość yqwert30

przykład mojej najlepszej koleżanki- szalenie zakochana w facecie 13 lat starszym,ona z bogatej rodziny, on z baardzo bogatej, przyzwyczajeni do luksusów, on już wtedy lekkoduch i babiarz, dzisiaj jest przez niego bita kiedy znowu z koleżkami urządzi sobie libacje, zdradza ją na całego.. ja zawsze byłam mniej atrakcyjna, ale mam faceta który mnie szczerze kocha, zwykły skromy , chłopak, żyjemy w normalnym domu, bez szału, ale spokojnie.. i takich przykładów jest pełno.. nie rozumiem..

Gość yqwert30
dodam, że żadna z niej idiotka.. bardzo inteligenta dziewczyna, po dobrych studiach...zawsze błyszczy w towarzystwie, nie tylko wyglądem ,ale też właśnie inteligencją, zachowaniem.. szkoda

Gość yqwert30
staszek , znam dużo więcej takich przykładów, ten akurat jest mi najbliższy, dlaczego te brzydsze zawsze są w sprawach sercowych mądrzejsze?

Gość staszek na logaucie
bo mniej atrakcyjne biorą co im się nawinie

Gość mnie się wydaje, że bardzo
atrakcyjnym kobietom (pięknym) trudno o szczere uczucie, ponieważ Ci co się obok nich kręcę lecą tylko na wygląd, wnętrze ich nie interesuje, Ci mądrzejsi boją się poderwać takiej kobiety, albo po prostu nie chcą się bawić w kolejnego zarywającego i zostaje wiązanie się z tymi obłudnikami, którzy w ten sposób tylko leczą swoje kompleksy. Jednak będąc z piękną tylko na początku czują się dobrze, potem myślą, że pewnie ich zdradzi, a jak jest mądra, to na pewno, bo jest lepsza od nich i zaczyna się bicie, picie itp. Ze słabości, żałosnej słabości.

Gość manchesteer
bo każda marzy o bad boyu

Gość mnie się wydaje, że bardzo
Nawet jak brzydkie biorą, co im się nawinie, to i tak nie udowadnia zdania autorki, ponieważ ona ma dobry związek. Łatwiej jest go budować ludziom, którzy nie muszą na siłę się podobać, udowadniać czegoś, dostrzegają wnętrze i nie mają takich stresów typu: "ogląda się za nim/nią każdy", po prostu tam jest miejsce na wiele innych rzeczy. W konsekwencji ważniejszych.

Gość a skad wiesz ze jej nie odpowi
ada zachowanie faceta ? jak ma kase wykształcenie to nie siedzi z nim z musu moze podnieca ją takie traktowanie ludzie maja rozne upodobania zboczenia nie wszystko musisz rozumieć i nie mysl wg siebie bo to co ciebie cieszy kogoś mogłoby smusic

Gość Hmmmm......
Bo tacy nie szukaj miłosci tylko idealnego partnera/partnerki u boku aby sie pokazac. Miłośc jest gdzieś w tyle albo nie ma jej wcale.. A "zwykli" ludzie szukaj doznań młosci szczerości żeby im było dobrze w czterech ścianach a nie to co myśla albo powiedzą iny ludzie

Gość yqwert30
a skad wiesz ze jej nie odpowi - bo pewnie go bardzo kocha.. mimo tych wszystkich podłości.. tego nie rozumiem też

Gość mmmmm facet marzenie
ja bym chciała taką męską rękę w domu..

ja myślę ,że on ją trochę naderszy,obydwoje się podniecą, a później namiętnie się bzykają 👄

Gość budowlaniec
jo, nie mozna miec wszystkiego- uroda nie chodzi w parze z madroscią czy szczesciem. no całe szczescie bo ladnym lalką colkiem by sie w dupach poprzewracało

to nie jest miłość tylko uzależnienie, paniczny lęk przed samotnością, i obniżoną samooceną z powodu braku partnera. i jeszcze dam przykład- bity pies też wraca do swojego pana, bo nie może zrozumieć że czeka go lepsza przyszłość u innego pana, tak też jest z tymi kobietami, pewnie jej ojciec też bił jej matkę i dlatego myśli że tak powinno być

Gość zaqwsxzaqwsx
Budowlaniec chyba z okolice Działdowa

Gość yqwert30
niee, nic z tych rzeczy, miała normalny dom.. już pisałam,że ona głupia nie jest, ale uzależniona od niego to możliwe.. ona ma obsesje na jeo punkcie, wszystko by dla niego zrobiła

Gość budowlaniec
a co, potrzeba fachowca ,a w domu tylko wykształcony mąż z dwiema lewymi rękami ?

też bym tak lubiła, poważnie!

Gość ....D....
Albo nie ma gdzie iśc...?? dlatego pozwala na takie rzeczy... Jest ślepo zakochana w nim

Gość rubbikowa
po prostu dziewczyna ślepo zakochana i tyle.. ktoś jej powinien pomóc,ale ona sobie pewnie nie da..

a ty autorko myslisz ze ci brzydcy mniej atrakcyjni panowie nie zdradzaja czy nie biją swoich partnerek ? na portalach randkowych pełno takich panow co w domu maja brzydsze kobiety i szukaja odmiany choc moze tez jakiejs kobiety brzydkiej :P moze twoj tez gdzies ma konto :)

Gość yqwert30
nie ma konta na pewno :P a co do zdrady.. nie wiem.. nic na to nie wskazuje, ale w domu mam spokój..

Gość boli mnie biodro
tak na prawde mamy to na co sobie pozwalamy. Ja bym z kims takim nie mogla zyc kto mnie bije i zdradza....ale to bardzo przykre co napisalas. Moze twoja kolezanka powinna pomyslec nad tym zeby zaczac od nowa?? Zmarnuje sie przy nim....🌼

co cie obchodzi koleżanka zazdrościsz jej bo ma ciekawiej ty sie nudzisz ...... jest wykształcona bogata ma możliwości więc jeśli nie korzysta to znaczy ze ją to kręci ma doznania o których ty nie masz zielonego pojęcia

a niech sie zmarnuje i niech ją codziennie leje sama sie na to godzi więc to lubi moze kiedys ją zabije i bedzie cacy :) nie rozumiem takich bab ale widocznie jest miłosc

Gość boli mnie biodro
jak czlowiek zakochany to ramiona otwarte ale za to oczy zamkniete....ech....