Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzamJA.

zdradzam faceta.czy wy tez zdradzacie/

Polecane posty

Gość zdradzamJA.
gtjarzng no tak to przyjemnosc nom:)

Gość dallilla
to sprawdzaj IP pajacu

Gość gtjarzng
mnie akurat po ip nikt nie sprawdzi bo mam identyczne jak kilkaset innych osob wiec mi to akurat lotto :>

Gość zdradzamJA.
mial byc temat o zdradzie a nie o sprawdzaniu IP;p

Gość zdradzamJA.
sa tu kobitki KTORE CHCA ZDRADZIC FACETA? Albo te ktore chociazby chca poflirtowac z innym i nie moga sie temu oprzec/hm/?

Gość dallilla
Ktos sie wpieprzył z tym IP i mnie wkurzył, a Ty autorko myslałam ze juz zdecydowałaś mam nadzieje

Gość w internecie nikt nie jest
boli was to że nie jesteście anonimowe? :) i nie wyzywaj mnie od pajaców bo sobie nie życzę

Gość dallilla
hrabia he he spierdalaj z naszego forum chwieju

Gość rferfeffe
matko kobieto jak juz chcesz zdradzac to nie z kims z pracy... nie masz wyobraźni? nie wiesz jacy są faceci? na pewno nie chcesz znać opinii jaką ma o Tobie:) z twoich zdań jednoznacznie wynika ze po prostu przykro mi to napisać jestes pustakiem zapewnie zgodnie z modą zafarbowanym na czarno żal czytać... potem sie dziwić ze faceci myśla ze mogą mieć każdą

Gość vhjfhfbvbjtghjg
wwo-zycie depcze wyobraznie to jest chore... wszystko, caly ten swiat

Gość dallilla
lubię leczyć kompleksy po 8 godzinnym myciu podłóg w biedronce :)

Gość dallilla
oj nie podszywie jestem po studiach mam męza i zdradzałam go z młodszym i to przez 2 lata

wiesz on jest kanadyjczykiem i mieszka w dodatku w innym miescie wiec to jest nie mozliwe - ale nie ubolewam nad tym bylo fajnie na sylwku i tyle chociaz moj facet byl razem ze mną to idiota sie nawet nie zorientowal , chociaz ja caly czas latalam z tym kolesiem he ;P zero podejrzen , kolejna sytuacja na dyskotece poszlam do lazienki on mnie zostawil polecial gdzies byl moj kolega z silowni wiec sie wkurzylam i balowalam z kolego bardzo mu sie spodobalam i chcial sie ze mną spotykac oczywiscie ten moj sie nawet nie sciąl kolega z resztą tez nie ze przyjechalam z chlopakiem no beka Zrobilam temu mojemu awanture ze mnie zostawil na imprezie poklocilismy sie strasznie przepraszal mnie ale po 3 tyg po imprezie go zostawilam w walentynki w tym czasie co jeszcze niby bylismy ze sobą poznalam jednego kolesia w piątek - caly czs do mnie wydzwanial prosil o spotkanie ale doszlam do wniosku ze nie warto w sobote poznalam kolejnego i teraz sie spotykamy no ostatnio zachowuje sie tragicznie za duze mam powodzenie i dlatego w dodatku za gre aktorsko powinnam oskara dostac ;/

Gość rferfeffe
no po prostu mega powód do pochwały że młodszy oh pewnie biedny cierpi na gerontofilię:D

Gość dallilla
pewnie bo jak na swój wiek wyglądam całkiem nie zle a on no cóż wysoki szczupły pisac dalej? Wymykam sie bo pojawia sie chamstwo Żegnam.

Gość dallilla
jem qpeczkę łyszką czasem noszem zależy od dnia

Gość dallilla
Do Autorki jeszcze: nie zastanawiaj sie. A że razem pracujecie ja tez pracuje z moim Żegnam

Gość dallilla
tak tak chamstwo się pojawia :O mnie wychowała wyleniała kurwa i bezzębny alfons ale ja jestem porządną kobietą :D:D:D:D:D:D:D

Gość dallilla
Matke obrazac to trzeba byc nie wiem kim. Ja juz nie mam Mamy.Juz mam dosć tego chamstwa

Gość dallilla
pracuję z tym gachem i mam zamiar zrobić mu super prezent :) walnąć kloca na biurko i wbić chorągiewkę z moim imieniem myślicie że to ok pomysł? :)

Gość rferfeffe
tak tak.. nie martw sie kurestwo jest podobno dziedziczne to nie twoja wina twoja mamusia zapewne tez tak robiła:D

Gość rferfeffe
oburzasz sie ze ktos ci matkę obraża.. a ja się pytam kim trzeba być zeby złamać przysięge dana drugiej osobie

Gość czarna elka
kolega z pracy dupe przetrzepie i adoracja sie skonczy a "zdradzona" nowy temat zalozy ,ze trypla zalapala:D Jak Cie dupsko swedzi to po co zawracasz kolesiowi ,ktory moze widzi w Tobie przyszla zone....badz sama i wal sie na z kim popadnie!!!