Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka8512

jaki sprawdzony sposób na spłodzenie syna

Polecane posty

Gość karolka8512

dziewczyny czy są jakieś metody na spłodzenie syna które wy stosowałyście i się wam sprawdziło dzięki za odpowiedzi

Gość feberka
Przed owulacją post dopiero w owulację sexik ! No i mam najpiękniejszego syneczka jakiego sobie tylko mogłam wymarzyć :) Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Gość mniesieudalo
Ja tez celowałam,bo córeczkę już mam no i sie udało.Zrobiłam już wszystko co możliwe czyli: -łykałam wiesiołek, -5 dni przed owulacja guajazyl i zero sexu do samej owulacji -testy owulayjne jak wyszedl pozytywny to starania dopiero po 12 godzinach -orgazm najpierw ja potem facet-wazne -po wszystkim poduszka pod pupę masakra co?Ale sie udalo...polecam!

wszystko fajnie, ale co ma kolejność orgazmu do tego? facet musi mieć, to jasne, ale czy ty masz przed nim, po nim czy wcale (czego nie życzę) to nie ma żadnego znaczenia :) ja nie stosowałam się do żadnej z tych zasad z wyjątkiem seksu w owulację i czekam na syna.

Gość Bo ja tak chcialam i juz
A ja mam 3 corki i synka :) i za kazdym razem celowany byl chlopczyk,teoria teoria a w praktyce bywa roznie :P A chlopczyk to zupelny przypadek nawet nie wiem kiedy zaszlam w ciaze :)

Gość karolka8512
dzięki dziewczyny za wypowiedzi

tak sobie podczytuję ten temat, bo i my za jakiś czas chyba spróbujemy powalczyć o chłopczyka :)

Gość mała_miiii
- chiński kalendarz płci - starania w wyznaczone miesiące - sexik w owukację , an podstawie testów owulacyjnych - odpowiedni odczyn w pochwie - dieta - poduszka pod pupę - odpowiednia pozycja - wstrzemięźliwość na kilka dni przed owulacją celowane w chłopczyka jest dziewczynka :D teraz nie wierzę w żadne "metody"

Gość gość
ja bym raczej zadała pytanie, czy w ogóle w tą ciążę zaszłaś

Gość gość
mysle ze nie zaszlam ale pewnosc bede miala jak dostane okres. I nadal nie wiem kiedy wspolzyc by splodzic syna jak trafic w owulacje po pozytywnym tescie skoro tam jest napisane ze nastapi po 24 do 48 godz

Gość gość
test owulacyjny nie potwierdzi ci owulacji, a jedynie skok piku lh, do owulacji może jednak nie dojść, jak chcesz mieć na 100% pewność musisz isć na monitoring

Gość gość
czyli splodzenie syna z testami owulacyjnymi to lipa ;-) juz sama nie wiem jak to zrobic z tymi testami chyba jest jakies prawdopodobienstwo ze owulacja bedzie skoro test pozytywny. Jedni mowia ze z testami to wspolzyc po 12 godz i bedzie chlopiec a inni ze po owulacji albo w dniu owulacji ale jak to stwierdzic ;-)

Gość AgULa111
ostnio byl taki program w telewizji dokumentalny i tam doktor sie wypowiadal ze plemniki meskie sa duzo szybsze i mniejsze niz plemniki zenskie dlatego jezeli chcemy trafic na synka to musimy sie kochac w czasie owulacji bo te plemniczki szybciej docieraja do komorki a jezeli chcemy coreczke to przed owulacja ... nie wiem czy tak jest ale tak sie wypowiedzilal ten lekarz :)

Gość gość
Wlasnie tak jest tylko nadal nie wiem jak splodzic syna z testami owulacyjnymi

Gość gość
Mój tata mówi : Na córkę to trzeba się narobić, a na syna tyko zamoczyć... Ma 3 córki :P jakoś musiał odpierać żarty kolegów :P

Gość gość
Super zart ;-) ale ja naprawde nie wiem kiedy wspolzyc po pozytywnym tescie na syna nikt mi nie potrafi tego wyrlumaczyc . Czy naprawde nikt z wlasnego doswoadczenia nie potrafi mi pomoc;-)

Gość gość
współżyj 12 godz po tescie owu.

Gość gość
znam kilka kobiet, które miały owulacje potwierdzona monitoringiem i każda spodziewa sie lub ma juz syna

Gość gość
tak tez zrobilam tylko tam jest napisane ze owulacja bedzie 24 do 48 godz to czy po 12 godz to starczy czy za szybko ;-)