Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjwehlkjqdmol

Dlaczego akurat moj facet jest takim tłumokiem?

Polecane posty

Gość kjwehlkjqdmol

Nie wiem czy Wasi faceci tak samo się zachowują, ale mój jeśli ma zrobić cokolwiek spoza dziedziny w której pracuje, to zwyczajnie wszystko spierdoli. Chodzi głównie o kuchnię. On potrafiłby nawet przypalić wodę w czajniku. Oboje pracujemy i dzielimy się obowiązkami. Dostałam dziś od mamy rosół. Najlepszy na świecie rosół, poprosiłam go aby go odgrzał i ugotował makaron. No to mój facet ugotował makaron w rosole. Wyszła z tego gęsta breja. No i mam obiad, makaron oblepiony jakąś mazią bo cały rosół wyparował. Ale takie rzeczy potrafi tylko mój facet. I on tak codziennie może coś popsuć. Kocham go, ale dlaczego on taki jest?? O losie...

Gość kjwehlkjqdmol
On jest zaradny kretynie, zarabia 12 tyś miesięcznie.

Gość Doti:)
musisz do tego inaczej podchodic naewno bardziej spoojnie a skoro tak sie dzieje wytlumacz mu

Gość bo to tylko facet
A co tu tłumaczyć? Każdy może sobie przeczytać na opakowaniu jak ugotować makaron. Faceci po prostu czasem nie myślą.

Gość chłopak kjwehlkjqdmol
kochanie nie rób siary na forumie;(

Gość popular232
haha :) dobre, wyluzuj trochę, kiedys bedziecie sie z tego smiac, wytlumacz mu jak powinnien ugotowac ten makaron. moj facet gdy ma ugotowac obiad najczesciej idzie do sklepu po jakies mozonki typu frytki, pierogi i prosi aby ooakowanie bylo z wyrazna instrukcja obslugi bo dziewczyna do niego wpada:)

Gość najpiekniejsza na kafe
to ze zarabia 12 tys nie wyklucza ze jest totalna ofermą prostytuta jak sie postara wyciagnie wiecej i co? tez powiesz ze jest zaradna? idiotko? :D

Gość kjwehlkjqdmol
Wiesz, ja mu tłumacze za każdym razem. Ale nie zdawałam sobie sprawy, że można popsuć taką prostą rzecz. Poza tym on zawsze w pracy był perfekcjonistą, to mi się bardzo podobało, bo nie lubię sierot. A w domu okazało się co innego. Nie rozumiem, czy faceci są tak ograniczeni, że potrafią się skupić tylko na jednej dziedzinie??

Gość popular232
sa ograniczeni, oni nawet dwoch rzeczy jednoczesnie nie potrafia zrobic:)

mozesz miec pretensje do jego matki, to pewnie ona wyreczala go we wszystkich domowych obowiazków i dlatego wyrusł na łamage

No przepraszam,ale nie pozwalaj se! Nie każdy musi umieć wiązać sznurówki i gotować wodę na herbatę. Ja się Ciebie nie czepiam,że nie umiesz robić loda! A jesteś w tym niezaradna jak idiota w reklamie media markt.;(

Gość kjwehlkjqdmol
Najpiękniejsza na kafe, sama jestes idiotką bo nie rozumiesz o co mi chodziło. Staszek spod monopolowego nazwał mojego faceta nie zaradnym, a on jest zaradny, pracuje w powaznej firmie. Najpiękniejsza na kafe, ciekawi mnie skad ty wiesz ile wyciągnąć mogą miesięcznie prostytutki?

Gość yoox
to jest prawda , facet nie jest w stanie nastawić ziemniaków i w tym czasie odurzyć

Gość vtrade
robienie żarcia po prostu go nie interesuje :)w końcu ma kobietę, która przy 10 spierniczonym rosole zabroni mu dotykać garów :)

Gość faca maca i już
ta jasne zarabia 12 tys a wpiertalacie rosół tłusty od matki i do tego makaron ze sklepu :D:D:D:D:D:D o kurwa ale tępe szmaty tu są:D:D

Gość kjwehlkjqdmol
Namiętnie czytam rumuńskie książki o uprawie petunii. Wyziera z nich tyle mądrości, że aż ze szczęścia wkładam sobie palce do uszu. Wyobrażam sobie wtedy stosunekj z Dr. Housem i Ryszardem Kaliszem :classic_cool:

Gość najpiekniejsza na kafe
nie potrafi ugotowac makaronu, więc jest patologiczną ofermą tyle moje 6 letnie dziecko potrafi i o wiele więcej wiec nie pieprz ze jest zaradny, w powaznych firmach dzisiaj czesto ofermy pracuja i widocznie on jest jedna z nich,pogódz sie z tym

Gość kjwehlkjqdmol
No przepraszam a co mamy jeść Twoim zdaniem? Co z tego, że mamy dużo pieniędzy? To już nie mogę zjeść ugotowanego przez moją mamę rosołu? Chyba kpisz sobie pomylony człowieku

Gość yoox
a zarabiam 8 tys i też jem rosół , a co mam jeść?

Gotowanie rosołu to mój konik. Gorzej było z jajecznicą,bo zamiast jajka wpakowałem na patelnię skorupki. :( Wtedy to dopiero na mnie naskoczyła-zaczęła mnie okładać skórzanym pejczem i krzyczeć: '' niegrzeczny kogucik spierdolił jajeczka''. !

Gość gtjarzng
moj facet jest normalny, wszystko wlasciciwe potrafi zrobic, zrobienie obiadu to dla niego zaden problem, naprawda urzadzen, auta itd to pestka (oczywiscie w miare mozliwosci domowych)

Gość dfghjkl;lkjh
krewetki

Gość moja siostrzenica ma 7 lat
i potrafi ugotować makaron :D ba, nawet inne proste rzeczy w domu robi sama

Gość yoox
aha , zapamiętam , to nic że boli mnie po nich głowa

Kochanie bo za karę nie postukam cię więcej w kakaowe oko i znowu będziesz zawiedziona.

Gość kjwehlkjqdmol
No właśnie "moja siostrzenica ma 7 lat" Nawet dzieci potrafią zrobić te proste rzeczy, ale nie mój facet. No wkurza mnie to.