Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjwehlkjqdmol

Dlaczego akurat moj facet jest takim tłumokiem?

Polecane posty

Gość chłopak kjwehlkjqdmol
tak se dziś śpiewałem podczas mojego pierwszego w życiu golenia, gdyż właśnie dziś, pełen entuzjazmu znalazłem na swojej brodzie pierwszego włosa! Miał on ok. 2mm długości i był blady- ale był! Zaskoczony i szczęśliwy pobiegłem do osiedlowego sklepiku, gdzie poprosiłem panią Stefanię o zestaw prawdziwego mężczyzny- maszynkę Żilet i piankę do golenia ARO. Przyszedłszy do domu zapragnąłem natychmiast użyć zakupionego sprzętu, po czym zajrzywszy w zwierciadło łazienkowe zwane lustrem dostrzegłem iż WŁOSA NIE MA!!! Okazało sie że był to tylko włosek łonowy mojego chomika-albinosa, któremu wczoraj późnym wieczorem obciągnąłem kutaska. rozczarowany oddałem maszynkę i piankę 12-letniemu bratu- może on ogoli sobie nią swoje łoniaki, których ja mimo dojrzałego wieku 22 lat nie doczekałem..

Gość chłopak kjwehlkjqdmol
Patrzcie jaka suka,najpierw zakłada o mnie topik a teraz udaje,że nie zna.:( Zrywam z tobą! Gotuj se ten makaron sama a potem nawlecz na niego kulki gejszy i wsadź se w dupę!

Gość faca maca i już
nie no możesz zjeść rosół od mamy bo ostatecznie na samej gotowanej wodzie wyżyć się nie da :P piszesz jak jennifer normalnie:D ja też jem rosół u mamy ale ona sama robi makaron:P a w słoikach żarcia na chatę nie muszę nosić :P

Gość kjwehlkjqdmol
Jak myślicie? Może jak zrobię mu loda,to mu przyjdzie ochota na bycie kurą domową?

Gość kjwehlkjqdmol
do "chłopak kjwehlkjqdmol" - nie widzisz tłuku ze nikt nie reaguje na twoje durne wpisy? Postaraj się i napisz coś bardziej śmiesznego jeśli już postanowiłeś wziąć udział w dyskusji i zająłeś takie a nie inne stanowisko

Gość kjwehlkjqdmol
faca maca i już no widzisz szczęściaro, a ja muszę nosić słoiki na chatę bo nie mam czasu gotować. A wolę zjeść rosół od mamy niż stołować się w restauracji gdzie każdy kucharz dokłada coś specjalnego od siebie

Gość kjwehlkjqdmol
Widzicie,już mi całkiem odbija. :( Przed chwilą zjechałam mojego chłopaka za to,że wziął udział w dyskusji. Ech jestem załamana - mój facet to nierób , moja matka gotuje tłusty rosół a mój pies patrzy na mnie krzywo jakbym miała na czole napisane : ''JESTEM IDIOTKĄ''. Spojrzałam w lustro i zauważyłam,że jednak ten napis tam widnieje!