Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfegerg5e

PRZESPAŁEM SIE Z PANNA A ONA MYSLALA ZE JA DO NIEJ NA POWAZNIE

Polecane posty

Gość sfegerg5e

fajna dupa, nie powiem, ale lekko przytępawa, studiuje jakies grzebanie w pazurach kosmetyke , a jakie pretensje do niej ze potraktowałem ja jak prostytutke:-O sama mi na kolanach na imprezie siadałą, a teraz jakies strzela pretensje w moja strone:-O no co ja biedny student na dziwki mnie nie stac:D a kadzy orze jak moze:D

Gość powiedz jej teraz
ze jednak przemyslałeś sprawe i chcesz na powaznie, potem zruchaj ją jeszcze pare razy i rzuc szmacisko:D

Gość sfegerg5e
panna miała na imie Wiesław i jest zastepcą kierownika ochrony Żabki na naszym osiedlu :classic_cool:

Gość yoox
no tak , wszystko jasne :) fajny chłop

Gość sfegerg5e
powiedziałem jej zgodnie z prawda ze była w sam raz na raz , ale dwa razy ze tak powiem do tej samej rzeki nie wchodze:D

Gość powiedz jej teraz
eee to cieniak jestes

Gość sfegerg5e
Podjarała mnie tym,iż swoim wyglądem dogłębnie przypominała mi mojego wujka Staśka z Pierdziszewic,z którym to odbyłem swoją pierwszą inicjację sexualną.

Gość sfegerg5e
poza tym rewelacyjna w te klocki nie była a skali 1-10 ma 4

przynajmniej szczery jestes,.. dzieki takim facetom jak ty dziewczyny traca wiare w fajnych chłopaków

Gość sfegerg5e
pozatym to tylko moje marzenia że tak napisałem nigdy nie miałem laski bo mój fiut ma tylko 3 cm w zwodzie..........

Gość sfegerg5e
Nie była rewelacyjna w te klocki. Lepszy w te klocki był Jozin z Bazin i mój sąsiad stary Rychu.

Gość sfegerg5e
tak naprawdę to prowo - prawdziwe laski widziałem tylko w marzeniach

Gość sfegerg5e
aaaa panienki juz piany dostaja i podszywaja sie:D piszcie piszcie dajeczki:D

Gość powiedz jej teraz
i co z tego ze 4/10 ? cipe ma? cycki ma? to se poruchaj jeszcze:D

Gość sfegerg5e
Od samego początku coś była ona pechowa. Najpierw zerzygała się na moje nowe buty marki ADIDAS,które capiły jak jaja barana. Później nie mogłem poradzić sobie z założeniem prezerwatywy na mojego dorodnego pięciocentymetrowego zwierza. Laska widząc to wyjaśniła mi,że przecież do gumki jaj się nie pcha stąd mój problem.

Gość sfegerg5e
w sumie moze masz racje, sprobuje jeszcze raz zbajerowac, powinna uwierzyc:D poza tym ma zayyyebista kolezanka cudo po prostu- wiec musze sie zblizyc do niej 8-)

Gość Kaitana
jesteś pedałem

przynajmniej szczery jestes,.. dzieki takim facetom jak ty dziewczyny traca wiare w fajnych chłopaków wlasnie i na prawdziwa milosc!!

Gość sfegerg5e
Rucham wszystko co się rusza-psy,koty,borsuki oraz dzięcioły leśne.

Gość sfegerg5e
Muszę się wam pochwalić - MAM HIV-a !!!

Gość sfegerg5e
W przekonaniu, że od mojej misji zależą losy cywilizacji zachodniej, zakradam się w przebraniu Tatusia Muminka do willi Janusza Palikota i tam robię jego ochroniarzowi soczystego lodzika z gulgotem :)

Gość sfegerg5e
Jestem niebywałym kolekcjonerem petów, puszek po piwie HARNAŚ oraz zużytych prezerwatyw marki DUREX.

Gość ale palant....
Co za idiota! Nie omieszkam sobie ulżyć. I potem nie narzekajcie palanty, że któraś wpadnie i wrabia was w dziecko, bo tak naprawdę dziecioroby, to sami jestescie winni temu, że tyle jest dzieci bez ojców!!!

Gość sfegerg5e
hahqahahahaha nooo podszywy coraz lepsze:D nie martwcie sie jestem wyjatkiem, reszta to książęta z bajki na białych koniach:)

Gość efrgthykj
szanuj wuja swego, masz tylko jednego

Gość sfegerg5e
Jestem wyjątkiem to znaczy : - nie jeżdżę na białym koniu tylko na zardzewiałej hulajnodze mojego dziadka z okresu II wojny światowej - nie mam miecza tylko kilkucentymetrowego chuja,który robi cuda w łóżku ( łamie się , wygina , marszy się oraz odpada ) - nie szukam księżniczki tylko żaby - mam już nawet ich pokaźną kolekcję. w większości to ropuchy,które dostają ode mnie dziennie porządną dawkę soczystych minet.

Gość sfegerg5e
ale palant - - to po co dajecie????? prawda jest taka ze same sie pchacie do łóżka w nadziei ze od tego sie zacznie" na dobre i na złe"

Gość sfegerg5e
Kiedyś chciałbym znaleźć porządną kobietę i założyć z nią rodzinę, mieć dzieci, chodzić do kościoła, ale oczywiście z intercyzą, bo nie dam się jakiejś szmacie co leci na moją kaskę.

Gość Sunia i Pancia
A potem będą się leczyć na choroby weneryczne :D Faceci to jednak idioci.I będą wypisywać, że kobiety to szmaty..... :D ale wtedy gopiero gdy ta wymarzona bedzie zbajerowana jak ta o której piszesz.

Gość sfegerg5e
ja sie nie zamierzam obraczkowac w czasach, gdze panny leca na kase, daja komu popadnie i wygladaja jak podróby britni z amerykanskich teledyskow:D