Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marszolena

Na jakim etapie znajomości z chłopakiem powinnam skończyć sex układ z innym??

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre
no to o co sprawa?

Gość marszolena
O to, że chcę się nadal z nim bzykać.:) A nie wiem od którego punktu jestem winna lojalność temu nowemu...

Gość dobre dobre dobre
od deklaracji

Gość marszolena
Czyli póki nie padnie "jesteśmy razem" mogę się spokojnie dalej pieprzyć z tym kolegą i udawać, że nie czuję się z tym źle?

Gość dobre dobre dobre
zdecyduj sie czego w koncu chcesz. jesli bzyjkasz sie z kolega i jest ci zle to sie nie bzykaj. jak ci jest dobrze to dlaczego masz to konczyc skoro piszesz ze tak ci pasuje? jak cos zdeklarujesz a potem zrobisz z geby cholewe to bedziesz szmata. nie ma znaczenia co to bedzie ale twarz trzeba miec. wiec albo nie deklaruj czegos czego nie dotrzymasz albo albo skoncz znajomosc.proste?

Gość stańczyk z rogami
"Problem w tym, że on zaczyna sobie "roszczyć" prawa do mojego wolnego czasu" Powiedz nowemu o przyjacielu do łóżeczka. On chętnie też zaproponuje seks-układ bez zobowiązań. Bo jak jeden może to dlaczego ja nie?? Jak ten nowy Cię dobrze "poroszczy" tak samo dobrze jak seks-kumpel to będzie szczęście podwójne. :p

Gość Tristan123
przede wszystkim się przebadaj gdyż nie wiesz, ile koleżanek w podobnej do Twojej relacji miał Twój kolega. Zarażając swego partnera jakimś gównem byłabyś bardzo nie fair. Co do zakonczenia darmowego prostytuowania się- proponuję natychmiast zaprzestać.

Gość jestes puszczalska
i latwa

Gość marszolena
starą kurwą nie jestem bo mam 21 lat