Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonamana

Soczewki kontaktowe

Polecane posty

Gość Bonamana

Powiedzcie mi czy zacie jakieś soczewki bez tego cholernego niebieskiego zabarwienia? Strasznie mnie to denerwuje, bo u mnie jednak trochę to widać.

Gość Bonamana
Ty masz gówno chyba zamiast mózgu :o

Gość Bonamana
łał, ale się wysilaś, nie mogę :D

Gość Bonamana
GÓWNO cię obchodzą moje problemy więc wypierdalaj szmato lekcje odrabiać.

Gość Phoebe20
a masz jednodniowe? zupełnie przezroczyste sa acuvue, moist albo true eye. z miesiecznych mam tylko kolorowe...

Gość Bonamana
Mam właśnie acuvue dwutygodniowe i mają najbardziej widocznie zabarwienie ze wszystkich soczewek jakich używałam :(

Gość dupa i tyle
tez mam te dwutygodniowe i podoba mi się to zabarwienie:D innych nie znam;)

Gość Phoebe20
ja używam tylko jednodniowych... może spróbuj, one są białe ale co, widać że na białka Ci zachodzi niebieskie, tak? to może masz po prostu za dużą średnicę, sama kupowałaś czy dobierali Ci u okulisty, z próbkami soczewek?

Gość ja a co
hmm, a ja mam swoje naturalnie niebieskie oczy i soczewki jeszcze ten kolor podkreslaja , wiec jest oki

Gość Bonamana
Mi nie odpowiadają bo nie mam niebieskich oczu, i widać na brzegach tęczówki niebieską obwódkę.

Gość Bonamana
soczewki były dobierane u okulisty i trochę wchodzą na białka, ale z tego co widziałam to każdemu trochę wychodzi poza tęczówkę.

Gość dupa i tyle
ja mam niebieskie to pewnie dlatego mi się podoba:) wypróbuj te co ci proponują jednodniowe:)

Gość katjakatjusza
ja uzywam b&l, wczesniej uzywalam acuvue i cv. wszystkie miesieczne. i musze cie rozczarowac bo wszystkie byly i sa z niebieskim zabarwieniem:( nie wiem jak z innymi ktorych nie uzywalam ale slyszalam ze ponoc kazda soczewka musi miec zabarwienie poniewaz ulatwia to odnalezienie jej gdy np upadnie ci na biala powierzchnie lub na podloge

Gość Bonamana
Chyba wypróbuję jednodniowe, nie ma wyjścia i tak nie nosze codziennie soczewek. Słyszałam, że im więcej dioptrii tym soczewki mają większe zabarwienie by osoba zakładająca mogła je widzieć, to prawda?

Gość kajiosafhiosah
pure vision są całkiem bezbarwne

Gość Bonamana
Pure Vision Miesięczne? Używałam ich, ale szczerze to ciężko mi się je zakładało w porównaniu do acuvue, więc odpadają.

Gość Phoebe20
nie wiem, ale kolejnym plusem jednodniowych jest to że są najzdrowsze :) i najwygodniejsze, jak np. jestem gdzieś w mieście z soczewkami na oczach 10 h i już nie mogę wytrzymać z bólu głowy to nie muszę się tłuc do domu żeby je wyciągnąć ani nie wożę płynu czy pudełeczka, wyciągasz i już ;)

Gość Bonamana
Mnie tam głowa nie boli, moge nosić ile wlezie, może masz za mocne Phoebe? Wiem, że jednodniowe są najzdrowsze i nie trzeba ich czyścić tylko wyciągasz nowe i już, te co mam zużyję i biorę się za jednodniowe, jakieś polecacie?

Gość Phoebe20
Nie mam za mocnych, ale wysusza mi się oko jak za długo noszę i boli głowa. Bo w ogóle oficjalne każde soczewki się powinno nosić 8h/dobę max ;) ja polecam właśnie Acuvue Moist albo True Eye (drugie nawet lepsze). Miałam też jednodniówki z Bauscha (OK), i z tego z zielonym logo, nie pamiętam nazwy... dość popularne

Gość Sklep.Optilus.pl
Soczewki jednodniowe to dobre rozwiązanie,jeżeli jesteś aktywny i często je zdejmujesz ( basen,gra w piłke itd). Szeroki wybór w niskich cenach masz u nas www.Sklep.Optilus.pl