Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość są tutttaaaj??

Są tu jacyś fani DEAD OR ALIVE ?

Polecane posty

Gość są tutttaaaj??

:classic_cool:

Gość są tutttaaaj??
chyba nie ...

Gość gość
Kocham tę serię, ale jeszcze bardziej jej nienawidzę, nie będę się rozwodził(zbyt obszernie), nad moimi żalami odnośnie tego tytułu.Chodzi o DOA 5 Ultimate, które mam na stanie, tłukę w(tylko turniejowe) bijatyki od przynajmniej dwudziestu lat(mimo wszystko, że gra jest nastawiona na widowiskowość i łatwą obsługę amatorom), to nigdy nie wybaczę Tecmo(Team Ninja, biję pokłony za Ninja Gaiden(Black) i dwójkę, które op*****liłem na Master Ninja) tego, że byle głupek z trzema palcami może poniewierać starymi wyjadaczami, którzy wiążą oba buty, zanim ten zdąży nawilżyć swoje gałki oczne mrugnięciem powiek, jesteście k*****i, niesamowicie uzdolnionymi, ale jednak, uczcie się od Namco Bandai i AM2/3..., tam laik nie podskoczy staremu wyjadaczowi parapetów :D ....tyle, wiem, że mój wywód nie ma żadnego sensu, ale może uzmysłowię pewnej rzeszy hardkorowców w tej dziedzinie, że uczenie się tryliardów sekwencji i zagrywek w DOA 5 Ultimate(bo taką posiadam X360!!!!...ten kursor manualny(BULLS**T!!!!)...mam też na stanie:DOA2, DOA2 ULTIMATE, DOA3, DOA4, i wyżej wymienioną), nic nie da, mam wrażenie, że ta gra podaje rękę tym, którzy w pewnym momencie, są pod gradobiciem ciosów(leszcze!!!), serwując im reversala za 40% energii przeciwnika, lub juggle'a z rzutem za ponad PÓŁ paska (vide Tina)..., wiem, wyrównajmy im paski energii, będzie bardziej emocjonująco, ??????????, k****, to jest bijatyka(turniejowa!!!!!), a nie lizanie się po c*****h!!!!!Kończąc mój obszerny wywód(którego nie mało być :D ), wiem, że to pewnie było już maglowane tysiące razy, lub mniej, ta odsłona nie zasługuje na Światowe Turnieje!!!(PRIORYTET RZUTÓW NA JUŻ DOCHODZĄCE DO CELU CIOSY, TO JAKAŚ KPINA, JAK RÓWNIEŻ CHWYTY Z NIEMOŻLIWYCH ODLEGŁOŚCI( lekko ponad odległość kopnięcia, a nawet czasem dalej????????) Nowych miłośników serii, może ten tekst troszkę uzmysłowi i pozwoli ją zaakceptować :/ (love/hate)...starzy, pewnie już wiedzą, lub stwierdzą, że nie mam racji, a może tak naprawdę c***a wiem i tylko się czepiam, bo nie umiem grać i dostaję ciągle wp*****l. :D Dziękuję za uwagę, dziękuję.PS.... w wyżej wymienioną pozycję, gram tylko Akirą...Ora, Ora, Oraaaaa!!!!