Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreatywna (:

Potrzebuje Waszej pomocy..

Polecane posty

Gość Kreatywna (:

Witam wszystkie panie ! (: Zdecydowałam się zajrzeć na forum, gdyż przydałaby mi się Wasza pomoc.. Razem z innymi koleżankami zgłosiłyśmy się, do konkursy który organizuje Unia Europejska, może inaczej.. Konkurs ten jest w 100% finansowany ze środków UE. Polega na założeniu własnej (wirtualnej) firmy o kapitale 100 000 zł. Bardzo się z koleżankami napracowałyśmy i nie chcemy aby nasza praca poszła na marne.. (: Wasza pomóc tutaj, polega na tym abyście bez żadnej rejestracji oddały głos na nasza firmę (; Podaje LINK : http://firma.isz.wodip.opole.pl/?firma=62 Wystarczy wejść w link i w prawym górnym rogu kliknąć w napis "Oddaje głos na tą firmę !" Jedno kliknięcie.. a może akurat wygramy (: Bardzo liczymy na Wasza pomoc ! Pozdrawiam Kreatywna (:

Gość ehhhhhe
pokaż cyce

Gość są tutttaaaj??
w takim razie to własciwie nazywa się oszustwem. Dopiero po obejrzeniu wszystkich mogę zagłosować która najlepsza itd. A takie wymuszone to bezsensu.

Gość ninonu
oddane,powodzenia

Gość Kreatywna (:
- są tutttaaaj?? Jeśli tak to odebrałaś to bardzo przepraszam. Nie chciałabym nikogo do niczego zmuszać.. Chcę poprostu liczyć na Waszą pomoc (: Myśle że każdy kto bierze udział w konkursie, chce go wygrać.. My też tego chcemy.. więc szukamy pomocy gdzie się da (: Pozdrawiam - Kreatywna (: golisz & Kreatywna (: & ehhhhe Jeżeli naprawde Was to obchodzi, to już Wasza prywatna sprawa.. Nie wiem naprawde skąd się biorą takiego typu zachowania.. Jest to conajmniej żenujące (;

Gość Kreatywna (:
- ninonu Bardzo Ci dziękuje ! (: Oby więcej takich ! (: Pozdrawiam

Gość ehhhhhe
nie krepuj się pokaż cyce a znajdą się i głosy

Gość eellllfff
suchy993@buziaczek.pl - hmm ... żenujący jest e-mail waszej firmy ... !! Hm ten drugi jest na miejscu

Gość hbgvfds
nie lubię jak ktoś każe klikać na coś czego nie znam. Nieuczciwe zasady więc nie chcę żebyście wygrały. Każdy powinien mieć równe szanse, wiec nie naciagajcie nikogo. nie trzymam za was kciuków w żadnym wypadku.

Gość hbgvfds
No i oczywicie zagłosowałam na konkurencję :D