Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalniczka01

on nigdy nie da mi spokoju

Polecane posty

Gość zapalniczka01

dzis moj byly chlopak z ktorym bylam 4 lata (a nie jestem juz 2) zadzwonil do mnie do pracy z wiezienia (siedzi za jakies przekrety finansowe w firmie). niestety ja glupia mimo ze wyleczylam sie juz prawie z tej milosci odebralam tel (mimo ze sekretarka zapowiedziala jego imie i nazwisko), serce walilo mi jak oszalale!!! wiedzialam gdzie jest i co robi, o czym jak mialam z nim rozmawiac??!! zapytalam sie go czy jest mu tam dobrze a on mi mowi ze "tak, czyta ksiazki, gra w ping ponga i nic nie robi (a ja zapieprzam i moje podatki ida na tego darmozjada).... zapowiedzial sie, ze bedzie jeszcze dzwonic do mnie, mimo ze powiedzialam ze nie chce... troche sie boje ze on sobie cos ubzdural ze do niego wroce, po jaka cholere on do mnie dzwoni :( co on sobie wyobraza??!!

Nudzi mu się i nie ma z kim pogadać to dręczy Ciebie. Nie przejmuj się tylko po prostu ignoruj go. Jak będziesz z nim rozmawiać to masz jak w banku że kolejny raz zadzwoni. Znudzi mu się prędzej czy później.

Kolejny raz kiedy zadzwoni odbierz powiedzieć tylko,że nie chcesz utrzymywać z nim kontaktu dla swojego spokoju ducha. I bądź konsekwentna.

Gość Dobra jesteś, nie mo co...
"serce walilo mi jak oszalale!!!" "troche sie boje ze on sobie cos ubzdural ze do niego wroce" he he he- tylko tak to można skomentować