Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinaaa

Nadal mam więcej kanałów w Cyfrze +, a promocja sie zakończyła. O co tu chodzo ?

Polecane posty

Gość Alinaaa

Od 15 stycznia do 15 lutego 2011 roku obecni abonenci satelitarnej platformy telewizyjnej Cyfra+ otrzymają darmowy dostęp do wyższego pakietu abonamentowego. Abonenci pakietu Komfort otrzymają dostęp do Optimum, abonenci Kompakt HD otrzymają dostęp do Optimum HD, abonenci Optimum oraz Optimum HD otrzymają dostęp do Prestiż HD+. Z kolei abonenci Prestiż HD+ otrzymają darmowy dostęp do HBO on Demand - 720 godzin dostępu do darmowej wypożyczalni VOD. Powyższa akcja ma na celu zachęcenie dotychczasowych abonentów Cyfry+ do wyboru wyższego pakietu abonamentowego. Dlatego operator przygotował specjalną promocję dla klientów, którzy w czasie darmowego dostępu zdecydują się zmienić pakiet na wyższy - przez 3 miesiąca (1 marca do 31 maja 2011) opłata abonamentowa za wyższy pakiet będzie wynosiła tyle, ile za dotychczasowy pakiet. Szczegółowe informacje o promocji od lutego 2011 roku w Internetowym Centrum Abonenta oraz Telefonicznym Centrum Abonenta. By korzystać z darmowego dostępu do kanałów z wyższego pakietu - operator zaleca programowanie dekodera. Jednocześnie w lutym 2011 roku do Cyfry+ dołącza kanały BBC. Kanał BBC Entertainment (w dekoderach na pozycji 66) dostępny będzie od pakietu Kompakt, z kolei BBC Knowledge (w dekoderach na pozycji 82) dostępny będzie od pakietu Optimum.

Gość Alinaaa
Kilka dni nie miałam po zakończeniu promocji kilku kanałów z wyższego pakietu, a teraz znowu wróciły. A nigdzie nie dzwoniłam, nie zmieniałam swojego pakietu. Chyba mi nie każą potem płacić więcej za coś czego nie zmawiałam ? Rok temu była podobna promocja, ale wtedy równo z datą wyłączyli te dodatkowe kanały. A teraz martwię się, że sami mi coś zmienili, a potem będę musiała płacić.

Gość mam to na uwadze
Nie, spokojnie, ja tez tak miałam kilka razy, a potem znikało. :) Jakaś pomyłka albo sposób Cyfry do zachęcenia nas do zakupu pakietów. Tak więc nie ma czym się przejmować, tylko cieszyć. Pozdrawiam, miłej nocy. :)