Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorący Kubek

Jest za dobry i dlatego nie w moim typie, pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Gorący Kubek
25lat

Gość ja ci powiem tak ......
no ale nikt nie bedzie z toba z tego powodu, że jestes dobry itd musi byc cos jeszcze , cos co cie ciagnie akurat do tej osoby to o przemijaniu to wszystkim wiadomo, coż z tego skoro serce nie sluga, nie da sie zakochac rozumem i argumentami, chocby byly bardzo na tak

Gość ja też tego nie rozumiem
Gorący Kubku,a skad jestes?

Gość Nienasycony_32
Słuchaj nie można byc za dobrym - miłośc na tym polega aby właśnie takimi byc dala siebie, a jak ktoś tak to nazywa -= to znaczy albo się nie nadfaje do tego by kochac - albio nigdy jej nie przeżył nie rozumie (co czesto wiąże się z domejnm w jakim wyrastała taka osoba) - ja osobiscie radze omijac takie osoby szerokim łukienm. A pisze z własnego doświadzczenia. A cha moźżliwosć tzrecia - niektórzy potzrebuja poprostu dużych podniet i namiętności -nie koniecznie miłości.

najwazniejszy jest wygląd jak sie spodobasz to bedzie chemia i " to cos" reszta poza kasą jest mało wazna

Gość Gorący Kubek
wiem bo kiedyś miałem odwrotnie, tzn. wszystkie argumenty były na nie ale my się kochaliśmy... jednak argumenty zwyciężyły

Gość Nienasycony_32
przepraszam za błędy pisze na sdziwnej klawiaturze ;-)

Gość thaisse80
A moj maz jak sie poznalismy i zachorowalam to tez skakal kolo mnie i to mnie przekonalo, ze to dobry kandydat na meza. I wciaz jestesmy razem i go kocham bardzo bardzo. Wydaje mi sie autorze ze po prostu tej dziewczynie sie nie spodobales wiec cokolwiek bys wtedy nie zrobil i tak by bylo zle.

Gość staticXXX
Boże dziewczyny ale Wy jesteście nie zdecydowane !!!! Kurwa jak się jest twardym to narzekacie,jak ciapą to też narzekacie.Sam to przerabiałem, dawałem swojej dziewczynie wszystko,uczucia miała i ciągle narzekała że taki jestem.Zmieniłem się i znowu narzekała że brakuje jej tego co było. Ta Twoja nowo poznana dziewczyna sama nie wie czego chce, walcz o nią i sprowadź na ziemię.

Gość Gorący Kubek
sprowadź na ziemię? ona mnie sprowadziła i to bardzo skutecznie. Czy będę walczył tego nie wiem.. na pewno wyciągnę lekcję z tego, choć osobiście chciałbym żeby ktoś mi starał się umilić czas w trakcie choroby... i wcale nie jest to oznaką ciapowatości

Gość IMO13256
Suki trzeba trzymać krótko.

Gość nie podobasz jej sie z wyglad
u albo po prostu byles slaby w lozku istnieja tylko te 2 uzasadnienia jezeli chodzi o kobiety. Kiedys istnialo we mnie glebokie przekonanie ze kobiety leca tylko i wylacznie na kase, to mit. 80 procent z nich wieksza uwage zwraca na wyglad partnera i lozkowa sprawnosc niz jakas nadzwyczaj wielka kase. Owszem zdarza sie ze dezyduja sie byc z tym kasiastym ale wtedy na boku z reguly maja i tak jakiegos, przystojnego sprawnego w te klocki "ruchacza".

Gość stara prawda jak świat
jakbys jej w lózku dogodzil to by piszczala za tobą w tym temacie musialeś dac ciala

Gość anonimowa79
Nie ma tutaj Twojej winy autorze.To normalne ,ze sie o nia troszczyles,bo byla chora.Ona tego nie docenila. Jestem ciekawa jakby zareagowala,jakbys nic nie robil?Wkurwila by sie ,ze sie nia nie interesujesz!Czyli w dwie strony jest zle. Widocznie nie chce nic z Toba.Ona ma jakis problem. Ciapowaty facet?Sory,ale powinna Ci podziekowac za troske.Mogles przeciez ja zostawic i niech sobie radzi sama w chorobie. Nie przejmuj sie.Ja uwazam ,ze taki facet to skarb. Jedyne co mozesz teraz zrobic to delikatnie zapytac co poszlo nie tak?Ty niby to wiesz,ale pretekst podala bez sensu.

Gość anonimowa79
thaisse80 u mnie bylo tak samo,spotkalam tak wartosciowego faceta i teraz jest moim mezem:)

Gość Gorący Kubek
To że nie sprawdziłem się w łóżku to inna kwestia, nikt wcześniej się nie skarżył. Ale tym razem popełniłem fopa wspominając co planuję zaserwować na śniadanie i wiem że jej się to nie spodobało... ale czy to taka tragedia? Każda z Was chciałaby dostać śniadanie do łóżka a że wspomniałem o tym w czasie seksu... mój błąd. Ja już wiem co mam o tym myśleć ale widzę że ciekawa dyskusja się utworzyła.

Gość anonimowa79
oczywiscie ,ze chcialabym dostac sniadanie do lozka:) a,jesli wspomnialbys o tym w trakcie seksu czy po nim raczej rozbawilo by mnie to;)Wzielabym to za dobra karte! Co ta dziewczyna od Ciebie chce?Moze chcuala sie tylko z Toba przespac,bo juz sama nie wiem. Facet ciapa to takie cieple kluchy,ktory nic nie potrafi zrobic itd.A TY zadbales o nia!Daj sobie z nia spokoj!

Gość hmmmmmm .........
jak jesteś taki troskliwy i dobry w trakcie seksu tzn dopytujesz .. tak dobrze kochanie, teraz chcialabys tak skarbie, dobrze ci kotku , poprawiasz jej poduszeczke pod glowa , opowiadasz o sniadanku rano ..itp to wspolczuje dziewczynie ... wszystko jest dobre ale z umiarem kawalek tortu jest pyszny, ale jak ci wcisną caly naraz to sie porzygasz

Gość nie przez to
Gdyby dziewczyna byla w tobie zakochana, albo przynajmniej postrzegala cie jako potencjalnego partnera, to chocbys pokazal sie jej z najbardziej "ciapowatej" strony, to i tak bys jej tym nie zniechecil. Byc moze chciala bliskosci, twojego towarzystwa i zainteresowania, wiec wygladala na "chetna", ale jak juz to dostala, to doszla do wniosku ze to jej nie wystarczy, i ze oprocz tego, oczekiwalaby od swojego przyszlego partnera czegos wiecej, albo czegos innego po prostu. Zainteresowanie i towarzystwo dostala wiec jest usatysfakcjonowana, ale nie chce niczego wiecej od ciebie i twoja dobroc nie ma tu nic do rzeczy. Faceci czesto zapominaja o tym, ze to ze kobieta jest mila, lubi spedzac z nimi czas i nawet sama inicjuje spotkania, nie oznacza od razu, ze widzi z was w przyszlosci pare. I stad sie biora wlasnie pozniej wnioski typu ze kobieta sie facetem zabawiala, wykorzystala go a teraz nie chce. Czasami ludzie potrzebuja po protu zyczliwej i przyjaznej im osoby obok siebie, niekoniecznie szukajac zwiazku z nia.

Gość Gorący Kubek
"hmmmmmm ......... jak jesteś taki troskliwy i dobry w trakcie seksu tzn dopytujesz .. tak dobrze kochanie, teraz chcialabys tak skarbie, dobrze ci kotku , poprawiasz jej poduszeczke pod glowa , opowiadasz o sniadanku rano ..itp to wspolczuje dziewczynie ... wszystko jest dobre ale z umiarem kawalek tortu jest pyszny, ale jak ci wcisną caly naraz to sie porzygasz" aż taki słodki nie byłem, a poduszkę to się kładzie pod miednicę podczas pozycji klasycznej, wtedy jest kobiecie wygodniej i przyjemniej

Gość hejja
aż taki słodki nie byłem, a poduszkę to się kładzie pod miednicę podczas pozycji klasycznej, wtedy jest kobiecie wygodniej i przyjemniej :D :D :D

Gość hmmmmmm .........
ja piernicze hahaha ... chyba jej tej poduszki nie wlożyles pod miednice podczas pozycji klasycznej :D

Gość ja bym chciala jajecznice
na sniadanie :D:D zrobisz? :P

Gość ja bym chciala jajecznice
i moglibysmy o tym pogadac w pozycji na jezdzca tak w cztery oczy :D:D

Gość eqwafw
a ja jestem własnie z takim facetem miłym i dobrym, do tego nie za pięknym z wyglądu na początku wydawal mi się ciapowaty i nie miałam motyli w brzuchu a jednak postanowiłam z nim być, troche z rozsadku i teraz jest nam dobrze, wcale nie mam ochoty go zdradzać, ani zamienić na jakiegoś samca alfa :P