Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarta_2011

matki myslą ze wyslac dziecko na basen to luksus-----

Polecane posty

Gość maarta_2011

ale sie ubawiłam no no,,ja mam 4 dzieci i kazde chodzi i mi jakos po kieszeni wiele nie bije

Gość no i co, pochwaliś się
chciałaś? :O

Gość bukaa
To zależy, co rozumiesz przez "wysłać na basen". Bo opłacenie biletu wstępu a wykupienie indywidualnych zajęć u instruktora to spora różnica.

Gość bukaa
No i posłanie czwórki dzieci tylko na basen to 4*5 zł/godz*4 tygodnie to 80 zł, ale jeżeli dodasz do tego jeszcze np. łyżwy, to robi się to drugie tyle. I jest tu mowa tylko o biletach bez instruktora

u nas basen to 100/miesiąc (kurs) - płatne co 3 miesiące. Nie wiem czy to tak tanio.

Gość bukaa
Zgadza się, ze nie jest tak drogo, bo 1 lekcja tenisa kosztuje 135 zł, o nartach nie wspomnę.

Gość wypowiem sie
ja za lekce tenisa place 200zl-godzina z instruktorem godzina gry bez instruktora to koszt 10zl tak samo jest z basenem autorko mamy mialy co innego na mysli:O

Gość rozaloa
ale ile mogą dzieci uczyć się pływać albo jeździć na nartach?

sama nauka nie trwa tak długo, ale doskonalenie umiejętności to odrębna sprawa. a przykład w jazdę konną można inwestować całe życie :) zależy, czy się chce żeby dziecko po prostu się nie utopiło lub trzymało na nartach, czy chodzi o faktyczny rozwój.

ja zapisałam synka na basen jak miał 6 miesięcy - nie odwazyłabym się iśc z nim sama, bez instruktora. Myślę, że jeszcze z 8 lat będziemy chodzic na zajęcia z instruktorem.

Gość Ulihh
Przesada ,moil zdaniem jest by miako zapewniony dostep do jezyka angielskiego ,prywatne lekcje,,no i duzo podworka...dawniwj ludzie mieli po 7/8 dzieci i wyrosly na ludzi....wazne ze matka stara sie a nie zabija jak niektore szmaty tutaj,,,dziecko latwo zrobic ale tez latwo usunnac wiec w czym problem