Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowauauda

Nerwica ... nerwoból ????

Polecane posty

Gość jowauauda

Witam mam pytanie odnosnie nerwobólów , mam nerwice od 3 lat mniej wiecej zaczelo sie od tego ze wkrecilam sobie ze mam raka jajnika co oczywiscie bylo bzdurą zupełna ale wtedy zyłam w przekonaniu ze własnie go mam. Trwając w tym mysleniu ogladałam rano gdy się szykowałam do pracy jakis program medyczny w którym mówili ,że po roku są przerzuty do watroby no i ja wyliczając sobie wszystko swteirdziłam ,że wlasnie mija rok od tego mojego zmyslonego raka jajnika i że teraz na pewno na watrobe mi sie rzuci..od tamtego czasu a to półtora roku juz gdzies odczuwam czasami zwłaszcza jak o tym mysle lub jestem zdenerwowana jakis dziwny ból w okolic watroby zaraz pod żebrami prawymi lub troche bardziej na środku brzucha.Np opiszę sytuacje jestem sobie na zakupach skupiona zakupami szaleje po sklepie i nic mi nie dolega nic mnie nie boli a gdy sobgie przypomne o kurcze "wątroba" mnie nie bolala to zaraz zaczyna cos mnie bolec..Dodam ze jadam normalnie jak kazdy czlowiek .. mam normalny apetyt ,czesto miewam ochote na cos ... nie mam zadnych biegunek ,zaparc ,wymiotów... czy to może byc nerwoból albo moze tez ktos tam ma ????

Gość jowauauda
??????

Gość jowauauda
????

Gość jowauauda
nikt nic nie doradzi ????

Gość bghndfghdfjhm
Pewnie,ze to mogą być nerwobóle

Gość Martyyynnaaa
???

Gość aaaaaaaargdfgfg
?????

Gość gghhhh
to się nazywa HIPOCHONDRIA, podlega o leczeniu psychaitrycznemu, nie pisze tego zlosliwie tylko calkiem szczerze

Gość chochliczek11
Nie wiem czy nerwoból, ale mam wrażenie że wmawiasz sobie ten ból, myślę że to z powodu nerwicy. Mózg ludzki ma niezbadane możliwości. No i z hipochondrią też się mogę zgodzić. Najlepiej będzie jak przestaniesz mysleć o tej wątrobie, chociaż pewnie z powodu nerwicy masz jakieś leczenie farmakologiczne czy psychologiczne

Powiem Ci że miałam dokładnie tak samo, tyle, że ja z kolei wkręcałam sobie jakiś zawał serca i że nie mogę oddychać. Tak samo jak Ty jak byłam na zakupach to nic się nie działo, a później znów to samo... wiem jak Ci bardzo ciężko

Gość izabelcia1979
to typowe objawy dla nerwicowców,możzna mieć ciążę urojoną można mieć i raka,jesteś hipohondryczką i trzeba to leczyć bo bedzie ci ciżko,potem wmówisz sobie jeszcze coś innego i tak w kółko,myśl pozytywnie i na pewno nie o bólu,bo jeżeli coś cię boli to na pewno nie z choroby tylko z neerwów