Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lynette

gościniec wodzisławski

Polecane posty

Gość gość
superancko ! Geslerowa powinna się uczyć zarządzania i organizacji takich przyjęć jak w Gościńcu !!! Mieliśmy wesele i co tu dużo pisać: wspaniale, z klasą i bardzo konkurencyjna cena. I najważniejsze - sympatyczne i zrozumiałe podejście do klienta (do naszych obaw) ze strony właściciela. Godni polecenia! Dziękujemy!!!

Gość gość
konkurencji jest chyba dużo ale dobrze sobie radzą. Naszych gości szkolnych zawsze miło zakwaterowujemy w G.W. i jest naprawdę ok. ZS.Wodzisław Sl.

Gość Tomas 80
kuchnie mają dobrą! kierownictwo też na wysokim poziomie bo się świetnie z moimi gośćmi (południowcami) porozumiewali i to w ich ojczystym języku, a to już rzadkość w tej okolicy. Jedno tylko, to mały drobiazg.. kelnerzy nie powinni tak nachalnie napiwków oczekiwać gdy ktoś płaci kartą, bo klient to wyczuje i jest mało sympatycznie. Tomas>

Gość jonasz pszow
W 2014 mamy tam wesele. Dość dobre są opinie o GW i chyba nasz wybór będzie ok. Cieszy mnie to, że tak jak piszesz ktoś z szefostwa posługuje się językami "południa" europy bo nasi goście to też częściowo włosi i francuzi i kilku hiszpanów nie znających angielskiego, a mieliśmy z tym problem gdy nocowali w amadeusie. Zobaczymy jak będzie? Odpisze po weselu.. Pozdrowionka. JON

Gość gość
właściciele mówią po włosku i troche po francusku ,angileski też znają ale to juz podstawa ,bo w każdym szanującym sie lokalu włąściciel lub menager mówi po angilesku

Gość gość
a po Chińsku także mówią

Gość gość
Hej! Byliśmy na sylwestra W GW. Fantastyczna zabawa dobre jedzonko i cała oprawa bardzo się nam podobał. Za rok już się piszemy!!! MisiaVV

Gość gość
sylwester mieli szybko wyprzedany ! też słyszałam dobre opinie..

Gość gość
ogólnie sala przereklamowana robiłam tam jedno wesele drugiego na pewno tam nie zrobię pozdrowienia

Gość gość
z reguły nie robi się drugiego wesela tylko żyje się na kocią łapę !

Gość gość
Witam. Miałam wesele w Gościńcu Wodzisławskim w grudniu 2013roku oraz byłam tam na Sylwestrze. Powiem krótko –Rewelacja !!!. Lokal na wysokim poziomie , zarówno kelnerzy jak i obsługa hotelowa. Jedzenie rewelacyjne, zróżnicowane i wbrew opiniom b.dużo.Z czystym sumieniem polecam ten lokal. Pozdrawiam serdecznie Pana Krzysztofa z recepcji, który bardzo mi pomógł w zażegnaniu konfliktu

Gość gość
nie polecam jedzenie daremne,kiepsko doprawione. Kelnerzy na poczatku rewelka,obsluga byla cycus,ale jak zostawili tylko dwie sierotki juz do obslugi na noc to bylo daremnie.walaly sie puste naczynia po stolach,śmieci itp. kelnerki zakrecone miotaly sie. kolacaj jak byla wydana to byla porazka.najpierw przyniosly chlodny barszczyk ktory smakowal jak z torebki!!! a za 10min. przyniosly krokieta o smaku nijakim-przypominal po prostu zarcie zakupione z marketu i odgrzane. zdecydowanie nie polecam ze wzgledu na jedzenie. jezeli chodzi o miejsce samo w sobie to jest slicznie:)

Gość helus
mialam tam wesele i goraco polecam jedzenia bylo duzo i bylo bardzo dobre a takie komentarze jak powyzszy pewnie konkurencja roszyla pozdrawiam

Gość gość
Byłam w Gościńcu na dwóch weselach jako gość i bardzo mi się podobało. Szczerze polecam ten lokal,bardzo dobre jedzenie, doskonała organizacja, bardzo pomocny manager, piękna sala. Sama zdecydowałam się zorganizować swoje wesele w tej restauracji, ale z przyczyn losowych ślub został przełożony na późniejszy termin. Dlatego chciłabym zamieścić ogłoszenie, że odstąpię termin wesela w restauracji Gościniec Wodzisławski w dniu 25.10.2014 roku. Została wpłacona zaliczka 1000zł, ale chętnej osobie odstąpię termin za 700zł. 1000zł wpłaconej przeze mnie zaliczki na poczet wesela przejdzie na nabywcę. W umowie cena za osobę to 160zł, plus napoje dodatkowo płatne od zużycia lub 20zł od osoby. Zamówiony na ten termin również fantastyczny zespół. Telefon 506381995, Agata

Gość gość
Czy ma ktoś bardziej aktualne opinie na temat gościńca ?Głównie chodzi mi o ilość jedzenia i o to jak jest podane. Czy na stołach są kwiaty czy dodatkowo trzeba sobie zamówić. I czy robił tam ktoś wesele na około 60 osób, bo boję się że przy tak dużej sali będzie to śmiesznie wyglądać kiedy goście rozproszą się po całym lokalu.

Gość Malinowa_ gość
Ja ostatnio byłam w Gościńcu zapytać się o szczegóły. A więc z tego co wiem, to jest jeszcze bardzo wiele terminów na rok 2016 - myślę, że na 2015 też by się jeszcze coś znalazło :) Mają podstawowe menu za 170 zł (albo za 180, nie jestem pewna), ale nie obejmuje ono napoi. Aby mieć napoje bez ograniczeń, trzeba dopłacić 25 zł od osoby... Aby otrzymać menu trzeba napisać do nich maila (ja pisałam 3 tygodnie temu ale do tej pory mi nie odpisali ;/). Menu mogłam zobaczyć, ale było tego tak bardzo dużo, że nie zapamiętałam szczegółów - wiem, że na osobę przypadają do obiadu 3 kawałki mięsa :) Dekoracja sali jest żywymi kwiatami, cena nie obejmuje pokrowców na krzesła (w sumie są dość eleganckie, więc chyba jest to zbędne :) ). W danym dniu odbywa się tylko jedno wesele no i sala weselna jest na parterze, co jest dużym plusem, przynajmniej dla mnie :) Atrakcje typu fontanna czekoladowa są dodatkowo płatne. Obejście jest bardzo piękne no i jest plac zabaw, co przydaje się przy dużej ilości dzieci na weselu :)

Gość Malinowa_gość
Jedynym problemem może być fakt, że sala jest na prawdę duża - nie wiem, czy 60 osób się tam nie "zgubi". Dodatkowo efekt "obszernej" sali powoduje obecność luster. Możesz zawsze jechać zobaczyć ją i sama zdecydować, czy nie będzie zbyt duża - moim zdaniem może być :(

Gość gość
Witam, Gościniec Wodzisławski polecam !!! wysoka klasa ,ceny w miarę a jedzonko extra!!! na pewno narzekać będą Ci co zamówią menu poniżej przeciętnej ,byłam kiedyś na takim weselu co wszystko było odliczone i kto pierwszy ten lepszy , ale to wszystko zależy od zamawiającego a nie od lokalu że potem goście głodni ...za ile zamówicie za tyle macie podane!!!!

Gość gość
są ładniejsze lokale w okolicy

Gość gość
Jaki jest np. ładniejszy??

Gość szkolny pedagog
Witam wszystkich! W tym tygodniu z okazji naszego święta Dnia Edukacji Narodowej mieliśmy imprezę w Gościńcu W-skim. Za te pieniądze które płaciliśmy "dość spore" kiepsko!!! nic specjalnego! od lat klepią to samo i jakby coraz mniej co dotyczy menu. ( napoje gazowane to towar deficytowy) Poza tym chyba mają braki w obsłudze ponieważ fatalnie długo trwały proste prośby jak podanie dodatkowej herbaty czy przyniesienie lampki do wina. W poprzednich latach mieliśmy też spotkania w Alpejskiej Chacie i chyba czas tam powrócić. Niestety nie polecam !!!

Gość gość
Dziwnie "Niskie Ceny" jak słyszę w radio reklamę - 135 zł/os Miałam wesele córki w X 2014 i nie powiem że było źle, ale do magicznego FANTASTYCZNIE brakuj***ardzo dużo. Jedzenia niewiele = jak nas obowiązywała cena za 170/os, to teraz chyba...? Mają problem z obsługą to też fakt, który już wyczytałam w waszych tekstach a ponadto było bardzo zimno w pokojach gości! Choć drobny upust na koniec wymusiłam drugi raz zastanowiłabym się jednak dobrze. Klient idzie tam gdzie nie reklama radia czy tv, ale tam gdzie konkretnie wie na co wydaje swoje pieniądze i w jaki sposób jest obsłużony.

Gość Ola B
Witam, właśnie szukamy sali na wesele na 2016 rok. Zastanawiamy się nad Gościńcem Wodzisławskim. Byłam tam na weselu i bardzo mi się podobało. Jedzenie było super, do obsługi też nie mieliśmy zastrzeżeń. Wszystko na czas podane, ładnie, schludnie... Zastanawiają nas teraz te negatywne komentarze. Tylko czy są prawdziwe, czy pisane przez konkurencję. Ludzie powinni się tu podpisywać i zostawiać numer telefonu w celu uwiarygodnienia pisanych treści . Byliśmy tam ostatnio zapytać o wesele. hmm, dobry mają marketing bo reklamowane wesele 135 zł nie obejmuje wyjazdu do hotelu Tatra i są to wesela w tygodniu. Przyznaje, że takie opinie jak powyżej mogą człowieka zbić z dobrego tropu. Nie znając szczegółów wypisuje się głupoty!!! Ja dzisiaj z narzeczonym jedziemy na targi ślubne do Rybnika szukać fotografa. Pozdrawiam Ola;)

Gość MisiaW
Hej! Kiepściutki tegoroczny sylwester w Gościńcu w-skim! Po ubiegłorocznym zostawiłam pozytywny komentarz na tej stronie, ale teraz z przykrością piszę iż było fatalnie. Jedzonko zimne, po skromnym ciasteczku i przesolony gulasz. Zimna płyta podana b.późno bo przed 23.00 ciasno i kelnerzy" zakręceni" mało ich na tyle gości - chyba ponad 200 os! Cóż my już dziękujemy, na następny już się nie piszemy!!! Misia

Gość gość
Sylwester rewelacyjny !!! Na pewno tu wrócimy !!! Gosia.

Gość gość
Napiszcie cos wiecej o goscincu wodzislawskim bo slyszalam duzo zlych opini

Witam, na wstępie chcę napisać, że nie ma lokali idealnych na wesela. Jednej Pani młodej lub jej mamie podoba się jedno a drugiej zupełnie coś innego ( mój przyszły mąż niewiele miał w tej kwestii do powiedzenia) wiec cała odpowiedzialność za wybór lokalu spadł na moje kobiece barki. Wesele miałam w sierpniu 2014 r. Po długich poszukiwaniach lokali na terenie Wodzisławia, Rybnika i Jastrzębia wybór padł właśnie na Gościniec Wodzisławski, też przeczytałam wiele różnych opinii na temat tego lokalu, ale postanowiłam "zaryzykować" choć nie do końca. Wybraliśmy sie jeszcze przed podpisaniem umowy na obiadek do Gościńca Wodzisławskiego by przetestować kuchnię. Podają tam głównie kuchnie polską z elementami kuchni śląskiej, każdy z nas wybrał inne danie wszystko nam bardzo smakowało wiec co do kuchni byłam spokojna. Przechodząc do sedna Gościniec Wodzisławski okazał sie strzałem w 10 jako organizatora naszego wesela lokal jest duży przestronny ma fajny stonowany wystrój, a nie jak w niektórych lokalach pełno tanich dekoracji. Ogród z dużą promenadą wokół stawu nas zachwycił. Mamy w tym miejscu wykonanych wiele pamiątkowych ślubnych pięknych zdjęć. Mogę polecić Gościniec jego wystrój kuchnię, oczywiście dopełnieniem wszystkiego jest miła profesjonalna obsługa w szczególności pozdrawiam Pana Rafała, który cierpliwie pomagał mi w trudnej kwestii ułożenia stołów na moim weselu. Co do cen to są one bardzo konkurencyjne w stosunku do innych okolicznych lokali. Więc ja Gościniec mogę z czystym sumieniem polecić pozdrawiam Krysia.

Gość gość
I TO SIĘ WŁAŚNIE NAZYWA SAMOREKLAMA

Gość gość
krytykę również należy przyjąć !!!