Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabella kodella

Dziewczyna i boks

Polecane posty

Gość Mirabella kodella

Mam 21 i chciałabym bym rozpocząć treningi boksu nie jestem za stara na naukę boksu?Bardzo mnie ostatnio zaczął interesować,za dużo oglądam w tv walki poza tym 14 roku życia znajoma trenuje.Czy znacie w Warszawie i polecacie jakąś szkołę boksu?

Gość Mirabella kodella
Pasuje w ogóle taki sport dziewczynie?Macie jakieś plusy minusy tego sportu?

Gość Mirabella kodella
Nikt się nie boksuje?

Gość gfdsgfdsgds
a niby jakie walki w TV oglądałaś? jakie ostatnio pojedynki ci się podobaly?

Gość fdfds
zaczne od tego ze nie jest to dobrze platny sport jesli jestes kobieta.. W meskim boksie zarabia sie 10 razy wiecej ..

Gość Mirabella kodella
no w tvn. Prosto w serce, tam są walki. Jeszcze oglątałam na youtube argentynski odpowiednik sos mi vida.

Gość Mirabella kodella
Jaki podszyw powyżej,na razie chce się spełnić w sporcie nie myślę o zarobku.

Gość trenująca
Nie jesteś za stara. Jak Ci się podoba to ćwicz. Ja od pół roku trenuję równocześnie krav magę i boks tajski i jestem zachwycona. Fakt, mam siniaki :) treningi też bolą jak ktoś Ci przywali, ale jak ja to mówię "wpisane w zawód" :) Idź na trening, zobaczysz jak jest.

Gość WalecznaMerida
Jak chcesz fachowo podejść do tematu to ja polecam Akademię Walki. Ja akurat chodzę tam na siłownie i capoeirę, ale mają też zajęcia z boksu. Ważne, abyś zaczęła w dobrej szkole i do początku była pod okiem profesjonalistów.

Gość gość
Nigdy nie jest za późno na jakikolwiek sport. Ja właśnie polecam boks każdemu bo nie musisz być zawodowcem, a możesz świetnie trenować, budować swój charakter i do tego pracować nad ciałem. Ja chodzę do http://www.boksuskrzecza.pl/ i polecam każdemu.

Gość gość
Personalne treningi są bardzo dobrym rozwiązaniem, ja zapisałam się ostatnio do Sebastiana Skrzecza, i jestem bardzo zadowolona z efektów

Gość Hick12
A czemu by nie ? Że jak dziewczyna to od razu mysi być gorsza ? Bardzo ale to bardzo nie lubię takich stereotypów dlatego właśnie tym bardziej zachęcam kobiety do uprawiania tego sportu. Jeszcze polecam chwilę w domu potrenować z workiem. Najlepiej dla początkujących będzie http://ultrafight.pl/worki-bokserskie No a potem to już będzie można na całego wystartować z treningami.