Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Stronki internetowych tanich ciucholandów

Polecane posty

Czy kupujecie ciuchy w internetowych ciucholandach?? Jak tak to podajcie strony :) ja podaje jedną fajną www.lumpik24.pl Tanie rzeczy choć w sumie nic tam nie kupiłaam jeszcze . Nie chodzi mi o ciucholand tylko dla dzieci. Dla dorosłych też może być :)

Gość staraczka91
www.odloty.pl www.roksa.pl

zreszta nie radze kupowac w ciucholandach, lepiej kupic jakas nowa porządna rzecz.

Gość do agata bbb
no tobie akurat przydałby sie nowy mozg..:O

nowe rzeczy też kupuję, ale przecież dzieci szybko wyrastają a można kupić jakąś porządną zadbaną rzecz za grosze

Gość get
ja kupuje ale na allegro czasami mozna mega tanio wylicytowac nieraz za 1 zł nawet kilka rzeczy kupuje juz tak od 2 lat dla siebie dziecka i nawet meza czesto ktos sprzedaje tanio bo np przytyl i ma juz za małe daje na licytacje od 1 zł, nie ma nikogo chetnego i ja kupuje za 1 zł osattnio tak wylicytowałam dzinsy męzowi wygladaja jak nowki

get - masz ogromne szczęście bo ja niestety nigdy nie mogę dobrze trafić :P Masakra :P Ale właśnie treaz siedze i oglądam ciuszki na allegro :))

na allegro czasem znajda sie jakies promocje ze kupi sie cos fajnego , a u nas jest takie centrum , ze ciuszki nowe taniej niz na all.

U nas mamy ciucholand BIGA w tórym jest większość markowych rzeczy, ja kupiłam całą siatkę ciuszków z nexta i zapłaciłam 12 zł

Gość evrika
Kochane ja kupuję na www.szafraj.pl mają tam częste dostawy , ceny super ale chyba najważniejsze że świetną jakość , nie trzeba sie nabiegać , naszperać , wieczorkiem wchodze na sklepik i ciagle cos nowego a na facebooku mają konkursy i informacje o promocjach , dostawach , jak narazie dla mnie great

Gość gość
up

Gość gość
znacie jeszcze jakieś?

Gość martyna fgdgd
Polecam sprzedawce na allegro, nick: zaszczaniec

Gość pierwszelatapl
Zapraszam w ofercie posiadamy również używane ubranka w bdb stanie, starannie wyselekcjonowane. http://pierwszelata.pl

Gość gość
może jeszcze coś?

Gość Asiulka2412
W zeszłym tygodniu kupiłam śliczną pudrową sukienkę w second handzie online Bloozka. Była jak nowa. Paczka była bardzo ładnie zapakowana i dostałam bransoletkę w prezencie :) Sukienka była wyprana i wyprasowana. Miłe zaskoczenie. (Kiedyś kupiłam używaną spódnicę przez internet i niestety nie była zadbana mimo, że ładna :) Żałuję, że mają tylko damskie rzeczy bo z chęcią kupiłabym coś dla synka. Pozdrawiam