Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna cipuszkaaaaa

Cała prawda o kobietach !!

Polecane posty

Gość Piękna cipuszkaaaaa

Otóż 90% kobiet narzeka na swój wygląd zewnętrzny , ze są grube , że brzydkie , że nikomu się nie podobają .Nic dziwnego skoro siedzicie w domu obżerając się chipsami , czekoladami i golonkami , posmarowanie sie balsamem ujedrniajacym graniczy z cudem bo wam sie nie chce po myciu , wolicie od razu wskoczyc w ogromne pizamy , usadzic dupe przed tv i ogladac kolejny odcinek m jak milosc , nie chodzicie do dentysty a potem widze na ulicach 20letnie kobiety bez zebów , ubieracie sie jak ostatnie wieśniary typu plecak a do niego szpilki plus skarpetki ktore widac !Zal mi takich osob , uzalajacych sie nad soba.To samo tyczy sie grubych bab ktore wiecznie narzekaja a i tak wpierdalaja tluste karkowki ociekające tłuszczem i kebaby ....Tylko mi tu nie piszcie , ze macie tarczyce i dlatego jestescie grube !! to czyste lenistwo spaślaki !!!

Gość Piękna cipuszkaaaaa
A potem dlaczego maz mnie zdradził ?! Ano zdradził bo o siebie nie dbacie , jest tyle pieknych kobiet wiec woli pociumciac zadbana , pachnaca a nie wielkiego świniaka , ktory najchetniej by sie z domu nie ruszal tylko wpierdalal kurczaki z rozna na sniadanie , obiad i kolacje !! zalosne !!

Gość estera von psycho
chyba piszesz o 90% mężczyzn a nie kobiet

Gość Piękna cipuszkaaaaa
Znam wiele takich narzekajacych kobiet , ktore tylko glowe truja swoim facetom "kochanie czy jestem gruba , bo wydaje mi sie ze przytyłam " , "chyba nie podobam sie juz swojemu facetowi" , "nie chce uprawiac ze mna seks" , nie chce bo nawet pokochac sie na jezdzca z taka gruba baba nie moze , jeszcze by go udusiła , albo konczy sie po 5 minutach bo kobieta sie zasapie , albo nie daj Boże zawału dostanie podczas orgazmu ...

Gość Piękna cipuszkaaaaa
Pisze o kobietach , sama nia jestem... i nie pisze tutaj o jakis zabiegach u kosmetyczki albo chirurga plastycznego , wystarczy uprawiac sport , w miare zdrowo sie odzywiac , przestac narzekac , od czasu do czasu podciac wloski , pomalaowac paznokcie , zrobic delikatny make up , nasmarowac cialko balsamem i ot cala filozofia ! no ale po co jak wam sie nie chce !!

Gość Piękna cipuszkaaaaa
Nie ma to jak dlugonoga piekna blondynka , zajebiscie opalona , szczupla ...a wy jestescie zalosne !!