Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudamegi_

Za chuda na dziecko?

Polecane posty

Gość chudamegi_

Witam czy są tutaj dziewczyny, kobiety ktore były bardzo szczupłe, chude a i tak zaszły w ciaże bez problemów, donosiły ciąze i urodziły zdrowe dziecko? Mnie matka i teściowa, a tez kolezanki ciagle dołują, ze nie zajde w ciąze a jak zajde to na pewno urodze chore niedożywione dziecko, ale poronię:O

Gość tak są takie
ja ważyłam jakieś 48-47 kilo przy wzroscie 160 cm W ciąży schudłam na początku do 45 kg dziecko ok, dożywione :) 3000 - waga małej po urodzeniu :)

Gość chudamegi_
A ile miałas wzrostu i ile wazyłas przed ciąża? Napisz coś wiecej:)

Gość mama sama w domu...\
pierdoły ci mówią zajście w ciążę to nie kwestia tego czy jest ktoś gruby czy chudy mam kumpelę która urodziłam 2 miesiące przede mną i przy wzroście 160 ważyła 50 kg i urodziła zdrową córeczkę i nie miała problemu z zajściem w ciąże

Gość Anusia...............
A ile ważysz? Ja przy wzroście 167 gdy zaszłam w ciążę ważyłam ok 51 kg.Moje dziecko było okazem zdrowia, ładnie przybierało, a badania miałam świetne, aż wszyscy się dziwili.

Gość -chuda-mama-
ja bylam, jestem i bede chuda. Przed, w trakcie i po ciazy :) wiec dont worry :P 175cm wzrostu i 50kg...taki moj koscisty urok. Teraz probuje przytyc i nic z tego...echhh

Gość chudamegi_
do chuda mama- no no, ja mam 177 cm i waze 57-58 kg. Fajnie ze nie jestem sama:) a jak znosiłyście ciąże? Lekarz nic nie gadał ze za mała waga? duzo przybierałyście w trakcie?

Gość Anusia...............
Nigdy nie byłam anorektyczką, taka była moja uroda.No z biegiem lat trochę mnie więcej, ale aż tak dużo znowu nie. Moje dziecko ważyło 3800

Gość tak są takie
ja przytyłam 11 kilo dwa tygodnie po porodzie ważylam 46 kilo lekarz nic a nic nie mówił, zaszłam w ciąże na skutek wpadki tzw :)

Moja ważyła 3600, zdrowa jak byk. Pierdoły Ci mówią i tyle, co to ma za znaczenie, skoro masz taką "urodę" to nic nie poradzisz, jak byś miała anoreksję, to rozumiem, że może być problem, lub jakieś problemy hormonalne. Ja jem jak górnik przodowy, a jestem bardzo szczupła, w ciąży przytyłam 12 kg i donosiłam bez problemu.

Gość j sie tylko bałam ze mam
bardzo waskie biodra......lekarz mi miezryl caly czas czy sie maly zmiesci...wazyl 3300g i porod moment trwal, zaszlam w ciaze bez problemu.......mialam i mam wage dalej 52kg wzrost 167cm, w ciazy zgrublam 9kg, do 6 miesiaca prawie brzucha nie mialam a maly dobrze przybieral.......mysle ze dużo wieksza wada jest otylosc niż szczuplość

przy wzroście 165 ważyłam 48 kilo :) bez problemu zaszłam w ciążę, donosiłam bez żadnego problemu nawet żadnych mdłości nie miałam przez całą ciążę :) ciąża przebiegała książkowo bez żadnych niespodzianek :) synka przenosiłam 6 dni, rodziłam siłami natury, waga dziecka 3.340 :) zdrowy jak ryba, radosny, pogodny :) w ciąży przytyłam 18 kilo, pół roku po porodzie waga była taka jak przed ciążą :)

Gość bla bla ble
to samo sie tyczy kobiet otylych ja zaszlam w ciaze przy wadze 109kg wzrost 172cm i tez wszyscy sie dziwili

Gość -chuda-mama-
Moja corcia wazyla 3100 i miala 52 cm....wazne czy jestes zdrowa a nie ile wazysz :)

Gość chudamegi_
to super, uspokoiłyście mnie. A jakaś chuda mama miała moze cesarskie cięcie? jak sie goiło?:)

Gość a mi teściowa powiedziała
ze jestem chuda i wysuszona i przez to się nie doczeka wnuka :o Powiedziałam jej, że z mojej strony się nigdy nie doczeka :o W sumie dzieci nie chce mieć ale nie zabezpieczamy się więc to możliwe bo jestem chuda, nawet bardzo :o Ważę 43kg przy wzroscie 167cm. Nie zabezpieczamy się od 4 lat i ciąży nie było. Może faktycznie coś w tym jest

Gość dfgdfg
nie sluchaj ich. ja mam 160 i wazylam kolo 47 nie jest to moze super malo ale nie jakos duzo i jestem w ciazy, zaszlam za 1 razem i dzidzia zdrowa...

Gość chudamegi_
do - a mi tesciowa powiedziała- ile masz lat? Ale chamska ta twoja teściowa:O co za baba:O

Gość Panikara jakich mało
Zazdroszczą Ci :P Nie no, sam fakt bycia szczupła nie ma wpływu na dziecko Chyba że przyczyną Twoich wystajacych żeber są kłopoty z tarczycą czy inne problemy zdrowotne, ale to wiadomo, wtedy szczupłość jest objawem choroby, a nie czynnikiem wpływajacym na to że ciężej zajść w ciążę czy ją donosić Ja przed ciążą ważyłam 50-53 kg, przy wzroście 1,67, wyglądałam jak kościotrup, a nic przytyc nie mogłam A jak zaszłam w ciążę to momentalnie waga w górę :P Teraz jestem w 18 tyg i ważę 60 kg, a w sumie teraz dopiero się tycie zacznie ;)

Gość Panikara jakich mało
Ale w końcu się dobrze czuje z takimi kilogramami, wcale nie narzekam póki co Moja siostra - to samo, chuda jak patyk a zaszła bez problemu, urodziła zdrową córkę

Przy wzroście 160 przed ciążą 48 kg (najmniej podczas silnej anginy 46kg) przed ciąża maż mnie podtuczył do 50 i dobrze bo wymiotowałam jak kot przez 3 miesiące) . Ciąża prawidłowa, żadnej anemii, synek urodził sie 6 dni po terminie zdrowy, silny 3360 :) w ciąży przytyłam w sumie 16kg, teraz ( 21 miesięcy po porodzie ) ważę 50kg i jest super :) zaszłam w ciąże w miesiąc po podjęciu decyzji wiec migiem ;)

Miałam koleżankę ze studiów, która w momencie zajścia w ciążę miała bulimię i anoreksję (prawdę mówiąc uratowała jej ta ciąża życie), więc jeśli ktoś jest "tylko" szczupły to jak najbardziej może urodzić zdrowe dziecko.

bzdura. Przed ciaza; 167 cm, 52 kg (w porywach:-P ). Corka ur 2.970 cm

ja miałam 170 cm i 54 kg przed ciążą - przytyłam do 65 - ciąża bez problemów - mały 3300 i 55 cm - tyle że się nieobrócił i miałam cc - bo miał ciasno

Gość mój syn ważył 3800
kiedy sie urodził. Ja 162 cm, waga 48 kilo przed ciążą. Przytyłam 13 kg, dziecko urodziło się zdrowe i silne, siłami natury, poród miałam raczej z tych lżejszych :)

Gość a mi teściowa powiedziała
mam 28 lat :) Wiem, że chamska :) Nie lubimy się, ona nie lubi mnie głównie dlatego, że nie chce mieć dzieci. Jej kochany synek też nie chce ale ona nie może tego pojąć i całą winę zwala na mnie ale już się przyzwyczaiłam i nie daję się jej poniżać :)

Gość xxxxxxyyy
Wzrost 162 - waga ok 47-49 kg - 3 dzieci, urodzily sie zdrowe z waga w normie - ciazy w zasadzie bezproblemowe pomijajac tendencje do krwiakow implantacyjnych ale to z waga nie ma nic wspolnego .Zreszta jesli twoja waga po prostu taka jest a nie jest wynikiem jakiegos chorobliwego glodzenia sie to co wg. mamy, tesciowej i kolezanek masz zrobic by przytyc - zaczac nadmiernie obrzerac tlustym i ociekajacym cukrem zarciem ? Ja np. na normalnym jedzeniu nic a nic nie tyje, by byc choc ciut mniej koscista to naprawde musze zrec - nie jesc a zrec slodycze - a i wtedy efekty tuczu nie sa nadmiernie imponujace - jak ludzie moga wazyc po 100 kg (moja szwagierka) nie miesci mi sie w glowie.

sa takie ja jestem w 25 tc . zaszlam za 1 razem w ciaze wszystko jest ok z dziekciem , przytylam teraz 6 kg , tylko w 17 tyg mialam lekkie plamienia bo lozysko nisko usadowione bylo ale juz jest wporzadku wyniki kazdego badania celujace :) idzie idzie ? choc do porodu duzo czasu wiec mam nadzieje ze tak zostanie ;) moja kuzynka urodzila 2 dzieci choc przez cc ale wszystkie donosila byla waska zbyt w miednicy na porod sn a z niej kruchina jak ze mnie ja przed ciaza a raczej w 10 tyg wazylam 39,5 przy 1.54 . Nie sluchaj takich glupich rad ciotek klotek :O