Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były belfer

kto rzucił pracę nauczyciela w szkole i co dalej robi

Polecane posty

Gość były belfer

Kto zrezygnował z pracy w szkole dlaczego i co teraz robi? Bo ja właśnie po 3 latach pracy zrezygnowałam i zastanawiam się co dalej.

Gość były belfer
właśnie zrezygnowałam bo nie mogłam patrzeć na takich tępaków jak ty

Gość xdcfvgbhjkl
aż tak źle było?

Gość były belfer
pracowałam w klasach licealnych gdzie ,,licealiści" składali wyrazy czytając masakra

Gość bez loginu bez odbioru
w tworzeniu tępaka wielki udział ma jego nauczyciel :)

Gość jkdka
to nie jest zle literki juz znaja

Gość zyyrrrtttteeaa
ja jestem nadal :( chetnie bym rzuciła, ale nie mam nic innego na oku i nie będę ukrywała, ze mi wygodnie, bo mam małe dzieci współczuję sama sobie....

Gość xdcfvgbhjkl
ja uczę w gimnazjum i niektórzy uczniowie są zdziwieni, że na końcu zdania stawiamy kropkę. Ale czy to powód żeby odchodzić z pracy?

Gość to po hooy
zdziweni to byli ich rodzice

Gość kaloryferowe krzesło
Matko Boska społeczeństwo się cofa ...

Gość były belfer
nie chciałam oszukiwać przede wszystkim siebie bo musiałam im na siłę naciągać oceny na mierne bo inaczej większość klasy miałaby niedostateczne a rodzice mieli do mnie pretensje dlaczego takie słabe oceny

Gość gieorgiej
Odkąd pracuję w firmie szkoleniowej nie lubię nauczycieli. Nie wiem, skąd w nauczycielach tyle przekonania o swojej wiedzy. Przed rozpoczęciem zajęć przychodzą marudzić - współczuję ich rodzinom, bo z takimi wiecznymi zrzędami nie da się wytrzymać. Nauczycielka chemii ma problemy ze składnią i o takich nazwiskach jak Bursa, Hłasko nie słyszała. Nauczyciel języka polskiego nie umie prawidłowo obliczyć swojego wynagrodzenia. Nauczyciel matematyki nie umie odmieniać podstawowych wyrazów przez przypadki. Brakuje im podstawowej wiedzy ogólnej. Uczniowie oczywiście są mało pojętni, leniwi, niezdolni. A ja jakoś nie pamiętam, by jakiś orzeł z liceum został nauczycielem. Koleżanki i koledzy mocno przeciętni lub zwyczajnie kiepscy.

Gość były belfer
Nie chcę przykładać ręki do tego, że nie daj Boże tacy uczniowie będą w przyszłości uczyć moje dzieci.Bo wielu z nich ma ambicję skończyć studia.

Gość mmnnio
belfry pomóżcie społeczeństwu i ojczyźnie idźcie kopać rowy

Gość były belfer
Dziwię się po prostu, niektórym młodym ludziom,którzy ledwie potrafią sklecić zdanie a pchają się do liceum a później się w nim męczą uważam,że wielki udział w tym mają ich rodzice, którzy uważają, że zawodówka to obciach

Gość kaszanka z makiem
Ja też rok temu porzuciłam pracę w gimnazjum i od tej pory nie mogę znaleźć innego zatrudnienia :(

Gość gość
Praca nauczyciela to ciężki kawał chleba przy dzisiejszych dzieciach i rodzicach. Współczuję każdemu kto za te 2000 zł użera się z gimnazjalistami. Karny cielesne zdecydowanie powinny być przywrócone. Nie jednemu dzieciakowi z mojego osiedla przydałoby się klęczenie na grochu...