Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oktylododekanol

ILE KOSZTUJE MASAŻ ANTYCELULITOWY???????????

Polecane posty

Gość oktylododekanol

ktos byl na takim i pomoze mi zorientowac sie w cenie? skuteczny jest?

Gość _marsowa królewna_
nie wyrzucaj pieniędzy, ja zrobiłam 10 zabiegów, każdy 100zł w w-wie i NIC to nie dało, sami kosmetolodzy nie polecają tych zabiegów, jak ma się zbędną kasę to można wyrzucić, od kilku m-cy ćwiczę w domu ćw, na celullit+dieta+eliminacja słodyczy i sztuczności, typu glutaminiam itd. do tego 1 raz w życiu regularne wcieranie rozmaitych specyfików, to wszystko razem działa i samajestem w szoku, jak zmieniły się moje nogi/uda i pupa

Gość oktylododekanol
a co wcierasz? bo na mnie to chyba nic nie dziala..:( nie jest on jakis taki wielki ale go widac na pupie i udach

Gość szmijzerkkkkkka
jest taki program w tvn style o zawodach i kiedyś były kosmetyczki, odradzały zabiegi na cellulit w gabinetach (masaże, kapsuły i inne rewelacje), one mówiły, że to nie działa, może trochę napną skórę ale nic więcej, nie jest lekko, tak jak koleżanka napisał, dieta+ruch+kosmetyki to zestaw do eliminacji tego dziadostwa, co do samego masażu to taniej robić go samemu w domu, najlepiej za pom. baniek chińskich, poprawia to krążenie, polecam też peeling z mielonej kawy, już wiele razy tutaj pisano o tym

Gość _marsowa królewna_
też kiedyś tak mówiłam, że na mnie nic nie działa ale prawda taka, że nie byłam konsekwentna i regularna, poza tym nie ćwiczyłam, żarłam czekoladę i myślałam, że wystarczy czasem się posmarować:) ja stosuję kilka kosmetyków na przemian, vichy - cellu destock, ten dostałam ale polecam ci bardzo produkty tołpa np. nocny eliminator cellulitu lub kreator gładkiej skóry, używałam też tańszych eveline, perfekta i też nie były złe, koniecznie rób tak z 3 razy w tyg. peelingi tych miejsc, np. z kawy lub jakiś inny gruboziarnisty a potem nakładaj te kremy na cellulit, to działa!!

Gość oktylododekanol
dzieki 🌻