Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japertole

Szare myszki nie mają szans na ciekawe życie , taka prawda

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameliiia
Doktor - Korzystales z NLP? Pasowalo Ci to?

Gość listerine
do odważnych świat należy!!! ja też byłam kiedyś dupowata,ale zrozumiałam,że jeżeli nie zaryzykuje w życiu to jedynie na starość mogę żałować,że mogłam to czy tamto zrobić.Nie mówię bo czasem zaryzykowalam i to mi na dobre nie wyszlo,ale trzeba probowac:):)

trzeba mieć dobre głośniki :). Koleś to jeden z najlepszych trenerów rozwoju osobistego w PL ----> Mateusz Grzesiak, tu macie link do jego forum gdzie znajdziecie masę praktycznych ćwczeń, które pomogą zmienić siebie i nie tylko. NLP jest moją pasją, może i waszą się stanie :) .

Nie tylko korzysttałem, korzystam cały czas. Zrozumiałem wiele rzeczy dzięki NLP, zmieniłem postrzeganie samego siebie i innyc, zyskałem spokój, odkryłem jakie jest moje prawdziwe ja. Teraz wiem, że lubie spokój nie musze nikomu niczego udawadniać. NLP uczyłem się z książek i z netu, na żadnym szkoleniu nie byłem nigdy :P

Gość Ahade
Ej ja też kiedyś byłam szara. . Ale zaczęłam dbać o siebie. . I zobaczyłam że inni wtedy inaczej podchodzą do mnie. Zaczęłam żartować i jakoś się spielam wyżej. Teraz już nie mam problemu żeby zagadac do jakichś obcych kolesi itp. Uwierz w siebie. ! Pewność w siebie jest bardzo ważna. . -tylko uważaj żebyś nie stała się pusta

Gość Zuzanna Ameliiia
To napisz cos bardziej szczegolowo. Co bylo problemem , od czego zaczynales i jak szlo

Gość abf
to jest dobre :D

Gość abf
po jednym filmie czuje ,ze wiem wszystko :classic_cool:

Gość ///mm///
smiejscie sie ;p ale facet madrze gada widac to po tym forum

Gość IMO13256
Nie każcie mi zacząć także rzucać szablonowymi formułkami.

Ze mną było tak, że bardzo przejmowałem się opiniami innych ludzi i starałem się dopasowywać swoje zachowanie do innych, co wywoływało u mnie frustracje. Zacząłem od książki Paula McKeny "zmień swoje życie w 7 dni" z dołączona płyta z afirmacjami pewności siebie. Polecam wam też książkę "obudź w sobie olbrzyma". Jesli chodzi o same NLP-owskie techniki na początek polecam "Wprowadzenie do NLP" Semora i O'Conorra. Tu macie nagranie techniki, która można wypróbować natychmiast ------> http://www.youtube.com/watch?v=rMlT8b8YbRw

Ten facet prowadzi szkolenia w kilku państwach świata, prowadzi terapie, która pomogła wielu osobom i napisał wiele świetnych książek, których część mam w domu. Al ludzie jeśli się śmiać chcą, niech się śmieją, nie interesuje mnie to. Wyśmiewanie tego, że inni chcą zmienić coś w swoich egzystencajch oznaacza, że sam wyśmiewacz jest nieszczęśliwi. Szczęśliwi ludzie nie mają czasu na demotywowanie innych na siłe i wyśmiewanie.

Gość japertole
podszyw

Tak robię reklamę, jestem żydomasonem, kretynem, idiotą i czym tam jeszcze chcecie drodzy ludzie, którzy próbują się dowartościować przez siedzenie na forum i rzucanie wyzwiskami. Na szczęście przejmowanie się opinia motłochu dawno mam za sobą :).

Gość srrtttaaaaaa
przeczytam te ksiazke ... jak sie nie zmienie w 7 dni to przyjde i ci wydrape oczy :D

Ok, wydrap :), samo przeczytanie nic nie da. Musisz stosować się do tego o czym przeczytasz, zmiana zależy od Ciebie :).

Gość japertole
nie podszywaj sie :P ja tez to sobie sciagne zobaczymy :)

to idź do klubu, czy ktoś cię trzyma na łańcuchu i nie pozwala wyjść? sama siedzisz w domu i tu się użalasz nad sobą , zrób coś z tym

Nie przejmuj się dziewczyno tym motłochem, niestety to jest wada tego forum, że tu każdy może się wypowiedzieć, a nie tylko zarejestrowani, internet powinien być obcinany debilom, jestem przeciwnikiem równości :), po prostu olewaj to o czym oni piszą. Wracając do tematu, zainteresuj się tym, oblookaj forum, którego adres podałem (tam niezarejestrowany nikt nie napisze, zatem nie musisz się obawiać, że w Twoim temacie się podludzie wypowiedzą :P) i albo Ci się to spodoba albo nie, nic nie stracisz jednak oglądając krótki film czy czytając krótki artykulik :).

Gość japertole
ogladam te filmy to kolejny z moich problemow '' co inni o mnie pomyslą /myslą'' :O

Gość yfj6uyh
OJ ZAUFAJ MI , MAJĄ MAJĄ :)) ja z moim lekarzem sie nie nudzę :)

Gość hastalawista
Ja czytama kilka ksiazek o takich cudach :P mialam zapał przez dzien ,gora kilka potem wszystko bylo po staremu PS : o tych NLP bylo w uwadze , jak oszukują naiwnych prawiczkow i lowelasów :P

Gość japertole
jem gowno i jestem pasztetem z ryjem jak kupa :O lize rowa kamecha

Gość japertole
lize dupsko kamecha mniamm

japertole To był też mój problem, dlatego zachowywałem się inaczej niż chciałem się zachowywać, nie zachowywałem się jak "prawdziwy ja",a Ty nie zachowujesz się, jak prawdziwa Ty, dlatego poleciłem Ci książkę "Zmień swoje życie w 7 dni", powinnaś przeczytać :). Zanim ew. zaczniesz zadam Ci pytanie, czy ma znaczenie co myślą o Tobie czy o mnie np. ci debile, którzy tu piszą ? To zwykłe bydło, szara masa, oni myślą stereotypami, zaś Ty nie, oni boją się zmian dlatego zamiast brać się za siebie wchodzą do netu i udają wyluzowanych, lecz czy jeśli byliby szczęśliwi mieliby na to czas ?

Gość hastalawista
kamecha rucha mnie