Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomasfromflorida

przyjechalem po 15 latach do polski i jestem zalamany brzydota polek

Polecane posty

Gość thomasfromflorida

wyjechalem na floryde majac 7 lat, z rodzicami..wiec tak naprawde nie pamietam z tamtego okresu jak wygladaly Polki,nie zwracalem na plec damska uwagi hehe:P Ale po 15 latach jade do Polski i mam do was pytanie: czy Polki zawsze byly takie brzydkie i zgarbione? Na Florydzie dziewczyny kochaja jogging i rolki...nie musza byc piekne ale ciala maja zajebiste!!!! Polki wygladaja jak foki:(

:D tak, zawsze byłyśmy takie :)

Gość rodzinkaachrodzinka
dziwne, bo bywam na florydzie i kobiety tam wyglądają mega nieciekawie. dzień w dzień china buffet albo chicken buffalo;]

Gość no nnniesststey
Hehe pewnie pomyślą sobie że to prowokacja ale masz rację.Ja mieszkam Kalifornii Long Beach od dziesięciu lat i tutaj nawet Panie po 40tym roku życia wyglądają jak dwudziestolatki.Jogging,rolki,siłownia,surfing i plaża ! ludzie się bawią i uśmiechają a w ciągu jednego dnia na plaży można poznać masę ludzi.. Gdy przyjechałem do Polski na jakiś czas to myślałem że zwariuję,,wszystko takie szare,nudne i bez życia.Ludzie z obrażonymi gębami, ehhh jak się cieszę że już tu nie mieszkam.

Gość no nnniesststey
dodam ,że myje gary na zmywaku i \siedze na babskim forum :classic_cool:

mamy niewiele plaż, a poza tym i tak przez 10 miesięcy w roku jest zimno i pada :D i masz w sumie rację, Polska to kraj smutnych ludzi :o

Amerykanki, a szczegolnie te z Kaliforni to jedne z piekniejszych kobiet na swiecie :). Ale masle ze klimat i dobrobyt tez robia swoje, ze ludzie sa bardziej wyluzowani i usmiechnieci :). Aczkolwiek, mieszkam teraz w polnocnych Niemczech, a jak wiadomo Niemcy to kraj dobrobytu :) i tak niesympatycznych ludzi jak tu, nigdzie nie spotkalam.

Gość 22334455
to wypierdalaj spowrotem do tych ćpunek typu Paris Hilton po chooja tu siedzisz

Gość @moraira
bo na północy niemiec mieszka plebs :P pojedź na południe to zmienisz zdanie :P

Gość hej a wlasciwie
NB ma rację, brak słońca i kasy robi z ludzi smutnych i zgorzkniałych oraz zgarbionych ludzi...

Gość chybbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaa
to po huj tu wracasz wypierdalaj na floryde ausssssssssss

Heh, no wiem ze na poludniu jest zupelnie inaczej :), jakis czas bylam w Heidelbergu, aaach, klimat, ludzie, cos pieknego :). Ale za klimatem Kaliforni tez ogromnie tesknie. I tam mieszkaja naprawde piekni ludzie, chociaz... jest tam cos obrzydliwego. Spasione Chinki bleeeeee :o

Gość twojastarazapierdala
Czemu brzydale zawsze wymagają pięknych kobiet? Nie rozumiecie, że piękne kobiety też chcą przystojnych facetów?

no sorry powiedz mi tylko, ktora z tych 40-tek o ktorych piszesz nie miala operacji plastycznej?? Przeciez to chleb powszedni kobiet w Kaliforni, na Florydzie i generalnie w Stanach. I wogole jak mozesz porownywac kobiety w Polsce i w Stanach??

Dziewczyny przyeciez to prowokacja. w Polsce jest mnostwo pieknych dziewczyn i kobiet, chociazby tu na kafe mozna sobie poogladac na fotkach sliczne, naturalne kobietki. Ale co prawda to prawda, ze Amerykanki (te dbajace o siebie) to niemal idealy kobiecosci. Cera, wlosy, figura, zeby, wsyzstko perfekcyjne.

Gość hej a wlasciwie
jak lalka barbie, ech

Gość Ahade
Jak ktoś lubi plastiki z florydy to niech mówią że ładne.