Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frycia.1987

ślub lipiec 2011

Polecane posty

Gość frycia.1987

Hej dziewczyny. podjelismy z narzeczonym decyzje o slubie i okazalo sie ze w naszym wymarzonym lokalu jest termin na lipiec tego roku wiec nie ma co sie zastanawiac i na co czekac...teraz musimy wszystko zalatwic w pospiechu, a nie wiem od czego zaczac

Gość frycia.1987
a jaki koszt wesela cie wyniosl, ile co??

wesele na prawie 200 os ok 50 tys 220 zl za sale na osobe slub + poprawiny 3500 orkiestra kamerzysta i fotograf dzieki znajomoscia ksiadz 300 + alkochol jeszcze nie wiem ile wyniesie ale w 50 tys sie zamknie

Witam Ja też mam date na lipiec i tak naprawde nic nie mam gotowego,jedyne co załatwione to sala i kapela no i termin nauk.

ja do ksiedza musze isc ;p zaproszenia juz sie robia. A kiedy zaproszenia wysylacie ile przed slubem ?

zdążycie spokojnie :) moja siostra ze szwagrem też w lutym organizowali na lipiec i zdążyli z nadmiarem czasu wolnego :D nic w pośpiechu nie było.

Gość frycia.1987
Ja mam problem bo nie mam kursow przed malzenskich i czuje ze bede musiala troche pochodzidz po parafiach...zale juz mam 140/osoby w tym ciasto, 8 rodzajow mies przy obiedzie, co godzine podawane na stol cieple jedzenie, udekorowana sala, pieczona szynka, pieczony dzik, do tego za 400 zl moge wykupic u nich maly motelik 6 pokojowy z lazienkami i ich nie obchodzi ile osob spi, dzisiaj jade podpisac umowe z orkiestra, 2100/ bez poprawin i chyba wezne z poprawinami to pewnie ok 3000. fotografa mam znajomego ktory tylko za wywolanie wezmie, jeszcze udekorowanie kosciolu,kamerzysta,organista...tylko nie wiemy ile liczyc wodki na osobe