Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaazawriuję zaraz aaaa

Czym bawia się Wasze 1.8 mc dzieci?

Polecane posty

Garnkami, kontaktami, gniazdkami czy może zabawkami, bo mi dziś sił brak;]

dzięki za odp, gdybym załozyła temat czy w ciązy jestem to odp by było juz ze 3 strony;]

Moja niedługo skończy 17 mc i najchętniej bawi się w gotowanie. Lub też jak jej dam produkty jakie mam w kuchni i ona sobie je przesypuje i miesza w garnuszkach. Uwielbia książeczki a ja mam ich coraz bardziej dość :P

Gość nananannanana
odkurzacz kontakt wtykanie wtyczek zamek w dzwich toster

Gość stodalstodalstodal
ksiazki,a la namiot buduje mu z koca i krzeseł:p gonimy sie chowamy,jestem psem kotem itd i jeszcze auta ,garaze z klockow wjezdzam do garazu,wlaczamy muzyke i tanczymy duzo sie bawi ale warunek ja musze z nim mozemy nawet godz dwie siedziec ale razem

Gość stodalstodalstodal
jesli nie patrze na niego ,..mam robote to : kontakt,piec ,automat generalnie przyciski...otwieranie lodowki ,wlaczanie telewizora kompa...wyrzucanie z polek wybieranie ziemi z doniczek,uciekanie po schodach

Gość cieszcie się kobietym
ój ma 2,5 roku i łazi po całym domu ze śrubokrętem i wykręca śrubki ze wszystkich mebli. Co mu zabieram śrubokręt to dziadek mu daje nowy i się cieszy ze mały na złość robi.

Gość stodalstodalstodal
a wlasnie kiedys tesc dal mu mlotek i teraz jest chory jak zobaczy a trzaska wszedzie wiec nie daje kupilam zabawkowy ale nie chce

Znajomy męża kiedyś opowiadał jak był u kogoś z rodziny, podchodzi do niego malec ok 2 lata z młotkiem i się pyta "Mogę tuk-tuk?" Znajomy na to "możesz". A malec z całej siły mu w nogę. Tuk-tuk :D :P

Moj synek lubi garnki do tego drewniana lyzka i krzyczy ze gotuje am, swoje narzedzia plastikowe mlotek,pila elektryczna srubokrety, wszelkiego rodzaju klocki to najbardziej w sumie..