Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzik zuzik

kiem jest dla Ciebie Twoj facet?

Polecane posty

Gość luzik zuzik

Pisz za co go kochasz .Czego w nim nie lubisz .Co nabardziej Cie denerwuje u niego Czy go rozumiesz? Ja tak szczeze mowic to nic a nic nie rozumiem facetow

W czerwcu sie pobieramy wiec bedzie dla mnie mezem .. Za co go kocham? za to jaki jest bo jest najkochanszy,za to ze zawsze moge na niego liczyc,za to ze mam w nim wsparcie... Czego nie lubie? Hmm moglby schudnac 10kg,ale wlasnie zaczal znow trenowac haha

Mój jest nie tylko moim facetem, ale i przyjacielem, wsparciem.. wiem, ze moge na niego liczyć , wygadać się. mam do niego zaufanie jak do nikogo innego na świecie ;)

Gość rrrrrrrrrrr
Kulą u nogi :D

Gość stokrotka 0022
pieprzycie zapewne te fagasy was zdradzaja to pewne a wy naiwne baby ufacie im zal mi was.

Gość luzik zuzik
Ciesze sie ze tak piszecie ,bo to daje nadzieje Ja wiele przeszlam ale nadal go kocham i wiem ze jestem kochana Tylko ze juz nie ufam do knca Moze to i dobrze by tak calkiem nie ufac bo niemacie pojecia jak bardzo boli kiedy ktos bardzo vliski oszuka was

Gość luzik zuzik
Ciesze sie ze tak piszecie ,bo to daje nadzieje Ja wiele przeszlam ale nadal go kocham i wiem ze jestem kochana Tylko ze juz nie ufam do knca Moze to i dobrze by tak calkiem nie ufac bo niemacie pojecia jak bardzo boli kiedy ktos bardzo vliski oszuka was

Gość Marianna-kULCZYK
stokrotka >> nie kazdy facet zdradza, a ze ty zle trafilas nie nasz problem moj maz jest dla mnie wsparciem przede wszystkim, tyle lat malzenstwa i zawsze stara sie mnie zrozumiec, pomagac . mimo ze juz bylo wiele nieporzumien to stara sie zawsze dogadac, jest przede wwszystkim madry zyciowo - kazdej takiego zycze !!! czasami denerwuja mnie jego przyzwyczajenia, ale mozna sie do nich jakos przyzwyczaic, niektore smiesza nawet ... czesto sie smiejemy z ttego !!

Gość kakalicjakakka
Dla mnie jest kims kto potrafi "pchnąc" mnie do dzialania i pomaga walczyc ze slabosciami, kocham go za to ze ma dobre serce i uwielbia dzieci. Denerwuje mnie u niego to że jest uparty i denerwuje sie czasami blachymi sprawami

Gość Marianna-kULCZYK
kochana uwierz ze sa mezczyzni ktorym mozna ufac bezgranicznie. oczywiscie trzeba wiedziec komu mozna ufac a komu nie i wszystko przychodzi z czasem !!!! ale nie wyobrazam sobie zebym ja nie mogla zaufac swojemu mezowi !!! byloby to okropne

Kocham go za to pomimn ze na poczatku przezylismy wielka tragedie to jednak nasz mlody zwiazek trwajacy wtedy niecaly rok,przetrwal to. Dlatego wiem ze to co miedzy nami jest,jest czyms szczegolnym...

Gość wszytskim - tym jest moj facet
mezem, kochankiem, przyjacielem. najwazneijsza dla mnie osoba. wszystko zrobilabym dla niego jak wiem, ze on dla mnie.

Gość luzik zuzik
Ciesze sie ze juz tu tyle dzewczyn ktore maja dobre doswiadczenia .Spdziewalam sie ze bedzie tak ostro Ze bedziecie negatywnie pisac o swoich facetach Mile sie rozczarowalam Kuecze pomoglo mi to co piszecie