Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnsjdcnsjcn

Do dziewczyn!;)

Polecane posty

Gość cnsjdcnsjcn

hej, mam takie pytanie : czy po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych pogarsza sie cera( wspomne ze tabletki biore tylko ze wzgledu na cere i boje sie ze jak odstawie to bedzie zle;/)

A skąd to wiesz, że po tabletkach takich cera jest ładniejsza? :-) myslalam, ze owoce i warzywa potrafia to zalatwiac po swojemu i w bardziej naturalny, zdrowszy sposob :) Moim zdaniem, jak twoja skora jest piekna dzieki takim tabletkom, nie dajesz jej szansy na to by sama walczyla ze staroscia, zmarszczkami to moze byc tak wlasnie ze jak odstawisz te tabletki skora nie bedzie dala rady nadrobic, bo jej sie nie bedzie chcialo :-) to tak jak z antybiotykiem, bo jesli nie pozwolisz organizmowi walczyc z choroba tylko odrazu antybiotyk, organizm potem nie jest wstanie walczyc sam, nie uodparnia sie. Nie wiem, moze sie myle, ale dla mnie tak to wyglada :-)

Gość po odstawieniu tabletek to
kłopoty z cerą wracają niestety...

Gość cnsjdcnsjcn
u mnie zauwazyłam poprawe cery po miesiacu stosowania, ale słysze duzo opinii ze sie pogarsza... a owoce i warzywa to swoja droga ;)

Gość hej a wlasciwie
mi nic juz nie pomoże na ten ryj :/

Ja też myślałam, że jak odstawię tabletki to powrócą problemy z cerą, mało tego naczytałam się, że nie tylko powrócą ale będą jeszcze gorsze. Na szczęście mija już prawie rok odkąd nie biorę i nic strasznego mi się nie dzieje :)

Gość cnsjdcnsjcn
A tak w ogóle-> a duze miałaś problemy z cera??

Duże, i to odkąd wkroczyłam w wiek dorastania:-O próbowałam wtedy już chyba wszystkiego i nic nie pomagało. Jak zaczęłam brać tabletki to najpierw mnie wysypało ale potem było już dużo lepiej. Gdy przestałam brać na szczęście cera mi się nie pogorszyła chociaż i tak mam tragiczną i mogę tylko pozazdrościć dziewczynom, które raz dziennie opłuczą się wodą, mają piękną cerę i nawet o tym nie myślą a ja ciągle katuję się jakimiś specyfikami:-O Ale i tak jest dużo lepiej niż kiedyś, może to zasługa wieku bo mam już 25 lat:) chociaż i tak co pewien czas pojawiają się pryszcze a o bliznach potrądzikowych to już nawet nie wspominam..eh

Gość cnsjdcnsjcn
ja mam 22 lata... i w sumie nie mam az tak duzych problemów... głównie u mnie problem stanowi broda...a teraz podczas brania tabletek jest widoczna poprawa... jednak nie chce juz tego brac ( biore 2 miesiac ) wszyscy mi odradzaja , mówia ze sie truję... tez zazdroszcze dziewczynom które nie wiedza co to jest tradzik, które jak napsałas przemyja twarz raz dziennia woda tylko i cera jak z bajki... ja mam straszna obsesje na punkcie twarzy.... az sie boje ze dostane od tego bzika... nieraz przychodzilo mi płakac jak sie ogladałam w lustrze... ach...

Z lustrem mam tak samo a kiedyś chciałam przeprowadzić się do jakiegoś kraju skandynawskiego bo tam przez pół roku jest ciemno więc ludzie nie widzieliby mojej twarzy w świetle dnia:) Nie pozostało mi nic innego jak przyzwyczaić się, teraz przynajmniej pryszcze mi ciągle nie wyskakują