Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yughhuihuiohiohiohi

jestem b przystojny wiem to i mam pytanie do niskich ladnych kobiet

Polecane posty

Gość yughhuihuiohiohiohi

bylem w zyciu w 18 zwiazkach (to nie zadna sciema) i mimo ze mam tylko 175 cm jak to niektorzy stwierdza widac ze podobam sie kobietom, to fakt i nie o tym chcialem dyskutowac. Wkurwia mnie mianowicie cos innego, fakt zawsze mialem piekne ale dosc wysokie kobiety (od 168 w gore) , niskie maja najwidoczniej jakiegos swira na punkcie wysokich facetow, nie wazne jak wygladaja, wazne sa wysocy. Zawsze chcialem sprobowac pobyc z taka dziewczyna, musze stwierdzic ze podobaja mi sie takie ale nigdy nie dalem tego po sobie poznac. Dlaczego tak jest, skad to sie bierze? To pytanie kieruje do tych nizszych ladnych kobiet

Gość szukam dermatologa
ja mam 166 i dla mnie wystarczy by facet mial od 170 w góre, czyli aby byl wyższy ode mnie a tak szczerze to chyba najlepiej jak ma do 180...bo przy bardzo wysokich czuje się glupio, jak śmiec, musze ciągle patrzec w góre, i wogole zle...wiec nie wiem, o co Tobie chodzi albo o co chodzi innym kobietom.

Ja mam 160 i dla mnie facet 170 już jest wysoki więc nie rozumiem o co Ci chodzi...

Gość a jajajajajja..... ;)
A ja ma 31 lat. Mialam kilka zwiazkow. Zawsze z wysokimi facetami. Niźsi sa na wstepnie u mnie zdyskwalifikowani. Czulabym sie jaj 2 krasnoludki. Mam 161 cm. I wysocy mnie uwielbiaja, jestem sliczna brunetka, z okraglejszym cialem (biust, biodra, zgrabne nozki ).

Gość 165 mam
175-180 jest idealnie jak dla mnie

Gość vichy26
A ja mam 162 cm i facet nie musi być wysoki, aby mi się podobał. Jeśli chodzi o wygląd, to najważniejsza jest twarz i postura. 175 - jak dla mnie spokojnie wystarczający wzrost mężczyzny.

wlasnie nie musi byc wysoki ale tez nie moze byc chudy facet to ma byc facet a nie chlopczyk

Gość ja mam 155 i dla mnie
170 to juz jest b wysoki wiec jak dla mnie bylbys nawet ZA wysoki :)

Gość iuhyjk,
WYPIERDEK MAMUTA NA KAFE.IDZ W PIECU CZYŚCIC KARZEŁKU I ROBIC MAŁE KURDUPLE,MASZ ŁEB I DUPE RAZEM I SIĘ NIE WYMĄDRZAJ BO TAKICH POKRĘCONYCH DUPKÓW JAK TY PÓŁ MIASTA .....ZATO WYSOKI TO RARYTAS MMMMM MIODZIO

Gość ja mam 155 i dla mnie
takich wysokich pasztetow tez pol miasta.. ;)

Gość Pogodynka123
-4 i sucho, A jaka pogoda u was ?????

Gość od iuhyjk, czuc desperacje
.

Gość lkjkkk;l;
kolejny zakompleksiony karzeł na kafe:)

Gość zielona w groszki
gdyby byl zakompleksiony to nie mialby tylu partnerek. Za to z jadu jaki wydobywa sie od pewnych osob spontanicznie mozna odniesc wrazenie ze to ci wysocy maja najwiecej problemow z plcia przeciwna, jestem atrakcyjna kobieta i powiem szczerze ze wzrost to jest najwyzej z 10-15 % skladowej atrakcyjnosci faceta. Jest mnostwo innych wazniejszych atrybutow, szczerze.

Gość lkjkkk;l;
A ja miałem 100 kobiet:))) Wierzysz? napisać mozna wszystko:) Tyłko dlaczego ten facet który nie może opedzić się od kobiet zaklada topik o wzroście?:)

Gość zielona w groszki
przeczytaj dokladnie jeszcze raz to moze zrozumiesz ;)

Gość zielona w groszki
gdybys byl pewny swojej atrakcyjnosci nie nazywalbys kogos karlem itp bzdury. Automatycznie odczuwa sie wtedy ze masz kompleksy , i np, w domysle, jemu zazdroscisz

Gość lkjkkk;l;
No tak, napisał że to nie ściema. To go uwiarygadnia:))))) ma 175 cm a to bardzo przecietnie jak na dzisiejsze standardy

Gość lkjkkk;l;
kompleksy? Ja? Uwierz, że nie tylko z racji wzrostu (192cm :) ) NIGDY ich nie miałem tylko smieszą mnie kolesie którzy próbuja w takim miejscu jak to cos udowadniać:)

Gość a jajajajajja..... ;)
sie dowartosciowałam na ynternetzie :)

Gość zielona w groszki
Moze dlatego ze majac 175 mozna byc przystojnym a 192 nie koniecznie? :) wzrost to nie wszystko, nic nie mowi o wygladzie ciala, twarzy, proporcjach itp :). Czy jak napisze ze mam 164 to bedziesz wiedzial jak wygladam?

Gość zielona w groszki
poza tym tez piszesz na kobiecym forum ;)

Gość BAsssssss
Tyle wspanialych mezczyzn jest niewysokich Bart. Carge, Crus itp... itp...

Gość lkjkkk;l;
a co tu ma do rzeczy kobiece forum:) Zauważ że facet juz w tytule nie omieszkał oznajmić wszystkim że jest "b przystojny" :) O czym to twoim zdaniem świadczy?:)