Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęsliwa mężatka już prawie

Suknia ślubna do oceny - u mnie lekka nadwaga - video

Polecane posty

Gość Szczęsliwa mężatka już prawie

Jestem tej samej postury co ta panna młoda czyli u mnie lekka nadwaga Podpowiedzcie mi czy taka kreacja będzie sie dobrze na mnie prezentować? Tylko proszę o obiektywną ocenę Z góry dziękuję http://www.youtube.com/watch?v=dlkNYVLBsgs&feature=related

Gość lokatka
hm po pierwsze nie nazwalabym tego lekka nadwaga... a po drugie na tym filmie praktycznie nie widac tej sukni jesli ci sie podoba dobrze sie w niej czujesz, i wydaje ci sie ze dobrze lezy to wez - moim zdaniem to prosta zasada wybory sukien :)

Gość beznadziejne prowo
No i po co zakladac takie durne tematy? Myslę ze panna mloda z filmiku zdaje sobie sprawę ze nie ma "lekkiej nadwagi" ale są szczesliwi, zakochani... To juz otyli ludzie nie mogą brać slubu, wyprawić wesela? Co z tego jak wygladają. Niech im się wiedzie jak najlepiej!

Gość do tego ta piosenka :D:D:D
otyli mają prawo ale niech wezmą pod uwagę dobór stroju bo ta wygląda jak salceson ze spożywczaka i nie smacznie :)

Gość ewelala
oni sa tak szczesliwi ze nawet nie zwracalam uwagi na suknie z poczttku. malo widac ta suknie ale panna mloda wyglada chyba niezle.

Gość piekna paraa
on pracuje chyba w biedronce ona w rzeźni

Gość powiem brutalnie
osaba z taka nadwagą w niczym nie wygląda dobrze

Gość powiem brutalnie
żle się wyraziłam - nie z nadwagą a otyła. Przeciez ona waży chyba ze 150 kg!

Gość Błyszcząca twarz
Kochana, suknia śliiiiiczna! A jakiego kremu do twarzu ona używa? Tak ślicznie jej się świeci!

Kurde dziewczyno... weź się poświęć i zrób coś ze swoją "lekką" nadwagą... Ja generalnie nie jestem wredna ale po tym filmiku czuję się zniesmaczona... Na prawdę... :0 Gdybym tak wyglądała, to zrobiłabym wszystko żeby schudnąć, choćby dlatego, żeby nie dostać zawału na własnym weselu albo podczas nocy poślubnej... Nie no, masakra... :0

podobną zafunduj sobie wciętą w pasie przynajmnie optycznie ale z lekkimi rękawkami by przykryć pulchne ramiona i inna fryzura niz panna na filmie bo ona uwydatnia swą okrągłą buzię

Gość piekna jestes prosze pani
po prostu taka kobieca i kształtna :)

Gość madziamadziamadzia
Ja bym zmieniła tylko rękawki (a raczej tutaj ich brak). Koniecznie rękaw, bo tak dużo gołego nie ładnie wygląda... chociażby jakieś tiulowe świetnie uszyta na biuście... i raczej bym nie radziła takiego uczesania... mam ten sam problem, okrągła buzia i włosy całe zebrane do góry nie są korzystne.. Powodzenia!

Gość helga33333
Co za grubas... Do ślubu mogła trochę zrzucić :/

Gość helga33333
Nie biadol tylko weź się za odchudzanie!! Potem będziesz z siebie dumna jak się pokażesz wszystkim lżejsza od te kilkanaście kilo. Na ślub warto!!

Gość nie jestem niee
Lekka nadwaga to tam była 30 kilo temu.