Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handrich

Czy jeśli żadna dziewczyna przez 30 lat się mną nie interesowała to

Polecane posty

Gość handrich

Tak jak w temacie,czy jeśli nigdy żadna dziewczyna się mną nie interesowała w wieku dorosłym,to oznacza to że jestem brzydki?Dodam że żadnej nie podrywałem i wiem że dla nie których jestem brzydal.Ale czy można być dla jednego brzydkim a dla drugiego przystojnym?Po czym poznać czy jestem przeciętny,przystojny czy brzydki?Mnie się wydaje że właśnie po zainteresowaniu kobiety.

Gość handrich
stary złajdaczony fiut ze mnie ulewam sie na każa jedna w parku sppockim

Gość handrich
Podszywom już dziękujemy

Gość biała panienka
jak sie tobą miała interesowac jakas dziewczyna, jeżeli zadnej nie podrywales zacznij podrywac to sie moze zainteresuje

Gość handrich
Właśnie o to pytam.Czy nawet przystojniak,gdy nie podrywa lasek to nie ma powodzenia czy przystojniaka podrywają a tylko brzydkich i przeciętnych nie?Bo mi się wydaje że przystojni są podrywani przez laski i zaczepiane przez nie,a ja nigdy nie byłem.A podrywać nie umiem,w niedzielę spotkałem laskę na spacerze.Zainteresowała się moim pieskiem,a ją nawet zagadać nie umiałem.Nie wiem czemu,tak mam i koniec.

Gość taka prawda.......
z wiekiem rola wygladu faceta troche spada ale jak bedziesz sie zachowywał tak jak do tej pory to masz znikome szanse na dziewczyne🖐️

Gość 2468
zeby dziewczyna sama z siebie cie podrywała to musialbys być super przystojniakiem lub miec duże pieniądze;) przecietniak, nie mowiac o kims ponizej sredniej nie ma na to co liczyc:o dlatego jak chcesz miec dziewczyne to musisz sam dzialac:P

wyslij mi swoje foto na maila, z mojego nigdy nie wyciekaja w net. jak sie boisz, przesle ci swoje kciukiem@o2.pl chociaz, jak nigsdy nie podrywales, to nie jestes brzydalem:)

Gość Smanna
Brzydki to zazwyczaj zaniedbany, nieumyty, z tłustą głową, skrajnie krzywymi zębami lub innymi wielkimi wadami wyglądu twarzy jak np. mocno wysunięty podbródek, cofnięty, zez, trądzik, zazwyczaj o tym, czy ktoś jest brzydki decyduje kilka skumulowanych cech. Często też posiada jakąś zdziwaczałą cechę charakteru i to głównie dla tego nic nie skłania się ku temu by myśleć o nim pozytywnie. Przeciętny to zadbany, w miarę dobrze ubrany, posiadający jakieś większe czy mniejsze wady wyglądu, ale nie rzucające się tak często w oczy. Jak dla mnie to tak to mniej więcej wygląda.

Gość biała panienka
niestety bardzo rzadko dziewczyny podrywają facetów i szanse na to, ze cie jakas sama poderwie są bardzo małe Tak sie przyjęło w społeczenstwie, ze to facet jednak podrywa

Gość handrich
kciukiem -Mnie nie chodzi o opinię jednej kobiety,bo zauważyłem że w necie to jakoś wszyscy są mili.Po za tym wydaje mi się że inaczej wychodzę na fotkach a inaczej w realu.Po prostu na jednych zdjęciach jest nawet fajnie a inne są straszne i wyglądam jak brzydal.Więc fotografia nie jest zbyt dobra do oceny wyglądu.

znam to , bo mam podobnie.ale tu na kafe, zauwazylam, zek azda kobieta dpatrzy sie minimalnegej wady, jakiegos wagra(?) krzywej brwi itp ja to zauwazam dopiero po komentarzach, ale jak chcesz:) zazwyczaj ten co sie uwaza zabrzydala/brzydkiego/przecietnego zazwyczaj sie okazuje interesujacym facetem oczywiscie kazdy mainny gust:) ale pamietaj, ze nie ma mozliwowsci wpasowac sie w kazdy gust, tak samo zawsze ktos cie objedzie:)

Gość handrich
kciukiem -Mnie chodzi o to,czy jak bym jakąś poderwał to czy się nie zbłaźnię.Bo znam brzydali,co podrywali laski i błaźnili się maksymalnie a laski miały z nich wielki ubaw,wiec nie chce też się tak zbłaźnić

widocznie trafili na wyjatkowe idiotki. nie ma brzydali na swiecie choc sa wyajtki od reguly, ale drastyczne. chlopie czym sie martwisz? opisz sie ogolnikami plus wymien to, co uwazasz za wade jesli chpdzi o Twoja twarz> czekamy, my kobiety z niecierpliwoscia

Gość handrich
kciukiem -Ciało i wzrost bardzo ok,jestem wysoki(194cm) i sylwetka też ok.Ale twarz nie zaciekawa,jakaś taka dziwna.Za duże uczy i jakaś tak mało zgrana.Niby wszystko ok ale nic do siebie jak by nie pasowało.Jakiś taki brak symetrii

pierdolisz, ajesli nawet:) co z tego:) tez mam niesymetryczna twarz, co sie w oczy nie rzuca, ale na zdjeciach bardzo. ale musisz miec potworne komplesy skor nawet boisz sie wyslac jedno foto. nie wiem dlaczego, skoro statystyki podaja, ze wysokiwzrost u faceta jest w pierwszej trojce:)

Gość handrich
kciukiem-No bo ja na fotkach nawet tak strasznie nie wyglądam,przynajmniej na niektórych.Ale w realu to chyba dużo gorzej wyglądam,skoro jeszcze nie miałem laski to chyba to jednak coś świadczy o mojej urodzie.Oczywiście kiedyś nawet zagadywałem laski,ale nigdy nie poszło więcej po za przyjaźń.Więc wiadomo że coś nie tak musi z mną być.A po za tym boję się że będziesz moją sąsiadką,albo koleżanką.Wtedy to bym z domu nie mógł wyjść i dlatego nie chce ci fotki wysłać

Jak przez 30 lat pozostałeś nietknięty to już posprzątane. Tam gdzie inni planują ślub - Ty jesteś na poziomie randek. Znam ten ból bo sam zbliżam się do 30-stki i mam taką samą sytuację. Moja rada - olej dziewczyny tak jak one Ciebie. Zajmij się czymś. Na pewno masz jakąś pasję; poświęć się jej. Większy będziesz miał z tego pożytek niż z dziewczyn. Nawet jak się z jakąś umówisz to ucieknie jak się wyda, że żadnej nie miałeś. A wyda się na pewno bo wszystko co robione po raz pierwszy wychodzi nieporadnie. Jesteś w sile wieku a więc spożytkuj ją na cos konstruktywnego zamiast na kobiety.

wielkopolska okolice poznania.:) chlopie, nie mozesz byc az tak ohydny dla kobiuet, skoro sam siebie oceniasz tylko na brzydkiego. masz kompleksy i sie boisz. kurwa, jestes facetem, ogarnij wewnetrznego dalna i zrob cos! ja miala fobie spoleczna, pozbylam sie w ciagu pol roku mam nerwice natrectw-idzie coraz lepiej wszystko da sie ogarnac

Gość handrich
Ostatnio nawet zastanawiałem się czy nie zostać gayem. Może chłopakom bym się podobał ale trochę się boję.

Gość handrich
Darker-Jeszcze 30 nie mam,ale się zbliżam i za 3 lata będzie 30.I w sumie masz rację w tym co piszesz.Ale powiedzieć to za mało,po prostu chciał bym wiedzieć co to jest.Zwyczajnie spróbować,chyba bardziej z ciekawości,niż z rzeczywistej potrzeby. kciukiem-A ile masz latek?Zresztą,tak jak piszę.Fotki tak naprawdę nie dają rzeczywistego obrazu

Jak chcesz tylko spróbować to zawsze możesz zapłacić profesjonalistce. Ja nie mam takiej potrzeby bo... szkoda mi kasy.

wiem, ze nie daja, wiem po sobie:)) mam 21 zrob co ze swoja psycha, a nie twarza, za to sie nie odpowaida.

Gość handrich
Darker-Ale to nie tylko o seks chodzi,ale o związek. Oczywiście to wyżej z tym zdjęciem to podszyw. A co do mojej psychiki to chyba ok,tylko że jestem nieśmiały i to wszystko

Gość Nie jest zle :)
myśleliśmy ze gorzej wyglądasz ;)

Jak chcesz związku to tym gorzej dla Ciebie bo szanse maleją niemal do zera (zostają wszak samotne matki co po pewnym czasie wezmą każdego). Jesteś nieśmiały? A zatem to Twój koniec. Wiem co mówię.

wiem co nzaczy niesmialosc,, bo mialam fobie spoleczna. wyleeczylam ja w glupi sposob, ale udalo sie. tez myslalam ze jestem naj naj tylko ze na minus. teraz mysle inaaczej, choc nic sie nie zmienilo. nie wiem jak ci doradzic, mi pomogli przyjaciele o dziwo! wiekszosc tych przyjaciol bylo z kafe, nigdy sie z nim w realu nie widzialam. dlatego: kciukiem@o2.pl pisz autorze:) jakbys co rzecz jasna

Gość handrich
kciukiem-Tylko że jak ktoś mi z kafe napisze,że jestem normalny czy coś,to nic mi to nie da.Odbiorą to jako coś że ktoś chce być miły i to wszystko.Pozatym wiem że na niektórych fotkach to dużo lepiej wygladam niż w realu

to czego oczekiwales po zaloezniu tematu? chciales sie upewnic, ze jednak jestes brzydki, niezbyt cieakwey za jakiego sie uwazasz? nie boj sie. i przestan miec kompleksy ,chlopie!!!!! ty masz byc facet, nie melepeta. a jak chesz opiniinormalnewj kobiety to wal na maila, ja nie wiudze szczegolow. choc moge ich poszukac jak chcesz:)