Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handrich

Czy jeśli żadna dziewczyna przez 30 lat się mną nie interesowała to

Polecane posty

Gość handrich
kciukiem -Niczego nie oczekiwałem,ciekawy jestem,czy skoro żadna mnie nigdy nie chciała to czy oznacza to że brzydki jestem czy też nie.Dobra,napiszę ci na maila.Kobiety do wysyłania fotek mają pierwszeństwo

Gość handrich
Ok,wysłałem ci maila

Gość gość
No niestety, fsktycznie brzydki jesteś

Gość gość
Jeśli uczyłeś sie i pracowałeś w otoczeniu w którym zawsze bylo malo kobiet to nie koniecznie. Ja nie jestem jakiś super przystojny, trochę pow. przeciętnej, ale miałem to szczęście ze zazwyczaj w pracy czy szkole miałem sporo dziewczyn to też nie musiałem ich nawet podrywać gdyż to one zagadywały do mnie. Inna sprawa ze i tak traktowałem je jak kumpele bo zwyczajnie bałem sie związku.

Gość Mam22lataczyjestemprzystojny
A ja mam 22 lata i w ciągu swojego życia zainteresowanie mną wykazały 2 dziewczyny. Jak byłem w wieku gimnazjalnym. Od tamtego czasu nic... Zauważyłem tylko, że podczas wykładu na I roku jak każdy miał coś o sobie powiedzieć, to parę dziewczyn się odwrócili, żeby na mnie spojrzeć. Zastanawiam się, czy to oznacza, że jestem ładny? Nigdy z nikim nie byłem. Rodzice mówią, że jestem przystojny, ale wiadomo... który rodzic tak nie powie córce/synowi

Gość gość
Ja jestem przystojny,wysoki i umięśniony a nigdy nie zauważyłem by jaka kolwiek dziewczyna zwróciła na na mnie uwagę na ulicy