Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się bo jest coraz blizej

jestem dziewica i zainteresowal sie mnę mężczyzna

Polecane posty

Mam 27 lat i do pazdziernika 2010 roku nigdy nie bylam w zadnym związku. Przez te wszystkie lata bylam totalnie sama, zadnych przyjaciół, znajomych no i mężczyzny, unikalam ludzi, wstydziłam sie siebie, swojego wyglądu, nie potrafiłam rozmawiac z ludzmi - ogólnie typ odludka. Wiadomo, nie chodzilam do klubów, na dystkoteki, do pubu....po prostu nigdzie, tylko dom i praca, która nie należy do ambitnych. Bardzo chcialam sie zmienic ale nie potrafilam. W końcu w pażdzierniku skorzystalam z pomocy psychologa - duzo mi wyjasnił, pomogł zrozumiec i podal kilka rad i wskazówek. Miedzy innymi zasugerowal, zebym co tydzien wybrala sie gdzies sama - wiadomo nie musi to byc od razu club ale wystarczy kino czy teatr - w takie miejsca, gdzie nie bede sie sama zle czuc. Zastosotwalam sie do tych porad no i sama nie wiem, jak to sie stalo ale któregos dnia, zagadal do mnie mężczyzna - bylam wtedy w teatrze (stalam w kolejce po bilet)...tak umiejetnie mnie zagadal, ze zgodzilam podac mu sie nr tel. I tak sie to wszystko zaczelo...przez te 4 miesiece zdązyl sie dowiedziec o moich problemach no i o tym, ze jestem dziewicą. Z poczatku to byly takie zwykle rozmowy ale z czasem doszedl dotyk, tzn czasem mnie chwici za reke, dotknie w pasie...nie tak nachalnie. Zauwazylam, ze ostatnio to sie nasila i czuje ze bedzie chcial czegos wiecej. Z jednej strony bardzo tego pragne z drugiej strony boje. Moge cos zrobic nie tak. Jesli chodzi o calowanie to narazie sa to tylko zwykle pocalunki na dobranoc i powitanie, tego tez sie boje bo ostatnio chyba chcial mnie tak bardziej namietnie pocalowac a ja wyczuwając to, zrobilam unik i jak nigdy nic zaczelam cos mowic. Glupio mi bylo ze tak zrobilam ale balam sie tego pocalunku, przeciez nigdy sie nie calowalam....Nie wiem, jak sobie radzic, jak mam sie zachowac w tych sytuacjach

Gość a podoba ci sie?
on

Gość cnjdjdmcm
Wyrucha i zostawi

z wyglądu tak, gdyby mi sie nie spodobal nie podalabym mu tel. Jego charakter tez mi odpowiada.

Gość taka ta czarna
z perspektywy czasu widzę jaka byłam głupia i nieśmiała jako dziewica.Chciałabym być dziewicą i mieć dzisiejsze doświadczenie.Mogłabym się bawić facetami

Gość taka ta czarna
a tak wogóle to bym żadnemu nie dała bo faceci są nienasyceni i chcą jeszcze i jeszcze

Pomimo tego, że dość dużo napisałaś, nie do końca zdefiniowałaś to czego się BOISZ. Przedstawiłaś swoje kompleksy, męczące Cię przez wiele lat. Wizyta u psychologa była czymś potrzebnym. Spotkałaś faceta, który "przez te 4 miesiece zdązyl sie dowiedziec o moich problemach no i o tym, ze jestem dziewicą". Z tych słów można wysnuć wniosek, że spotkałaś osobę przed którą się otworzyłaś. Nie była to jakaś jednorazowa, przypadkowa AKCJA. Trochę mi nie pasuje podzielenie się z nim "problemem dziewictwa". Czyżby jego największym atutem (dla Ciebie) było to, że nadaje się na DEFLORATORA? Właściwie to NIC o nim nie piszesz..... Brak mi słów typu: "dużo starszy, doświadczony, żona go nie rozumie, wcale ze sobą nie śpią itp" On poznał Twoje problemy, czy Ty poznałaś jego? Napisz coś więcej, łatwiej będzie rozmawiać.