Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka 145

Co jest ze mną nie tak.Wszyscy faceci mnie prędzej czy później rzucają

Polecane posty

Gość agnieszka 145

A bylo ich juz paru.

Gość malcolm x
Wez sie ogarnij...Nie podajesz konkretow a oczekujesz odpowiedzi.Wiele mozna ustalic tylko w realu

Gość malpeczkabezowa
nic sie nie dzieje bez przyczyny... jakies niedopasowanie charakterow... co wiaze sie z nieumiejetnoscia doboru... albo Ty masz podly charakter... moze jestes bluszczowata.... nudna...albo zbyt wymagajaca....

Gość agnieszka 145
No właśnie wiem, ze nic sie nie dzieje bez przyczyny i sie zatanawiam co jest nie tak. Raz czy dwa mogła byc różnica charakterów, ale chyba nie siedem razy. Bluszczowata raczej nie jestem, bo to raczej faceci zabiegali o to, aby związek wszedł na wyższy poziom czyli abyśmy zaczęli razem mieszkac.

Gość agnieszka 145
każdy związek to inna histotria Jeden facet rzucił mnie po roku, jak twierdził powodem było iż zbyt mało okazywałam mu uczucie, zbyt mało czasu z nim spędzałam.To mogła byc prawda, gdyz wówczas studiowałam i pracowała i miałam rzeczywiście mało czasu. Nauczona tym doświadczeniem, kolejnemu poświęcałam więcej czasu. I chyba przedobrzyłam w drugą strone, gdyz po 2 miesiącach mnie olał. Nawet ze mną nie zerwał, tylko przestał sie odzywac i odbierac telefony.

Gość agnieszka 145
Kolejny facet był z innego miasta.Po kilku miesiącach chciał abym przeprowadziła się do niego. Powiedziałam, ze moge sie przeprowadzic, ale dopiero po studiach. na co on odparł, ze gdyby mi zależało to bym rzuciła studia i pojechała do niego jak najszybciej. Wiec mnie rzuciła bo niby mi nie zależało. Idiota chyba.

Gość no idiotow wybierasz
i pewnie szukasz ich przez net? a jak z twoja atrakcyjnoscia?dbasz osobie? nie masz nadwagi? i jesli chodzi o chakarter to - nie jestes zbyt "zatwardziala"?

Gość buhaha co wy z tą nadwagą?
:D przekreśla życie? :D

Gość no idiotow wybierasz
no sory ale teraz kobieta z nadwaga to oznaka slabego charakteru i brak dbania o siebie na ulicach jest mnostwo szczuplych panien wiec po co taka z tusza, jak teraz ma nadprogramowe kg to co bedzie pozniej hm ?

Gość agnieszka 145
nie mam nadwagi moje bmi to 21

Gość agnieszka 145
co to znaczy zatwardziała uparta? nie, nie jestem zbyt uparta, chyba ze chodzi o bardzo ważne sprawy np studiów bym dla faceta nie rzucila tak jak chciał jeden z wyzej wymienionych

Gość walczyć - żyć
do "No idiotów wybierasz" - ... ilość kilogramów ma wpływ na związek damsko-męski? :D , to A co to znaczy "zbyt zatwardziała"? :P

Gość buhaha co wy z tą nadwagą
"no sory ale teraz kobieta z nadwaga to oznaka slabego charakteru i brak dbania o siebie" a kiedyś szczupła była uznawana za brzydką i bez grosza przy duszy, z nizin społecznych :D tak tak, słuchajcie laski dalej takich matołków i pogryzajcie listek sałaty :D

Gość agnieszka 145
jakbym im sie fizycznie nie podobała, to by chyba nie zarywali wcale, a nie rzucali dopiero po kilku miesiącach lub roku

Gość Człowiek dobra rada
Już Ci mowię czemu... bo masz zjebany charakter i nadajesz się tylko do dymania. ot Co i zagadka rozwiązana. Życzę miłej nocki :)

Gość agnieszka 145
no dobra do Człowiek dobra rada ale co jest nie tak z tym charakterem, bo tyle to juz sama wywnioskowałam

Gość Człowiek dobra rada
juz odpowiadam, najprawdopodobniej jesteś wyniosła i masz zadarty nos mimo że tego nie dostrzegasz, masz wygórowane wymagania ktorym nie każdy podoła a Ci którzy chcą je spełnić chcą od Ciebie jednego, masz syndrom księżniczki, zapewne jesteś rozpieszczona, jesteś królową lodu oziębłą i wyrachowaną nie potrafiącą okazać uczucia, no i najważniejsze masz kompleksy.

Gość jeszcze nie sprzedałas tych
badziewi, chyba juz nikt nie kupi