Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostka do mięs Knorr

wibrator a dziewictwo, doradźcie

Polecane posty

mam 18 lat i jestem dziewicą. i szczerze powiem z chęcią bym coś innego niż własna łapkę wypróbowała nie mam partnera i nie mam zamiaru specjalnie szukać na razie, jak sie fajny jakiś napatoczy sam to ok, ale aktualnie mam inne rzeczy na głowie. no i na pewno nie będę nikogo szukać byleby pierwszy raz przeżyć aha i do kawałka błony w mojej pochwie nie przywiązuję większej wagi, więc spoko nie zależy mi na nim :D nie uważam żeby był tożsamy z dziewictwem ale chodzi mi o to czy to nie wpłynęło by negatywnie na moje przyszłe życie seksualne? bo w mojej pochwie nic prócz moich palców na razie nie było no i nie wiem, czy to rozsądny pomysł? czy któraś postąpiła w taki sposób?

Gość BAsssssss
Forum - strona główna Blad Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz

Jak nie przywiązujesz większej wagi do błony to sam fakt wibratora to zrobi Ci różnicy skoro i tak się już zadowalasz sama. Znaczy się wiadomo że będzie to coś nowego,innego, bardziej to odczujesz ale z prawdziwym sexem i tak się nie równa... nie oceniam co lepsze a co gorsze - zależy od partnera ;) Ale jednak facet to facet - zapewni inne doznania i odczucia, a wibrator to tylko penetracja

Gość kostka o mięs Knorr
wibrator na pewno nie może się równać z facetem :D ale podobno podczas masturbacji można nauczyć się nawyków które potem utrudniają dojście podczas normalnego seksu, a tego wolałabym uniknąć

No ale pisałaś że tak czy inaczej już się masturbujesz więc teoretycznie nawet teraz takie nawyki możesz wyrobić. Wibrator może zapewnić Ci lepsze doznania od palców - ale wcale nie musi tak być

to postanowione kupuję :D po prostu z góry zakładam, ze wibrator lepszy od palców ale jak tak nie jest zawsze to warto spróbowac, dzięki i dobrej nocy :)

No na pewno bardziej odczujesz ale to tak jak z męskim przyrodzeniem - nie liczy się rozmiar tylko operatywność ;) Wibrator Ci raczej żadnych "sztuczek" nie zaprezentuje ;)

Gość Titianesanna
Ale ta kafeteria to dobra dla polakow, bo na standard europy zachdniej sie nie nadaje, powolna itp. szkoda sie wysilac, dla zacofancow...