Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Szczupla123

Grubasy nie zryc tyle !!!!

Polecane posty

Go艣膰 Ja te偶 jestem gruba
poprawka mialo byc zoltym :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asdfg
chudziaczki cierpicie na depresje?ZAL WAM DUPE SCISKA?:)

Udost臋pnij ten post

szczup艂a 123 ty to musisz by膰 z g臋by paskudna...i z tym ju偶 nic nie zrobisz...gruby schudnie,,,,a tobie plastyka twarzy zostaje-a na to ci臋 nie sta膰 paskudo!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja te偶 jestem gruba
No racje zywnosciowe w moim przypadku musz膮 byc konkretne no nie najpierw 艣niadanko p贸zniej obiadek i kolacyjka a w miedzy czasie cosik sobie przegryz臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
DO MACIORY !TY SPALASZ CHYBA ROZUM A W NIM SZARE KOMORKI,NASTEPNA DESPERATKA BEZ ZYCIA;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
WSZYSTKIE SA SZCZESLIWE I Z HUMOREM!JAK WIDZE TE CHUDZINKI Z KALKULATOREM W REKU LICZACE OD RANA KALORIE TO MNIE ZE SMIECHU ROZRYWA,OD RANA LATAJA NERWOWE ZERO ZYCZLIWOSCI TYLKO WAGA I KALORIE ;A ZAL IM DUPE SCISKA JAK WIDZA KOBIETE Z WIEKSZYM BIUSTEM I DUPCIA-SPYTAJCIE FACETOW CO WOLA !:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
SA DWA RODZAJE WORKOW PUSTE I PELNE! JAK NARAZIE KAZDY PELNE WOLI,BO PUSTY TO NAPRAWDE WOR!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja te偶 jestem gruba
Kurcze pieczone przecie偶 to jakas g贸wniara pisze kt贸ra posz艂a na wagary i w domu sie jej nudzi. Przeciez 偶aden inteligentny cz艂owiek nie zak艂ada艂by takiego drnego tematu. Lala wypierdzielaj do szko艂y uczy膰 si臋 ortografii i gramatyki ale ju偶 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 im膰 podszywacz doskona艂a kopia
wam si臋 w g艂owach poprzewraca艂o, pewnie dlatego ze macie tam przeci膮g, co wam przeszkadza cz艂owiek gruby lub chudy, jest jaki jest, ale wiecie chyba nie ma nic gorszego nisz takie kreatury jak WY,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
MACIORO GRUBA PISZ NA TEMAT SZARE KOMORKI ZAWIODLY? TO Z GLODU BUHAAAAAAAAAAAAAAA:):):):):):):):):):):):):;);:):;););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
O MACIORO GRUBA KAZDY SADZI PO SOBIE WIDOCZNIE TAKIE RYTUALY PROWADZISZ PRZY JEDZENIU-SMACZNEGO:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 im膰 podszywacz doskona艂a kopia
s艂uchaj pusta paskudo, bo nie b臋d臋 si臋 powtarza膰, jestem od rana poddenerwowana, zje偶yli mnie w pracy, wiec zareagowa艂am na ten temat, bo tak normalnie taki temat napisany przez takie "co艣" jak Ty wcale nie nie interesuje, a teraz ju偶 nie chce mi si臋 pisa膰, podsumowuj膮c - g艂upia jeste艣 i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfsfsf
Skoro jeste艣 szczup艂a, bo odechciewa ci si臋 je艣c jak widzisz jak kto艣 grubu je to powinna艣 im na kolanach dzi臋k膮wa膰, bo inaczej tez by艣 si臋 spas艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katerowkao
Maciory rube: nie wiedzia艂am, 偶e na poziomie podstaw贸wki kszta艂c膮 na dietetyk贸w, bo mentalnie jeste艣 chyba tam... a z dobrym wychowaniem w lesie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bumcyktrala
mysle ze wiekszym problemem niz otylosc jest wasz stan psychiczny, autor watku i wiele tu osob ma bardziej szkodliwa chorobe a nawet nie zdaje sobie z tego sprawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grubas
Dnia 23.02.2011 o 08:09, Go艣膰 Hej grubasy co wy jecie napisa艂:

Ile Gruby potrzebuje zarla zeby dzien zaczac ????

3 kebaby kanapki pizze聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grubas
Dnia 23.02.2011 o 08:09, Go艣膰 Hej grubasy co wy jecie napisa艂:

Ile Gruby potrzebuje zarla zeby dzien zaczac ????

3 kebaby kanapki pizze聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ch艂opak nosi gorset

NIE WIEM,聽 JAK MOZNA NIE PRZESTRZEGAC DIETY!. licze ka偶de kalorie,聽 7 razy w tygodniu silownia 馃槢 Za kilka lat chcia艂bym usun膮膰 sobie chirurgicznie 6 偶eber by miec talie jak SISI聽

Udost臋pnij ten post