Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski głos ludu

U kobiet najważniejszy jest wygląd a zwłaszcza figura - przy poznaniu oczywiście

Polecane posty

Gość Rozumiem Cię ....
Amicorum Ja tylko prezentuje poglady męskiej częsci studentów pewnego wydziału PiA" Myślę, że ten pogląd nie ma szans przeżyć w realu. Jak żyć z głupim obok? Wątpię, czy inteligentny jest w stanie się zakochać w kimś głupim. W końcu inteligencją ludzie się dobierają. O całej reszcie nie wspomnę..

Gość Rozumiem Cię ....
maalliinnkkaa - ja częściowo także.. Chyba ich życie jest dużo bardziej szare i bez adrenaliny.. Wiele traci ktoś taki w życiu... nie pozna tylu ludzi (ładne są ciągle zaczepiane i to nie tylko przez motłoch).

Gość Amicorum
Drogie Piękne czy Wy też uważacie że brzydkim nie nalezy sie szacunek tak jak autor?

Gość a ja głupia
myśłałam przez tyle lat, że uśmiech, ten błysk w oku, to w jaki sposób się zachowuję itd. Przynajmniej tak słyszałam od moich" facetów, że to ich powaliło u mnie ;)

Co dla jednych jest piekne-dla drugich jest brzydkie. To jest powszechna prawda. Zresztą, nie będziemy ciągle mieli po 20 lat, więc wypada myśleć logicznie i wybierać partnerów również pod względem charakteru

Gość piotreeek
Wszystko prawda. A co do charakteru... to bezlitosne fakty są takie że także na ocenę charakteru, ogromny wpływ ma wygląd. U pięknej kobiety dopatrujemy się inteligencji, wspaniałego charakteru, negatywnych rzeczy nie zauważamy, lub je bagatelizujemy. Gdy piękna kobieta zrobi coś niewłaściwego, czy popełni jakąś gafę, to (o ile nie była to rzecz grubego kalibru) bez problemu jej wybaczamy. Tymczasem gdyby brzydka popełnił ten sam błąd z miejsca uznana by była za idiotkę, chamicę itp. Oczywiście ta zasada działa też przy postrzeganiu mężczyzn przez kobiety, bo stereotyp że kobiety patrzą na wnętrze, a mężczyźni na wygląd, jest mitem.

Gość dfghopoiuytewertyuio
"Wiesz dlaczego tak jest ? Brzydka i gruba NIE ZASŁUGUJE NA SZACUNEK za to, że nie potrafi o siebie zadbać. Czy warto mieć szacunek do kogoś kto o siebie nie dba i wygląda tak, że normalnemu facetowi zbiera się na wymioty ? " to swiadczy o braku Twojej inteligencji i przede wszystkim brak Ci dojrzałosci

Gość ejbisi
wiesz piotreeek, po przeczytaniu Twojego postu o patrzeniu na charakter poprzez wygląd, miałam zamiar polemizować ale, wiesz masz jednak trochę racji. Chociaż też bez przesady, dla mnie przystojny ale ewidentnie prymitywny facet, będzie prymitywem i wygląd tego nie zmieni.

sa wizytowka kraju,Ty to jeste sjakis bezmozg chyba.Strasznie tandetne teskty rzucasz,ale sa napewno naiwne ktore si ena to lapia.