Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kennyandgorrie

sen roczniaka

Polecane posty

Go艣膰 kennyandgorrie

Ile spia w ciagu dnia i w nocy wasze roczne dzieci ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m贸j
syn ma roczek i rano 艣pi mi p贸艂 godziny p贸藕niek ko艂o 13 zasypia na 20-40 mint i popo艂udniu czasem mu sie uda zasna膰 i oko艂o godziny spi ale zadko on nie lubi spa膰 w dzie艅 i czasem zdrowo sie namorduje zeby cho膰 na chwilke zasna bo marudzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a m贸j maluch
prawie w og贸le nie 艣pi w dzie艅 czasem oko艂o po艂udnia za艣nie na p贸艂 godziny do 40 min. ale za to na noc ju偶 zasypia ok 19.30 i wstaje ok 7 rano

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a m贸j maluch
tak ma od czasy gdy sko艅czy艂 rok czyli od dw贸ch tygodni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UIHKJ
A CO MU DAJESZ DO JEDZENIA PRZED SNEM,呕E TAK 艁ADNIE 艢PI? JA MAM DO艢C MLEKA,BUDZI SI臉 3- 4 RAZY W NOCY I BURCZY MU W BRZUCHUU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j
zasypia przed 20 zawsze i 艣pi do 6 czasem 7 rano jest g艂odny i daje mu szybko mleko z kaszka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UIHKJ
ILE DAJESZ TEGO MLEKA Z KASZK膭,ILE ml?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j
przez ca艂y dzie艅 ma艂o je mleka wiekszo艣ci je normalne posi艂ki kanapeczki zupy 2 dania owooce deserki itd.... a butelke z mlekiem to je 2-3 razy dziennie po 120ml. i zageszczam kaszk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j
ja zawsze robie 150 ml i daje 5 miarek mleka i 4 kaszki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 azezam
nasz jak mial rok nie bardzo sypial juz w dzien ale spal cala noc po zjedzeniu kaszki teraz mam corke 6 miesieczna i tez przesypia cale noce w dzien w sumie przesypia moze ze 4 godziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UIHKJ
a jakie mleko i jaka kaszka?Powiem szczerze,偶e te偶 dawa艂am mleko z kaszk膮 w takich samych proporcjach(mleko bebico,kaszka bobovita) i to mu nie wystarcza艂o na ca艂膮 noc,i tak si臋 budzi艂.W dzie艅 zjada normalne posi艂ki plus mleko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a m贸j maluch
m贸j na noc je 180 ml mleka + 4 miarki kaszki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a m贸j maluch
ja daje juz nestle junior a kaszke bobvita w ciagu dnia je rano sniadanie ok 7 pozniej drugie sniadanie obiadek i podwieczorek do sniadanie robie mu kakao najego mleku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a m贸j maluch
moze po prostu ma wiekszy apetyt moja kumpela jeszcze dokarmiala w nocy swojego syna a maly ma 1,5 roku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j
daje bebiko to po 1 roku zycia i kaszke Nestle albo bobowita

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UIHKJ
oj,ma apetyt,nic przy nim nie da si臋 zje艣膰,od razu to chce mimo 偶e jest po posi艂ku,wczoraj si臋gn膮艂 chipsy z szafki i chcia艂 si臋 dobra膰,hehehe.Z powodu jego apetytu przesta艂am karmi膰 piersi膮,le偶a艂am z pustymi cyckami i p艂aka艂am,偶e ju偶 nie mam pokarmu,a on p艂aka艂,bo chcia艂 jeszcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j
ja mia艂am tak samo i ma艂o karmi艂am piersi膮 bo ma艂y by艂 g艂odny niby na pocz膮dku mia艂am du偶o pokarmu i wy艂am z b贸lu piersi a p贸藕niej ma艂y nie chcia艂 ssa膰 bo jad艂 tpo co samo lecia艂o a reszte odci膮ga艂am i dawa艂am mu je艣膰 i dalej by艂 g艂odny p贸藕niej by艂 szpital gdzie za艂atwili mi dzieciaka 偶e nie da艂 rady ssa膰 poranili go od nieudanych 23 intubacji i koniec karmenia by艂 jak mia艂 6 tygodni a na 3 miesi膮ce jad艂 juz zupki a teraz hmmmmmm je wszystko je swoje jedzenie i jak my jemy to od nas wymusze zeby mu da膰 i tez je ale na szcz臋scie w nocy mi 艂adnie 艣pi od 4 miesi膮za 偶ycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misia1111111111111111111111
moja w nocy nie bardzo,budzi si臋 kilka razy a w dzie艅 ma dwie drzemki o 10-do ok11.30 i o 14 jakie艣 40min

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kennyandgorrie
Bo ja sie roche martwie- moja corka spi dwa razy w dzien, od 11. do 12 czasem nawet do 13.00 i godzine po poludniu od 15 do 16 do tego spi od 20 do 8 rano i sie nie wybudza. Myslicie, ze powinnam pojsc z nia na jakies badania ? Odrazu mi sie z cukrzyca kojarzy, pije duzo, w ciagu dnia jakies 250 wody, to znaczy nie wiem czy to jest duzo czy malo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kennyandgorrie
?

Udost臋pnij ten post