Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

co może być przyczyna tego ze nie mam faceta

Polecane posty

czemu faceci kolezanek czy moi koledzy mnie lubią i zawsze dziwia sie ze nie mam faceta, do tego bardzo lubia i uwazaja ze esjtem super a jak poznaje faceta..to niestety on nie ejst zainteesowany fakt ze na poczatku znajomosci jestm ciut spieta, i to wpływa na to ze dziwnie rzeczy gadam. mMówie to o facetach poznanych czy to w necie czy na imprezie Faceci których oznaje przez znajomych od razu naczej mnie postrzegaja

Gość maalliinnkkaa
A dużo było tych niezainteresowanych? Może rzeczywiście dziwnie się zachowujesz, coś w każdym razie ich odpycha. Mi się nie zdarzyło być odrzuconą juz na początku znajomości, to ja odrzucałam jak coś. A też jestem nieśmiała w pierwszym kontakcie. Musisz sie zastanowić co może w Tobie odrzucać i pracować nad tym.

Gość arcymistrz
autorko...To odstrasza tylko tych powierzchownych.Wystarczy sie chcieć poznać i docierać:)

ostatnio miałam taka sytuacje byłam na randce..byłam zestresowana, i rozmowa sie nie kleiła i facet sie nie odezwał chociaz juz pod koniec spotkania nerwy mi odeszły i było spoko a facet mówił ze od 2 lat nie ma dziewczyny..bo wszystkie traktuja go jak pocieszyciela .... no cóż wiadać normalna dziewczyną pogardził zreszta znalazłam jego profil na fotce:O i widze jakie laski go interesuja podkreslał ciagle normalne dziewczyny..a tam pełno [pół nagich blond-plastików i cycami na wierzchu:D:D

Gość maalliinnkkaa
Nie zrażaj się. Kiedyś łatwiej było poznać faceta, byli normalniejsi, wiedzieli czego szukają, czego chcą od życia. Teraz ciężko o kogoś ogarniętego, trzeba trochę poprzebierać:) Ważne, żebyś znała swoją wartość i ceniła siebie za to jaka jesteś, potrafiła eksponować wszystkie zalety.

Gość Basiaa__33
Skoro oni wszyscy Cię odrzucili, to może to Ty wciąż patrzysz tylko na jeden typ, który z kolei nie lubi typu jakim Ty jesteś. Poszukaj sobie normalnego, miłego gościa, niepozornego, nieśmiałego, nawet jeśli poznanego w necie to takiego który nie ma kont na fotce i innych słit-fociowych-serwisach. Takiego który dość długo nie był w związku. Nie jakiegoś super przystojnego! Nie jakiegoś super bogatego! Ja dość długo miałam taki problem jak Ty, a potem... dałam szansę "miłemu chłopcu", który dziś jest moim mężem. Dopiero po czasie zobaczyłam, że wcześniej wybierałam nieodpowiednich facetów.

ja siebie cenie;) jestesem wartościowa dziewczyna, która wie czego chce i ma skonkretyzowane plany:;) a niestety faceci sami nie wiedzą czego chca..no cóz:D

Gość maalliinnkkaa
Popieram Basiaa_33, u mnie też takie podejście zdało egzamin, niepozorny, spokojny facet okazał się wymarzonym:) I też tak normalnie nie zwróciłabym na niego uwagi. Ale po ostatnim rozstaniu koleżanka mi powiedziała, że może właśnei nie nie mam szczęścia w wyborze facetów, a po prostu źle wybieram. Dlatego zwróciłam uwagę na zupełnie innego niz dotychczas i to był strzal w 10:)

ten facet z któym sie umówiłam własnie był miły, normalny, z wygladu raczej mocno przecietny;) wiec pomimo ze 1 spotkanie było srednio udane chciałam powtórzyc bo wiadomo po 1 razie ciezko coś stwierdzić:D szczerze nie szukam ksiecia, przewznie najbardziej podobaja mi sie normani faceci, przecietni z wygladu ale z fajnym pogodnym usposobieniem;) moze tez źle to opisałam niedawno zakonczyłam zwiazek..z normalnym facetem..no cóż zycie w sumie w tym czasie byłam na 2 randkach .. jeden facet, poznany na ulicy:d wydawał sie byc normalny ale okazało sie ze nie szuka nic na powaznie..do tego wierzył w reinkarnacje, interesowal sie buddyzmem i ogólnie był dośc zakrecony a drugi to ten z internetu;)..który miał być normalny:D a profil na fotce odkryłam dopiero po spotkaniu

jeden facet, poznany na ulicy:d wydawał sie byc normalny ale okazało sie ze nie szuka nic na powaznie..do tego wierzył w reinkarnacje, interesowal sie buddyzmem i ogólnie był dośc zakrecony" to że wierzy w reinkarnację i interesuje się buddyzmem stanowi dyskwalifikację? a może właśnie on ma rację

Gość maalliinnkkaa
To tym bardziej nie ma co szukać w sobie na siłę wad, skoro za Tobą na razie dopiero 2 spotkania. Tak jak pisałam, nie zniechęcaj się, bo pewnie jeszcze trochę tych spotkań będzie zanim trafisz na kogoś kto będzie Ci odpowiadał a Ty jemu.

no własnie mój ostatni zwiazek po długiej abstynencji od mezczyzn...spotałam mojego i od 1 spotkania był wielki szał:D:P dlatego chciałabym znowu takiego szcescia:D ale niestety musze heh chyba jeszce troche porandkowac;) zeby znaleźć kogos odpowiedniego

Gość maalliinnkkaa
Ja się zakochałam dopiero od drugiego wejrzenia w obecnym, ale fakt, trafiło mnie z dużą siłą:P Pierwsze spotkania to były takie "no nie w moim typie i w ogóle, ale no dam mu szansę" :D I opłaciło się. On od samego początku za mną przepadał:)

Gość maalliinnkkaa
I słusznie. Nie wątpię, że kogoś znajdziesz. Tylko po prostu nie licz na to, że będzie łatwo. Raczej się nastawiaj na to, że trafisz na wiele "niewypałów". Powodzenia:)