Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPTURIKAPTURA

Zdradzam mojego męża

Polecane posty

Gość KAPTURIKAPTURA

i on o tym wie a mimo to chce ze mna być błaga prosi bym go nie zostawiła nie wiem co mam zrobić? Nie mam już siły na niego

Gość KAPTURIKAPTURA
Ja go nie kocham a on usilnie mnie prosi bo wie że sobie sam nie poradzi ja mam 23 lata on 35 i jestem rozdarda nie wiem co robic

Gość psssst
Zdrada to jeden z najciezszych grzechow!!!!!!!!!!!

Gość FITGIRL
ale jestes kur lewa, ja tez zdadzalam kilkanascie razy ale nigdy mnie nie przylapano jak masz krzywdzic faceta to lepiej go zostaw ty ofiaro losu ty dziwko nic nie warta

Gość KAPTURIKAPTURA
chce go zostawic ale on że on się zabije że moge go zdradzac byle bym nadal z nim była - on jest chory

Gość FITGIRL
NIE ZABIJE SIE TCHORZ WEZ SIE ZMIEN JAKOS ZACZNIJ BYC ZLA NIEZNOSNA NAFOCHOWANA WOGOLE TO JESTES KUREWKO LEWA CZEMU SIE TO WYDALO? NIE LUBIE JAK ZDRADZA OSOBA WIE O TYM ZE BYLA WALONA W HUJA BO TO BOLI! TRZEBA UWAAZAC

Gość KAPTURIKAPTURA
nie wiem jak z tego wybrnąć

Gość KAPTURIKAPTURA
powiedziałam mu o tym jak chcialam odejsc bo myslalam ze to pomoże ja się dosłownie go boje ze albo zrobi sobie cos albo mi

Gość bzyku2
odezwaly sie milosierne....same zdradzaly ale dziewczyne od kurwy wyzywaja....jakie moralne- zdradzaj ale tak zeby sie nie dowiedzial...ja pierdole co za swiat, tez jestescie kurwami tylko w ukryciu...a autorko na chlopa uwazaj bo jak jakis lazega o slabej psychice to naprawde gotów sobie cos zrobic , chlopy to cieniasy.pogadaj z nim a jezeli sie nie da i naprawde chcesz odejsc to znaczy ze nic do niego nie czujesz i jest c obojetny ...wiec miej to gdzies czy sobie cos zrobi czy nie..kazdy jest kowalem swojego losu

Gość DePress
K....a to nie zawód, to charakter :P