Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EX DRAŃ

Drań, który żaluje, że się zmienil na "lepsze" - z babami trzeba krótko

Polecane posty

Gość ze u ciebie wszystko wporzadku
i dodaj cos ze swojego zycia- ze idziesz na koncert czy co tam

Gość heheheeh
napisz coś słodziarskiego . hihi

Gość cyganka stara baba
hah dobrze ci tak. to była karma od losu! nie dla psa kiełbasa!

Gość EX DRAN
Sluchajcie, to jedyna kobieta na ktorej do tej pory mi zalezalo. W moim zyciu moglem miec kazda, ale nie ja jak sie okazalo. Chce jej cos napisac takiego, by jej nie zrazic i by nie czula, ze lece na nia jak glupi. Nosz kurwa mac ciesze sie jak wariat. Co mam napisac?

Gość heheheeh
??/

Gość heheheeh
że to ona jest twoją kiepską karmą :-)

Gość co wy z ta karma
karme to psy i koty jedza

Gość EX DRAN
ze co? Zarty sobie stroisz! To dla niej tak sie staralem, zmienialem i mam jej napisac, ze jest dla mnie kiepska karma? Ktos madry moze doradzic? Nie chce jej stracic.

Gość heheheeh
wake up!! laska poszła do innego bo więcej od niej wymagał!! nie powiedziała "słuchaj, jesteś super gościem tylko trochę przesładzasz." zamiast tego komus urosły rogi :-) masz swojego anioła heheh

no i napisales jej cos w koncu|? jesli moge cos oradzic to sadze ze powinienes teraz trzymac dystans, odpowiadac na pytania neutralnie, zachowywac sie neutralnie, ona zacznie sie zastanawiac o kurcze co jest, bedzie probowala cie rozgryzc, staniesz sie dla niej owocem zakazanym, czyms nieosiagalnym a to przyciaga najbardziej, pytanie tylko po co taka gra..., bo po tym jak juz na nowo ja zdobdziesz to znow staniesz sie slodki i nowu ona ucieknie, tak bylo u mnie wlasnie. jesli nie nauczysz sie rownowazyc swoich uczuc, nie byc ani za slodkim ani zbyt brutalnym to zapomnij i o niej i o normalnym zwiazku

Gość Lajlaa879
po prostu zło wyrządzone komuś wraca ze zdwojoną mocą do sprawcy, każdy początek ma swój koniec głupi EX DRANIU, możesz mieć wszystkie kobiety ale anioła już nie możesz mieć i nigdy nie będziesz miał... radzę coś zrobić ze sobą zanim skończysz z ręką w nocniku

Gość Lajlaa879
nikt tak naprawdę nie zasłużył na złe traktowanie, my możemy zdecydować jak traktować drugiego człowieka.. ja zawsze staram się dobrze traktować ludzi, chcę mieć wokół siebie sprzymierzeńców i przyjaciół

Gość EX DRAN
Napisalem, ze mam sie dobrze i ze ucieszyla mnie jej wiadomosc tylko ze nie rozumiem sensu... Odpisala, ze chce sie spotkac, ze musi ze mna pogadac. Nosz kura nie wierze! Moj Aniol sie chce ze mna spotkac. Ciesze sie jak cholera, ale nie chcialbym tego zchrzanic. Spotkanie w sobote. Nie rozumiem kobiet? Tak czy owak to uwazam, ze ona mnie rozgryzla.wie, ze jestem draniem, ktory dla Niej chcial sie zmienic. Puenta tego wszystkiego jest taka, ze kobiety lubia drani. Bez obawy. Nie skrzywdze Jej. Za bardzo ja kocham.

Gość to powodzenia
nie stresuj sie

Gość EX DRAN
Dzieki. Mam jednak nerwa. Nie wiem dlaczego chce sie ze mna spotkac. Kiedys pozyczylem jej pieniadze. Nie straszna suma, wiec obawiam sie, ze moze chce mi je oddac. Mam jednak nadzieje, ze to nie o kase chodzi.

dlaczego uważasz, że Cię rozgryzła? w sumie to należałoby Cię dostanie po głowie za te poprzednie dziewczyny, które źle traktowałeś ale nie będę Ci życzyć źle. Fajnie, jeżeli Twoja przemiana jest taka naprawdę.

Gość EX DRAN
Powiem Ci cos. Kobiety traktowalem tak jak chcialy byc traktowane. Jak mozna miec szacunek do kobiety, ktora na moje odwal sie przeprasza. Normalna kobieta odwrocilaby sie na piecie i mnie kopla w dupe. Jak mozna inaczej traktowac kobiety, ktore w klubie usmiechaja sie idiotycznie, a gdy do nich zagaduje to dotykaja mi najpierw ramienia, potem uda a potem ich reka zatrzymuje sie na moim penisie? Takich kobiet nie mozna traktowac inaczej. Kobiety szanujace sie nigdy nie pozwola facetowi by nimi pomiatal.

Nie wiem, do jakich klubów Ty chodzisz, że kobieta od razu dotyka Ci ramienia i penisa:D Co do tego, że kobiety się nie szanują, to masz jednak rację. A Wy - faceci doskonale wiecie jak to wykorzystywać. Ale te kobiety, które na Twoje odwal się przepraszały Cię, to po prostu biedne kobiety były, słabe, uzależnione, same nie wiedziały jaką krzywdę sobie wyrządzają. Tylko pomyśl teraz - robisz dokładnie to samo:) kobieta Twojego życia Cię rzuciła dla innego a Ty polecisz na spotkanie z nią, jak na skrzydłach, teraz to ona ma Cię w garści, teraz Ty jesteś słaby, wybaczysz jej wszystko a dlaczego? bo ją kochasz, tak jak Twoje byłe Ciebie kochały.

Gość alez porazkasz
EX DRAN no ciekawa historie wymyslilas nawet nie doczytalam do konca bo nudy ale wiesniaki sie daja nabrac

Gość to powodzenia
pieniadze to moze byc tylko pretekst, ale bedzie cie sprawdzac czy nadal na nia lecisz :P badz na dystans ale mily i szarmacki itp oczywiscie nie przyjmuj tych pieniedzy tylko powiedz ze chcialbys aby odwdzieczyla sie tym ze da sie zaprosic na kawe i kino. poprostu poraz ja swooja pewnoscia siebie i tym ze tak naprawde jak nie ona to bedzie inna. badz czarujacy. zeby wiedziala co ewentualnie moze stracic :P

Gość EX DRAŃ
zamknij szmato jebana ryj jestes taka sama jakl te inne kurwy sorry ale juz mi nerwy puszczaja bo wszystkie babska to puszczalskie i niewierne suki psy

Gość EX DRAŃ
no co kur kulturka szmata mnie nie bedzie wyzywac przykro mi ale juz dawno stracilem wiare w kobiety

Gość EX DRAŃ
no ktos mi zarzuca ze to jest podszyw tak bo kazdy juz wie ze na swiecie wiecej dziwek niz kobiet ty pewnie udajesz madra a w rzeczywistosci sama swieta nie jestes

Gość EX DRAŃ
Ponioslo mnie, sorka, ale jaksa pinda sie wtraca i mnie wkurwia.

Gość nie moge
idiota jebany skurwielu popierdolony, nawet nie wiesz jak sram na tego twoje go "aniola" skurwielu smieciu gowno jebane sram na was oboje pojebie :)

Gość EX DRAŃ
A co do tego, co napisalas zielony chwast to sie ustosunkuje mowiac Ci, ze ona nie ma mnie w garsci bo oprocz was nie uzewnetrznilem swoich uczuc i ona nie wie, co tak naprawde czuje. Poza tym minelo troche czasu od naszego rozstania. Skad ma niby wiedziec, ze mnie kurwica chwyta, bo obawiam sie, ze to wszystko spierdole a szczerze bym nie chcial.

Gość EX DRAŃ
Idz sie jeb nie wiem czy cholera wie co. Jak cie moj Aniol nie interesuje to lepiej. Taki cham na pewno niczym by jej nie zaimponowal. Idz sobie suki poszukaj, a od mojego aniola sie odwal.

jeżeli ten tekst do mnie, to raczej nie Tobie oceniać moją osobę łatwego charakteru to Ty chyba nie masz, ciężko uwierzyć, że masz o kobietach takie zdanie a tą jedną jedyną tak "wielbisz"