Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EX DRAŃ

Drań, który żaluje, że się zmienil na "lepsze" - z babami trzeba krótko

Polecane posty

Gość EX DRAŃ

Mam 28 lat, za sobą mam masę nie dlugich związków, w kórych nie musialem kiwnąć palcem żeby zdobyć pannę. Wlaściwie to one zawsze prosily o numer o spotkanie, natrętnie dzwonily, chcialy spotkan itd.. Nie powiem, rajcowalo mnie to. Bylem w weilu przelotnych związkach, no i stworzylem trzy takie "stale". Mialem partnerki które bardzo mnie kochaly, byly totalnie oddane i zauroczone. Wydawalo mi się, że bylem draniem.. Gdy one mi gotowaly, czekaly na mnie w domu ja rozbijalem się po klubach poznajac inne panny i dobrze się bawiąc. One plakaly, cierpialy a skonczyć ze mną i tak nie potrafily. Nie szanowalem ich, mówilem przykre slowa... Z jedna bylem w takim ukladzie 4 lata i gdybym tego nie przerwal do dziś by się ze mną męczyla. No ale postanowilem się ustatkować i zmienić. 2 latat temu poznalem pięknego Aniola. Najpiekniejsza i najmądrezjsza laska jaką kiedykolwiek poznalem. Dla niej chcialem się zmienić i żyć. Byla bardzo wyksztalcona i utalentowana. Postawilem w odstawkę kolegów i bonksa, panny inne przy niej tez wypadaly blado i przestalo mi zalezec na podbojach. I tak oto stworzyliśmy cudowny związek, w którym ja dawalem z siebie wszytsko.. Byl z moejej strony romantyzm, magia, prezenty, czulosci, niespodzianki, oświadczyny. Ale teraz wiem, że WY BABY lubicie drani, i gdy mój aniol poznal zbyt dobrego faceta zacząl pokazywać różki.... Poszla sobie do innego, który "więcej od niej wymagal" - jej slowa.... Teraz wiem, że moje wyrzuty sumienia byly niesluszne, że z babami tyrzeba ostro i bez szacunku! I taki znowu zaczynam być, już są efekty....

Gość No widać
nie był z niej taki Anioł !!! Ale musi być z niej niezła sztuka - skoro tak się dla niej zmieniłeś ;) Ciekawi mnie w czym była lepsza od innych ... choć nietrudno się domyślić - bo Wy faceci doceniacie tylko wygląd i ostrą jazdę w łóżku !!

Gość EX DRAŃ
Byla inna od tych wszytskich, brala facetów na dystans, nie lubila imprez, byla hmmm jakby z wyższego szczebla.. Do tego niesamowicie pogodna przy lepszym poznaniu, ale caly czas zdystansowana. Nie dala się przelecieć na pierwszych randkach, dla niej czulem ze warto te pól roku przeczekać (sam siebie nie poznaje). Do tego najbardziej inteligentna kobieta jaką znalem.. Wyksztalcenie medyczne, bardzo mądra. Nie bawila się w przygodne zwiazki. Piękna faktycznie byla.... Aniol można powiedzieć.. Nie jedna modelka moglaby jej pozazdrościć, ale ona miala to gdzieś.. Nie musiala wkladać krótkiej mini i wielkiego dekoldu żeby lśnić w tlumie.. Ubierala się skromnie ale elegancko, zawsze potrafila się zahcować.. Cholera kocham ją nadal.... Ona chyba nie byla dla mnie... Może nie potrafila mi wybaczyć przeszlosci?????

Gość EEEEETTYYYY!
Tylko nie z BABAMI!OKI?..Baby to moze mamsz w ..nosie..!😠

Gość EX DRAŃ
Ale też sobie myśle, że gdybym w stosunku do niej byl takim draniem jakim kiedyś bylem dla innych, to by na mnie nawet napluć nie chciala.... Hmmm po prostu miala klasę.. A takich już chyba nie ma..

Gość w 100%
hehehehe ale mnie ubawiłeś "draniu" ubaw po pachy normalnie Pan drań został skrzywdzony? boli cie serduszko? ojej ojej nie wiedziałeś, że karma wraca frajerze? oby więcej takich nieudaczników buahahaha poprawiacie mi humor od rana 🖐️

Gość sdfgthth
ten Aniol potraktowal cie tak jak ty dotac traktowales swoje dziewczyny. ZObacz jak one musialy sie czuc i dobrze ci tak! sprawiedliwosc musi byc! Zlo wyrzadzone innym zewsze do nas wraca

Gość karolinek25wrocek
sam traktowałeś źle kobiety to karma wróciła i dostałeś po dupie :D i bardzo dobrze :D

Gość bo to.....
wiesz co Ci powiem - w drugą stronę to działa tak samo, taki niestety poyebany nasz świat

Gość upUpupUp
krzywdy wyrzadzone innym wracaja do nas ze zdwojona sila. miej to na uwadze.

EX DRAŃ Ale też sobie myśle, że gdybym w stosunku do niej byl takim draniem jakim kiedyś bylem dla innych, to by na mnie nawet napluć nie chciala.... Hmmm po prostu miala klasę.. A takich już chyba nie ma.." skoro tak to sam sobie zaprzeczasz z nią się nie dało krótko bo wasza znajomosć trwałaby krótko

Gość EX DRAŃ
Tamte traktowalem tak jak sobie na to zaslugiwaly.. Same chcialy być tak traktowane i dawaly sobą pomiatać, a jak trzaskalem drzwiami (mimo ze to ja zawinilem) to jeszcze dzwonily z placzem i przepraszaly.... A moja ukochana ex? jedyna, która byla inna, która znala swoją wartość. To ona sprawiala, że chcialem być lepszy, że bylo warto... Tak czy inaczej, póki bylem podly i zly kobiety mnie kochaly... Teraz znowu jestem zly i znowu ciągle któraś mnie męczy... A niech wpada na weekend bzykne i nara...

Gość w 100%
ale to było głębokie...jestem pod wrażeniem. naprawdę 🖐️

Gość EX DRAŃ
Gadacie, że dopadla mnie sprawiedliwość? Pieprzycie farmazony... Przecież podobno każdy zasluguje na drugą szanse i zmiane. Czy jednym slowem moglem się nie zmieniać tak? Moglem ją potraktować jak inne? Przynajmniej nie dostalbym tej waszej "nauczki"! Ok skoro zmiana nie ma sensu, bo grozi poniesieniem nauczki, to od dziś witaj znowu zabawo... Miejcie się na baczności żebyście na mnie przypadkiem nie trafily....

Gość dfgdfg
przestan pierd.. nastepna laska niedojrzala emocjonalnie

troskę w tym prawdy , ja np nie lubię gdy facet jest taki przesadnie słodki , bo nie musze się starać i mnie to zwyczajnie nudzi

Gość EX DRAŃ
AiMe dzięki , że mnie utwierdzilaś w moim przekonaniu.. Im jest się dla Was gorszym , tym bardziej na nas lecicie. A jeszcze jak ma się fajne, sportowe auto, kase i super prace, jest sie przystojnym to każda chce już slubu... No to się zabawimy..

Gość EX DRAŃ
Tak, dziś ubiorę moją rosię w klasyczną czarną mini i namaluje jej usta szminką. A co!! Zabawie się! I będę dla mojej rąsi prawdziwym draniem! Strzeżcie się! Albo strzyżcie. Jak chcecie. Ja i tak jestem zajebisty.

Gość EX DRAŃ
A na moją furę Skoda Favorit kolor beżowo szary pseudometalik każda poleci! Rozkładacie nogi ino pstryknę palcyma!!!

ex dran jestes w strasznym bledzie. tu nie chodzi o to by byc zlym, ale o to byz znalezc roenowage w byciu i tym dobrym i tym silnym, wymagajacym facetem. twoja historia jest jak z zycia mojego wzieta. moj facet byl taki sam jak ty. poznal mnie-niesmiala, dobra dziewczyne ktora wierzyla idealy i ktora proboala go do nich przekonac. zaczelo mu to coraz bardziej imponowac, zaczal sie zakochiwac, mocnij i mocniej az w koncu pkochal na zaboj-i co? inny czlowiek o 180 stopni, ale zrobil sie taki przeslodki i miekki, totalnie uzalezniony emocjonalnie ode mnie ze nie wytrzymalam i odeszlam. po prostu popadl ze skrajnosci w skrajnosc, tak ja teraz ty. moj obecny facet jest tez przeslodki, wrazliwy, opiekunczy czuly, ale nie jest cieplym kluchem!!! nie da sobie wejsc na glowe, ani w kasze pluc. kiedy trzeba potrafi byc stanowczy i zdecydowany. i jest tez wymagajacy, ale uwaga to wszystko jest w rownowadze! i to jest wlasnie ten klucz do sukcesu-postaraj sie znalerzc te rownowage a zobaczysz ze twoja kobieta oszaleje na twoim punkcie. tak jak wlasnie ja oszlalam na punkcie mojego faceta.

Gość ja ci powiem tak
Słyszałeś,że zło zawsze wraca? Los się odwrócił kochaniutki. Nadal bądź takim draniem jak planujesz to zdechniesz kiedyś w samotności. Nie bądź taki pewien,za każda będzie kiedyś z tobą do końca życia. Kobiety z wiekiem stają się coraz pewniejsze siebie.

Gość dobrze,że cie to spotkało
Tamte traktowalem tak jak sobie na to zaslugiwaly.. Same chcialy być tak traktowane i dawaly sobą pomiatać, a jak trzaskalem drzwiami (mimo ze to ja zawinilem) to jeszcze dzwonily z placzem i przepraszaly.... Zasługiwały sobie? Człowieku ty zostaniesz sam. Na zawsze. Nawet jeśli będziesz w związku będziesz sam. Zasługiwały sobie bo co? Bo starały się,żeby było dobrze? Żebyście się nie kłócili? Idź i daj się zaorać :o

Gość heheheeh
favorit??

Gość StasNaMasz
EX DRAŃ, Zgodze sie z toba 100%, mialem tak samo, moje dobre zachowywanie jak spotkalem wymarzona skonczylo sie bardzo zle, zdradzila mnie. W cale nie zaluje "zlego" zycia przed i wracam do tego i do styl zycia ktory mi dawal moze nie pewnosc ale przyjemnosc bez rezykowania bol serca.

Gość EX DRAN
Nie uwierzycie!!!! Moj Aniol kilka minut temu napisal do mnie smsa: Co u Ciebie? Nosz kurwa mac! Co ja jej mam odpisac?! Doradzcie.

Odpisz: Już czekam na ciebie z penisem w łapie pipo