Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaaaaa....

szukam horroru

Polecane posty

Gość Lolaaaaa....

To był pierwszy horror jaki obejrzałam, ogladałam go kilkanaście lat temu na vhs była to rodzina oni mieszkali na bagnach i do nich przyjechali kuzyni 2 dziewczyny i chłopak. I ta rodzinka zaczęła powoli wykańczać swoich gości. Może ktoś zna tytuł :)

Gość baranek10223
tytuł "Wykańczamy swoich gości"

Gość Lolaaaaa....
to nie to

Gość Skufel
Przyłączam się do pytania. Może ktoś kojarzy horror, w którym na początku 2 koleżanki przyjeżdżają do rodzinnego domu jednej z nich. ( jedna z nich ma chyba dłuższe czarne włosy (to ona przyjeżdża do swojego domu), może lekko pofalowane; druga blondynka/ ruda krótko ścięta na chłopaka). Film oglądałam bardzo dawno temu, kojarzę scenę w której Ruda zaczyna się masturbować i słyszy niepokojące dźwięki (mordu) z dołu i odgłosy wchodzenia po schodach. Szybko doprowadza pokój do stanu, jakby nikt tam nie mieszkał (wyciera do sucha umywalkę) i chowa się. Do pokoju wchodzi odrażający mężczyzna ogarnia pokój wzrokiem i wychodzi. Gdy Ruda wychodzi z pokoju na dole czeka ją widok rozgniecionej głowy, (ojca koleżanki) między szczebelkami schodów przez komodę. Wydaje mi się, że przez większość filmu dziewczyny uciekają a w ostatnich scenach okazuje się, że ten mężczyzna, który wszystkich pozabijał to Ruda. Jeżeli ktoś oglądał ten film to proszę o tytuł. Z góry dziękuję. :)