Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi przykro...

..

Polecane posty

jestem bardzo gruba.oczywiscie zaraz bedzie stoso komentarzy od kogos kto powie pewnie zarlas i nie wkrecaj ze to hormony itd..ale ja na prawde zgrublam od zaburzen hormonalnych miedzy innymi.. wczoraj moj chlopak powiedzial mi ze nie taka laske moglby miec jak ja...strasznie zabolalo.Powiedzial ze nawet moja przyjaciolka sie ze mnie do niego nabija..sam nie nalezy do pieknosci..ale twierdzi ze facetowi to pasuje..nagadal ze niedlugo bie bede sie mogla ruszac i mam isc sobie pozrec...jestem zalamana..:((

doksztalc sie kobieto. kobiety z pcos np tez nie tyja bez powodu????

nie masz prawa mnie obrazac.swiania sama jestes . z charakteru.myslisz ze jestes taka piekna???moze i szczupla ale rewelacji z ciebie nie ma.nie bede ci odpisywac bo szkoda mi slow na takie zero.

jenn są tacy co lubią :/ nie am co uogólnieć. Autorko spróbuj zrobić najpierw porzadek z hormonami. W Twoim przypadku odchudzanie najlepiej żeby było pod kontrolą lekarza.

biore leki (diane 35 ) powiedziano mi ze to wystarczy. jutro zaczne slynna diete kopenhaska..nie edzie mi ciezko bo ja i tak malo co jem...

Daj sobie spokój z kopenhaską! Po niej jojo jest gwarantowane bo nie ma fazy najważniejszej czyli fazy dzięki której utrzyma się wagę!!!!

do tego powiedzial mi ze nie powinnam byc matka bo jestem za gruba..:((( to zabolalo juz najbardziej bo ja tak strasznie pragne dziecka...nienawidze swojego zycia..od 25 lat pod gore...to niesprawiedliwe...

ej no nie przesadzaj ;) będzie dobrze :) Wszystko się da!!! I wiesz co? ten facet nie jest Ciebie wart! Niech spada na szczaw ;)

bellik...ale to moja jedyna szansa..zrozum,prosze. i tak bede diete kopenhaska prowadzila jakies 3 mies a nie 13 dni...i mam gdzies ze ponoc szkodzi...bardziej szkoda mi takie wlasnie slowa jakie on mi powiedzial..

Gość a ile ważysz i ile masz wzrost
u?

97 kg:((( a mam 168 wzrostu:(( tylko prosze nie wyzywajcie mnie juz z tego powodu...

Kochanie to już lepiej na Dukana idź!!! Po kopenhaskiej jojo będzie na bank! ja np. na kopenhaskiej schudłam tylko 2 kg a potem dowaliło mi 5 -.- Treraz jestem na Dukanie i jak widać po stopce leci w dół :) Ponadto na tej diecie jest faza dzieki której ne przywale z powrotem kg

Ja ważyłam tyle co Ty ( dokładnie 96) także spokojnie! i Ty zrzucisz te dziadowskie kg ;)

Bellik..a ile mozna tak na miesiac na dukanie zleciec??

Zależy... przy takiej nadwadze jak mamy my to ok 8 kg schudniesz na bank. W następnym m-cu celuję, że spadnie Ci 5-7 kg... Waga spada, że tak powiem procentowo. Trudniej 5 kg zrzucić os ważącej 60kg niż nam :) W dodatku możesz wpisdać w google "test dukana" tam Ci dokładnie wyjdzie ile i w jakim czasie schudniesz

dziekuje Bellik za cieple slowko..pewnie tez cwiczylas duzo?? moj facet na sile kaze mi biegac..a ja nie moge i nie chodzi o nadwage ale kiedys mialam uraz kolana ,zreszta niedoleczony.jak biegne tak strasznie mnie boli ze masakra. on uwaza jednak ze jestem leniwa. nie zadowala go ze cwicze jak jestem sama(tak mi jakos lepiej,bo nie mieszkamy sami)-mowi wtedy ze sciemniam ..ze jestem leniem zaslaniajacym sie kolanem..a tak w ogole nawet lekarze nie polecaja biegania z nadwaga bo mozna uszkodzic sobie stawy. inne cwiczenia-owszem,

na dukanie można ale nie trzebva cwiczyć. Przy tej diecie wystarczy jak pojeździsz na rowerze, pospacerujesz- chodzi o sam ruch. Ćwiczeń siłowych nie trzeba wykonywać ( typu brzuszki) A ciepłe słowo.... wiesz? Ktoś mi też kiedyś je podarował :) I zaczęłam się odchudzać :)

Gość tylko jak biegasz to uwazaj
zeby nie dostac w pysk cyckiem i musisz sobie kontrole trakcji zamontowac bo zwały tłuszczu moga spowodowac przesuniecie srodka ciezkosci i zaryjesz w glebe chociaz poduszki powietrzne tzn raczej poduszki tłuszczowe zamortyzuja uderzenie

jenifer...nigdy nie bylam chyba tak bezczelna ale wiesz co??? zycze ci zebys utyla tak abys sie ruszac nie mogla!!!! nie dlatego ze ci zazdroszcze szczuplosci-ale po to zebys poczula ten sam bol jaki czuja osoby o ktorych wyrazasz sie w taki wlasnie sposob. pamietaj wszystko dobre i zle dawane innym-wraca do nas. z podwojna sila .

bellik a Ty cwiczysz na tej diecie????i jak mozesz podaj link do tego testu bo nie moge znalezc...

Autorko nie przejmuj się tymi ludźmi ;) Gdyby mieli takie kolorowe życie to by teraz nie siedzieli na kafe i nie wyżywali się na innych tylko opalali swoje chude tyłki na Kanarach

http://forum.gazeta.pl/forum/w,95274,105583973,105583973,TEST_DUKANA_link_i_tlumaczenie.html Tutaj dziewczyna podaje link do testu i podaje tłumaczenie Ja się w domu rozciągam i sobie tańczę :) Wszystko bardziej jako forma relaksu i zabawy ale zgrzać się można nieźle ;)