Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi przykro...

..

Polecane posty

Cały link należy skopiowac, bo normalnie nie wejdzie

Gość bajołka bajołka
jennifer8787***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spierdalaj z tego topiku,bo aż niedobrze się robi!!! Autorka ma problem i chce rady, bo jak widać jejwlasny facet zamiast ją wspierać to ją dołuje. Autorko ty weź i zastanów się nad tym facetem, bo jak widać nie kocha on ciebie. Miałam koleżankę co przytyła po dziecku i też tak wciąż jej dogryzał, aż w końcu ją zostawił. Facet który kocha zawsze będzie wspierał a nie dołował. Skoro chce żebyś chodziła na siłkę to niech z tobą pójdzie. Możesz tam pojeździć na rowerku, na orbiteku, wcale nie musisz przeciążać kolana. Życzę ci powodzenia i wytrwania.

Gość podstepna kuciapa
Jennifer, nie rob se juz wiochy. Poza internetem tez tak kozaczysz? Zawsze bylam chuda, teraz jestem szczupla i tak czy siak wkurzaja mnie ludzie podazajacy twoim tokiem... "myslenia" (o ile mozna tak nazwac ten proces co u ciebie w tej glowce przebiega)

Gość jennifer- konica
jennifer ma hiv

dzieki Wszystkim normalnym osobom za wsparcie. co do pewnej pani tutaj...daruje sobie komentowanie jej postow-najwyrazniej o to jej wlasnie chodzi. powiem Wam szcerze ze boje sie tego ze mnie zostawi..dla jakiejs chudzinki..nie wiem jak zniose jego widok z jakas prawie modelka..ktora bedzie wspaniala bo jest sczupla...niewazne ze nie ugotuje nie posprzata itd...bedzie ja szanowal za cialo. nie to co mnie..a moj swiat sie rozwali..strace czlowieka ktorego kocham przez sadlo..:(((

i co sie gapisz----- uwazam ze bardzo ladna z Ciebie kobieta:) masz bardzo milutka buzie,a retusz-nawet on nie zmieni ladnych rysow -a takie wlasnie ta dziewczyna ma -droga jennifer..w przeciwienstwie do ciebie

Gość Cytrynkovaa
jennifer8787*** - skąd się biorą takie smrody jak Ty? Bez takich osób świat byłby znacznie piękniejszy :( Sama jestem szczupła, ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby czuć się lepszą od kogoś z nadwagą. Rozumiem Cię autorko i życzę dużo siły psychicznej, nie daj się tym płytkim ludziskom, którzy próbują zrobić Ci przykrość.

Autorko nie martw się jakimś idiotą :/ Na swiecie są też normalni faceci... Nie chcę być chamska ale jak ma Cię zostawić to może lepiej teraz niż jakby były dzieci z tego związku? Nie poddawaj się :*

ale jak ja sobie z tym poradze...cale zycie bylam samotna,nie mialam i nie mam nikogo poza ukochana babcia i nim... mam tylko ich na tym swiecie..tylko te dwie osoby..:((...tylko...

Gość autorko po prostu sie
zmobilizuj,ja wiem,ze ciezko itd ale ja tez wiecznie to odkladalam,i ciagle odkladam od 1 marca teraz juz na serio,mam nadzieje,ze i Ty pewnego dnia obudzisz sie i powiesz,ze nie chcesz juz byc gruba. Ja waze 85kg,jestem od jakiegos czasu na diecie mniej zrec a od 1 marca zapisalam sie na trening i zaczynam diete turbo w granicach rozsadku i mam nadzieje schudnac do wakacji jakies 20kg :)

Gość bajołka bajołka
Autorko...ile masz lat.Nie mów że go stracisz przez sadło!!! jeżeli go stracisz, co nie jest jeszcze przesądzone, to nie przez sadło tylko przez niego. Pomyśl czy warto mieć przechlapane przez całe życie z człowiekiem, który jest taki w stosunku do ciebie. Jeżeli jesteś młoda to na pewno kogoś znajdziesz. Zastanów się czy ten człowiek cię naprawdę kocha? Z doświadczenia wiem że faceci po ślubie są jeszcze gorsi niż przed.

Gość podstepna kuciapa
A wracajac do topicu, to uwazam, ze ten gosc nie jest Ciebie wart, skoro kreci go tylko powierzchownosc.

ja mam mobilizajce ..na prawde jem malo. od jutra zaczynam jedna z diet-dukana lub kopenhska...ale chyba blizasz mi jest ta 2. szybsze efekty..a dla mnie wlasnie kilka kg w dol bedzie najwieksza mobilizacja do dalszego dzialania.jakis czas pobede na kopenhaskiej pozniej zmienie na dukana.. przeraza mnie tylko to ze znow moge stracic jedna z ukochanych osob...jak kiedys tate..mame..brata..:((( nie zniose tego uczucia..

czy on jest mnie wart...hmm od samgo poczatku to ja zadawalam sobie pytanie czy na niego zasluguje.. od 2 lat zyje w poczuciu winy za cale zlo w tym zwiazku ,za jego naduzywanie alkoholu..a zyje tak bo slysze ze gdybym byla inna-tak by nie bylo.

Gość autorko po prostu sie
pomysl sobie,czy chcesz cale zycie byc traktowana jak smiec? czy Ty myslisz,ze on sie zmieni?? teraz kaze Ci isc sie nazrec a za 10 lat bedzie Cie bil a Ty bedziesz potulna bo przeciez go kochasz...Schudnij,zadbaj o siebie,daj mu powod do zazdrosci,znajdz kogos innego i miej poczucie wlasnej wartosci :)

Gość kamczatka123
bez marudzenia! życie jest paskudne i brutalne a standardy niezmienne, więc albo chudniemy i szukamy lepszego chłopaka, albo zostajemy pączkiem użeramy się ze starym modelem. PS też nie należę do wagi piórkowej, ciężko jest trzymać się diety Dukana?

z opinii na necie wynika ze dukan jest prosty w utrzymaniu ze tak powiem.malo kto pisze ze jest glodny.w przeciwnienstwie do kopenhaskiej..bo tam to masakra jak sie poczyta.

Gość kamczatka123
no to na dukana! i głowa do góry, ja chyba też się na to zdecyduje, więc nie będziesz sama