Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaa_aa

;((

Polecane posty

Gość ameliaa_aa

nie radzę sobie z tym rąbanym życiem,nie umiem schudnąć,ważę 100 kg robię co mogę,dziennie basem siłownia i co?i nic! życie mi to rujnuje,zyje w klamstwie,obludzie chce cos z soba zrobic ale sama nie daje sobie rady...

Gość hodowca świnek
ameliaa_aa jestes dla mnie symbolem seksu 🖐️

Gość ameliaa_aa
tak ale dukanie jest duzo miesa a ja jestem wegetarianką:( nie przełkne miesa.serio jem tyle co nic zrezygnowalam z chleba,maaronu,ziemniakow itp a waga stoi w miejscu a 3 miesiac diety leci

Nie chce mi się wierzyc. wazysz 100kg, jesz tyle co nic, jestes trzeci miesiąc na diecie i waga nie spada. ściemniasz:O

Gość moze masz problemy z
tarczyca i dlatego nie mozesz schudnac?

Gość ameliaa_aa
niestety nie sciemniam jakbym chudla to bym nie byla taka zalamana ;];] raczej logiczne....

Lipsss a no niektórzy tak majhą ;) to mit, że gruby tylko siedzi i wpierdala :/ Niestety.... jak ja czasem patzre ile wcina mój mąż a jest jak zapałka to też mi oczy się robią jak 5zł :/ Autorko fakt- dukan bez mięsa raczej nie jest dobrym pomysłem, bo od samego twarogu można zarąbistego zakwaszenia organizmu dostać... A może poszłabyś do dietetyka? Miałąbyś najpierw badania a potem by Ci dobrał diete

Gość jennifer- konica
jennifer to paszkwil

Gość ameliaa_aa
jak tak dalej pojdzie to bede musiala sie wybrac, a przez te moje diety cud nabawilam sie anemii i nic wiecej;/ juz mnie to zaczyna doslownie grzać,bo staram sie jak moge a tu nic! jedyne co to poprawila mi sie kondycja wlosow z racji duzej ilosci spozywanych owocow i warzyw

Gość ameliaa_aa
dzieki za slowa otuchy ! ;)

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
zryj wiecej !!! Trzeba bylo myslec wczesniej, a nie teraz, obudzila sie krowa hahaha :D:D:D:D:D:D:D Weź się do roboty tłusciochu jebany a nie na kafe, i pewnie siedzi przed kompem i wpieprza fast fooda hahahaha :D:D:D:D Jedz dziecko jedz ile wlezie :)