Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sien zastanawiams

co myslicie o tym plaszczyku???

Polecane posty

Gość sien zastanawiams
up

Gość helelelele
ładny płaszczyk na wiosnę ale popatrz, ile ma negatywów, podejrzewam, że nie warto

Gość sien zastanawiams
wlasnie moze ktos zamawial i podzieli sie opinia? podejrzewam ze musialabym zamowic rozmiar 2 razy wiekszy niz nosze normalnie

Gość helelelele
Ja bym nie ryzykowała od tych chińczyków,czy japończyków:-), może poszukaj podobnego u innego sprzedawcy, bo jak Ci nie przyjdzie (takie są opinie, albo zły rozmiar/kolor) to tylko kasa na marne, nie warto oszczędzać

Gość złap mnie jeśli potrafiszzz
daj sobie spokój z japan style,pomyśl-jakiej jakości może być kurtka za 39 zł-tyle kosztują zwykle bluzki w sieciówkach,w dodatku ten wydłużający się czas czekania,po co tracić nerwy? co prawda facet ma firmę,więc może jest łatwiejszy do namierzenia,jakby poszło coś nie tak,ale jednak bym nie kupiła raz kupiłam japan style 2 koszulki z długim rękawem i pufkami,z tym że towar był już w Polsce,między tym,co dostałam a zdjęciem była kolosalna różnica-w jakości,jakaś cienka szmatka,w dodatku-o dziwo były na mnie za duże (noszę rozmiar xs i myślałam,że jak japońskie,to przynajmniej bedzie małe)

Gość czyżby następna firma oszust??
ostatnio była afera firmy z 3000 pozytywów i 600 negatywami zarobionymi w ciągu 3 miesięcy!!!! zablokowano im konto i ludzie piszą pozew zbiorowy też japan style! nigdy nie zamówiłabym żadnej rzeczy od takiej firmy chyba że chcesz wspomóc ją charytatywnie!!!!! inaczej to debilizm coś zamawiać!

Gość WEWQD
bój sie boga. jak tylko widze japan i ciuchy na japonkach z miejsca nie wchodze. widac nie dostałas jeszcze od nich szmaty w paczce. juz milion razy ich oczerniałam na tym forume ale widac inni myślą że te 200 negatywów to z nieba spadły albo ci co kupuja wydziwiają, a oni takie szmaty wysyłaja że tego nawet nie da sie założyć http://forum.szafa.pl/53/2246985/japan-style-bluza-real-foto.html poszukaj na necie real foto. można sie załamać. te dziewczyny co to reklamują mają po 150 cm i rozm XXS , na nas tak to nie bedzie wyglądac, pomijając juz fakt że to takie szmaty ze szkoda 3zł na to naprawdę za darmo bym tego nie wzięła. powinni ich podac do sądu, nie wiem jakim cudem oni wciaz to sprzedaja na allegro. widac co roku rośnie pokolenie naiwniaków a im sie interes kręci JAJUZ NIGDY PRZENIGDY NIE UWIERZE W TE ICH FOTY !!!!!! KŁAMCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WEWQD
naprawdę pisza pozew? chętnie bym się dołaczyła. nadal mam ta szmirę którą mi przysłali bo wstyd to komuś wciskac na allegro a pewnie by poszła ale mam troche jakiejś przyzwoitości. powinni wypłacić wszystkim te pieniądze , które my im wpłaciliśmy na konto. dodam że czekałam 3 miesiace na kiecke. i przyszło gówno krzywo zszyte, odpadajace, prujące sie , materiał jak plastik na zdj wyglądał jak szyfon. no takie gówno że aż skzoda slów!!! to był junk shop czy jakos tak spod wrocławia